Home / Favorieten / Fan van: Your Fashion Finds!

Fan van: Your Fashion Finds!

Hebben jullie de blog over de Ibiza Markt al gelezen? Hierin vertel ik over de leukste Ibiza trends voor aankomende zomer! Ook vertelde ik jullie dat ik op de markt een merk tegenkwam waar ik al eens mee heb mogen samenwerken en waar ik een echte fan van ben. Vandaag ga ik jullie wat meer over dit merk vertellen. Ik heb het over: Your Fashion Finds. 

Eind maart vorig jaar kwam ik met Lisa, de eigenaresse van YFF, in contact. We ontdekten elkaar via Instagram en het was al snel duidelijk dat we iets voor elkaar konden betekenen, super leuk! Lisa was toen bezig met het opstarten van haar eigen merkje en de site www.yourfashionfinds.nl. Via haar Instagram (@yourfashionfinds_) maakte ze veel meiden nieuwsgierig naar haar mooie spulletjes, die toen nog ‘coming soon’ waren. Één van die meiden was ik. Ik voelde me dan ook vereerd dat ik bijna als allereerste een van haar producten thuisbezorgd kreeg! De items waren nog niet via haar webshop verkrijgbaar, maar ik mocht al een super mooi armbandje en kettinkje van YFF dragen. Ik had het geluk dat ik op dat moment meer volgers had dan Lisa en daarom die kans kreeg.

kadootjexIMG_6675bbbkl

Al snel groeide haar volgers binnen een korte tijd naar een groot aantal en terecht, want: wauw, wát een toffe fashion finds!
Ik vind het super leuk dat ik YFF vanaf het begin heb kunnen volgen. Ik behoorde in die tijd tot de één van de eerste honderd volgers en inmiddels kan Lisa trots zijn op haar 10,7k volgers op Instagram.

Afgelopen 7 maart was het official! ★ YFF heeft haar eigen sieradenlabel! ★

En hoé leuk was het dat ik Lisa, met al haar mooie fashion finds én haar eigen sieradenlabel, afgelopen zaterdag tegenkwam op de Ibiza Markt! Super leuk om haar na onze samenwerkingen eens echt te ontmoeten. (Kon ook niet missen dat dat een keer zou gebeuren, we wonen maar 20km van elkaar! Toevallig :))

IMG_2734b

IMG_2735b
IMG_2740b

 

Wat meer over Lisa en YFF: 

lisa

Lisa Fischer, eigenaresse YFF

Lisa is nog net twintiger, geboren en getogen in Groningen en nog steeds verliefd op deze stad. Ze heeft van jongs af aan al een passie voor mode en wil andere hiermee graag inspireren. Ik weet nog dat Lisa heel perfectionistisch was met de foto’s de de posts die ik voor haar maakte, haha! En begrijpelijk, want Lisa is Master in Marketing en wilde natuurlijk alles perfect hebben voor de start van haar eigen bedrijfje! Gelukkig hadden we dezelfde kijk op de vormgeving en fotografie en was Lisa erg tevreden 🙂 Omdat ikzelf communicatie studeer, heb ik het altijd (en nog steeds) heel interessant gevonden om te zien hoe Lisa de marketing rondom YFF doet. Extra leuk dat ik dit vanaf heb begin heb kunnen volgen en heb kunnen zien hoe effectief haar aanpak is.

Lisa heeft van haar passie haar werk kunnen maken met Your Fashion Finds.  Ze is non stop en overal opzoek naar unieke items die te combineren zijn met basics van de grote ketens. Hierbij zijn trends, kwaliteit en een goede prijs een must! Ze geeft trends een persoonlijke unieke touch en daaruit komt de mooie YFF collection en de leuke verzameling fashion finds in haar webshop!

 

Met de items van YFF creëer jij je eigen unieke stijl waarbij iedereen zich zal af vragen waar jij die leuke ‘fashion find(s)’ vandaan hebt!

Kende jullie Your Fashion Finds al?

(En ander natuurlijk snel even volgen, hè!)

liefs Edith

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.