Home / Tips / Zilver of Goud?

Zilver of Goud?

Ben ik een goud- of zilvertype? is de vraag die veel mensen bezig houdt. Het aanbod sieraden is natuurlijk groter dan alleen zilver en goud maar het is altijd handig om te weten wat jou het beste staat om de juiste keuzes te maken! Maar van welke kleur wordt je nou echt knapper en welke kleur doet eigenlijk weinig tot niets voor je? Daar kun je makkelijk achter komen!

De zilver en goud test

Om te weten of je beter zilver of goud kan nemen is het belangrijk om te weten of je een koele of wareme huidtint hebt. Nu hoor ik je denken maar hoe weet ik dit dan? het is echt super makkelijk! Kies een plek op je lichaam waar je aderen goed zichtbaar zijn, meestal is dit het geval bij je polsen. De kleur van je aderen geeft aan welke ondertoon je huid heeft. Zijn je aderen blauw van kleur, dan heeft je huid een koele ondertoon. Deze mensen zullen ook rood- of roze tinten zien in hun huid als ze in de spiegel kijken. Zijn jouw aderen eerder wat groenig? Dan heb je een warme ondertoon. Je huid zal in dat geval ook eerder wat geler dan roze zijn.

Als het goed is, weet je nu welke ondertoon jouw huid heeft. Heb jij een koele ondertoon, dan zal zilver het mooiste passen bij je huid. Bij een warme ondertoon zal goud waarschijnlijk mooier staan. Natuurlijk moet je gewoon dragen waar jij blij van wordt. En het is echt niet zo dat als goud beter staat zilver helemaal niet kan, het is meer een soort van rode draad. Qua kleding zou je er namelijk meer van merken als je een ‘verkeerde’ kleur draagt, dan dat je een ‘verkeerde’ kleur ketting of armband draagt!

Natuurlijk heb je ook mensen die een uitzondering zijn op de regels. Ik zelf heb geen warme of koele ondertoon maar een neutrale. Wel neigt mijn huid in de winter iets meer naar de gele kant maar zilver staat mij beter als goud. Ik ben dan ook vooral van mening dat het proberen, vallen, opstaan en op nieuw proberen is als het op sieraden aankomt!

Welke kleur sieraden staan jou beter? Zilver of goud?

Liefs, Lotte

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.