Home / Favorieten / Zinzi aanschuifringen: nu 2 + 1 cadeau!

Zinzi aanschuifringen: nu 2 + 1 cadeau!

In mijn Maandelijkse Favorieten die op woensdag online is gekomen op mijn eigen blog (www.roseamere.nl) , waren mijn nieuwe Zinzi ringen al even te zien. Sinds het begin van dit jaar draag ik iedere dag minstens één ring en de laatste tijd vind ik het ook heel leuk om deze te combineren met andere ringen. Het enige probleem was dat ik nooit goede aanschuifringen had. Ik houd van minimalistische ringen, dus was ik in winkels vaak op zoek naar een goedkoop setje met een aantal van deze ringen. Het nadeel hieraan is natuurlijk dat ze snel verkleuren en dat ik ze een aantal dagen al in de prullenbak kan gooien. Omdat dit probleem zich maar voor bleef doen, leek het me slim om eens te kijken naar ringen van echt zilver; en die vond ik op de webshop van Zinzi!

IMG_0991-1024x702

Ik heb een aantal jaar geleden een paar oorbellen van Zinzi voor mijn verjaardag gekregen en ben daar een hele tijd heel erg tevreden mee geweest. Ik houd heel erg van de zilveren sieraden en met die liefde voor zilveren sieraden zit je bij Zinzi echt aan het goede adres. Omdat ik de oorbellen een tijdje geleden ben kwijtgeraakt, leek het me leuk om voor een nieuw paar te kijken. Eigenlijk kwam ik dus weer heel spontaan in contact met Zinzi, maar de oorbellen zijn ingeruild voor ringen.

IMG_1036-1024x767

Heel toevallig was er een actie voor aanschuifringen; 3 voor de prijs van 2. Deze actie trok mijn aandacht en voor ik het wist was ik al in het ruime assortiment aan het rondsnuffelen. Wat ik precies wilde, wist ik niet. Maar dat het zo minimalistisch en fragiel mogelijk moest zijn, dat was zeker! In het verleden heeft het gebleken dat ik grote ringen amper tot helemaal niet draag. Hoe gaaf ik het ook bij anderen vind staan; bij mij voelt het heel erg lomp aan. Daarom zijn aanschuifringen echt perfect voor mij! Aanschuifringen kan je als het ware doseren; het zijn individueel hele kleine ringetjes, maar als je ze samen gaan dragen (om één vinger) wordt het een heel mooi geheel. Dit zie je de laatste tijd steeds vaker voorbij komen!

IMG_1011-1024x691

Het eerste ringetje waar mijn aandacht op viel, lijkt een beetje op de dunne variant van mijn MelanO ring. Dit is echt zo’n ring die ik me voorstel bij het perfecte kleine ringetje wat je altijd en overal kan dragen. Naar een ring als deze was ik al onwijs lang op zoek en ik ben dan ook onwijs blij dat ik hem eindelijk gevonden heb!

IMG_1017-1024x750

De tweede ring waar mijn oog op viel bleek ook de dunste te zijn. Ik vind deze ring echt prachtig om te combineren met mijn MelanO ring, omdat hij er heel mooi op aansluit. Het is een heel subtiel ringetje wat heel mooi staat bij een iets grotere ring; wat mij betreft is het echt een perfecte variant om te gebruiken als aanschuifring! Ik heb gekozen voor het ringetje met de doorzichtige steentjes, maar de ring is ook verkrijgbaar in steentjes met diverse kleuren. Heel leuk om mee af te wisselen!

IMG_1025-1024x677

De derde ring is zonder twijfel de opvallendste van de drie ringen. Ik zou hem persoonlijk niet snel met andere ringen om een vinger dragen, dus als aanschuifring is hij voor mij niet heel erg geschikt. Het geweven effect geeft me enigszins een beetje het gevoel van een Buddha To Buddha ring, die al onwijs lang op mijn wishlist staat; dus in dat opzicht is het echt een perfecte ring!

IMG_0604-1024x683

Zoals je ziet zijn de aanschuifringen een stuk dunner dan mijn ‘normale’ MelanO ring. Wat me erg verbaasde, was dat de ringen echt perfect pasten! Ik was heel erg bang dat de ringen te klein zouden zijn aangezien dat me al vaker is overkomen terwijl ik wel altijd de goede maat bestel. De prijs/kwaliteitverhouding van de ringen is echt perfect; je krijgt echt onwijs mooie zilveren ringen terug voor een aardige prijs. De ringen kosten gemiddeld €35,- per stuk; dit is een groter bedrag dat ik normaal voor sieraden betaal, maar je krijgt er zeker iets moois voor terug!

Heb jij een sieraad van Zinzi?

Veel liefs, Romy

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.