Home / Favorieten / Wonderful World of My Jewellery

Wonderful World of My Jewellery

Hey ladies!

Daar is’ie dan: onze allereerste post speciaal voor de nieuwe website! Aan deze blogpost zijn nog veel meer eerste keren verbonden. Lees maar mee!

My-Jewellery-Boutique-2

Gisteren zijn Edith en ik namelijk naar de Kamer van Koophandel geweest om Lady Jewelry in te schrijven! We zijn nu officieel een bedrijf en samen hebben we er onwijs veel zin in Lady Jewelry succesvol te gaan maken.
Omdat we zo ver uit elkaar wonen – 2,5 uur – vonden we het wel zo handig naar de KvK te gaan in Den Bosch. Niet alleen daarom, maar ook omdat we graag naar de – allereerste – My Jewellery Boutique wilden! Ook de eerste keer voor ons dat we daar dan zouden zijn. Net als dat dit dan het eerste bezoek zou worden om over te bloggen!

My-Jewellery-Boutique-3

We waren natuurlijk hartstikke zenuwachtig voor die KvK, maar ik denk dat we stiekem veel meer uitkeken naar het bezoek aan de Boutique van My Jewellery! We zijn groot fan van hun producten, maar ook van de mooie site en foto’s.

Daar gingen we dan: kersverse eigenaars van een nieuw bedrijf, op weg naar het droommerk voor op www.ladyjewelry.nl. Hopelijk wordt die droom ooit werkelijkheid! Tot die tijd zwijmelen we weg bij de mooie plaatjes op de site en gaan we gewoon af en toe langs bij die oh zo mooie winkel.

My-Jewellery-Boutique-4

Zoals Edith het mooi verwoordde: het leek net alsof we de webshop binnenwandelden! De sieraden en kleding die je op de site kunt kopen, staan precies zo in de winkel zoals we hadden verwacht. Alles mooi, net en geordend, maar met een uitnodigende touch. Vaak is het in boetiekjes zo dat ik niets aan durf te raken, maar bij My Jewellery was het heel gemoedelijk. Ik kan je uren vertellen wat er allemaal te zien was, welke ringen en wat voor kleding. Dat ga ik niet doen, want foto’s zeggen meer dan 1000 woorden.

Het voelt net alsof je zo de webshop binnenwandelt!

My-Jewellery-Boutique-5

Ga lekker achteruit zitten en bekijk de foto’s die wij maakten bij de My Jewellery Boutique in ’s Hertogenbosch. Sinterklaas en Kerst zijn helaas voorbij, maar wellicht kun je je vriend tippen voor Valentijnsdag?!

My-Jewellery-Boutique-6

My-Jewellery-Boutique-7

My-Jewellery-Boutique-8

My-Jewellery-Boutique-9

Wil je weten wat Edith bij My Jewellery heeft gekocht? Kom dan nog eens terug, dan kun je ook meteen zien hoe mooi je aankoop wordt ingepakt.

My Jewellery Boutique
Kruisstraat 16a
5211 DV Den Bosch

Love, Joy

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.