Home / Reviews / Zonnebril van Festivalzonnebril.nl

Zonnebril van Festivalzonnebril.nl

Hey meiden,

Ik werd gevraagd of ik een review wilde doen over 1 van de zonnebrillen van de site: Festivalzonnebril en dat leek mij erg leuk om te doen. Het is de eerste keer dat ik gevraagd werd om een review te doen voor een website, dus ik vond het een hele eer. Ik mocht zelf een zonnebril uitkiezen op de website en kwam veel mooie zonnebrillen tegen. Ik heb ondanks het ruime aanbod een snelle keuze kunnen maken namelijk de CLUBMASTER REVO – BLACK BLUE. De clubmaster is vervaardigd in de jaren 50 wat mij heel erg aansprak, want ik ben dol op de jaren 50. De clubmaster kenmerkt zich door het montuur dat alleen aan de bovenzijde van het glas bevestigd is en een stangetje heeft tussen het frame. De clubmaster is een unisex model, wat betekent dat het gedragen kan worden door zowel een jongen als een meisje.

De site heeft nog veel meer soorten zonnebrilen zoals de: Aviator, Cat-Eye, London Bridge, ronde zonnebrillen, Wayfarer en zonnebrillen voor kinderen. Alle zonnebrillen kosten slechts €14,95 met €1,95 verzendkosten. De levertijd is tussen 1 tot 3 dragen en mocht de bril toch niet bevallen, dan krijg je je geld terug. Alle zonnebrillen zijn perfect voor festivals of gewoon voor een mooie zomerdag aan het strand. Kortom, waar en hoe je hem ook draagt: hij zal zeker niet teleurstellen! Ik zou zeggen neem gauw een kijkje op de site om jouw ideale zonnebril te vinden!

Ikzelf ben heel blij met de zonnebril, want ik heb altijd moeite om de ideale zonnebril te vinden vanwege mijn ronde gezichtsvorm en deze zonnebril staat mij erg goed! Ik vind de kleuren ook heel erg mooi en kan hem zeker met heel wat kleding en bikini’s combineren. Het zal echt een onmisbare accessoire gaan worden komende zomer.

Ik ben zeker nog van plan om foto’s te maken terwijl ik hem draag, maar ik wacht eerst nog even het zomerweer af. Ik ben benieuwd wat jullie van mijn zonnebril vinden. Laat het me weten!

Veel liefs, Monique

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.