Home / Favorieten / WINACTIE! | Wooden glasses & golden jewels

WINACTIE! | Wooden glasses & golden jewels

Hey fashionistas!

De afgelopen week liep ik er helaas niet zo fashionable fantastic bij… Ik had een stevig griepje te pakken en lag tijdens het grote aftelmoment met een deken om mijn hoofd op de bank. BAH. Dit was de meest geweldige oud en nieuw ooit (not), maar ik ben hier natuurlijk niet om te klagen. Ik voel me namelijk weer een stuk beter en ben blij dat ik weer een blogje mag tikken voor jullie. De laatste blog die jullie gelezen hebben ging om iets heel feestelijks, namelijk het 1 jarig bestaan van onze gezamenlijke Lady Jewelry! HAPPY BIRTHDAY TO US! Enneh, ik ga jullie vandaag vriendelijk verzoeken die vorige blog ook even te lezen en daarnaast wil ik jullie met deze look en post even herinneren aan de oh zo leuke winactie die wij voor jullie verzorgd hebben. Kijk je mee?

LADY JEWELRY 1 JAAR! #party #winactie!

Dit hierboven is trouwens de link naar de post van Edith ter ere van ons 1 jarig bestaan waarin jij ook precies kunt lezen hoe je deelneemt aan de winactie. Read along babes! 🙂

Hierboven had ik trouwens even zin om te spelen met kadertjes, randjes en kantjes.

In deze look draag ik drie armbandjes van een van mijn favoriete webshops: Polderparel. Deze webshop is zó one of our faves, dat we jullie ook wat items van Polderparel gunnen. Die kun je dus winnen, net als de bril die ik op mn neus heb staan. De armbandjes zijn handgemaakt door de eigenaresse van het merk en zijn verstelbaar met een mooie schuifsluiting. Iedereen past dit. Ja, echt: deze zijn one size en ja, echt: it fits all.

Het truitje en het rokje dat je hierboven ziet is van SiSiCelem. Ik hou van de mooie verschillende stoffen, die een totaal zwarte outfit daardoor heel leuk kunnen maken. Meer zien van de kleding die SiSiCelem verkoopt? Kijk eens op haar website voor de nieuwste collectie, ik weet zeker dat er wat voor je tussen zit!

Ik had zo mijn twijfels of deze bril niet wat te donker zou zijn, zeker bij mijn zwarte outfit. Toch ben ik heel blij met deze bril, omdat hij zo ontzettend fijn zit en kijkt. Bij de brillen die ik van dure opticiens heb heb ik minimaal 10 minuten nodig om weer even te wennen aan het feit dat er een bril op mijn hoofd staat en diezelfde tijd vergen mijn ogen ook om te wennen aan het scherpe beeld. Dat is bij deze Polette totaal anders en dat gevoel willen we jou ook laten ervaren! Kies je net als ik voor een tof houten exemplaar of ga je voor 1 van de 900 andere modellen?!

Hierboven nog de sieraden die ik droeg bij deze look, lekker feestelijk goud, zwart en grijs. De ketting die ik steeds om heb is van De Schatkist en het ís ook een treasure hoor! Deze set ga ik zeker vaker dragen, de kleurtjes passen perfect bij elkaar! Enneh, wist je dat ik die zwart/wit/gouden met grote zwarte steen zelf maakte met materialen van Busy Beads?

Happy new year girls! Ga jij meedoen met de winactie om 2017 goed in te luiden?

XOXO Joy

*Bril: Polette
*Armbandjes met grotere kralen: Polderparel
*Armbandje met kleine kraaltjes: DIY met BusyBeads
*Ring: Dear You
*Ketting: De Schatkist
*Rokje en top: SiSiCelem

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.