Home / Reviews / WINACTIE | Ocean Glow Jewelry

WINACTIE | Ocean Glow Jewelry

Jaaa je leest het goed: éindelijk, het is tijd voor een winactie!

We gaan dit mooie setje van Ocean Glow Jewelry verloten!

Het merk Ocean Glow Jewelry verkoopt handgemaakte sieraden geïnspireerd door de eeuwenoude boho chic style met veelzijdige levendige kleuren gecombineerd met de edgy trendy fashion stijl van vandaag.

Ocean Glow Jewelry biedt een breed assortiment aan exclusieve handgemaakte armbanden. De specialiteit van Ocean Glow Jewelry zijn weefarmbandjes. Van felle levendige kleuren tot zachte pasteltinten…er is voor ieder wat wils.

De ultieme favoriet onder haar klanten: het persoonlijk naamarmbandje. Geef jouw eigen naam of de naam van een geliefde door en laat een gepersonaliseerd naamarmbandje maken van hoogwaardige miyuki kraaltjes.

Winactie-Ocean-Glow-Jewelry-Lady-Jewelry2

Winactie Ocean Glow Jewelry Lady Jewelry3

Het setje dat jullie kunnen winnen heb ik zelf ook gekregen. Vooral het weefarmbandje vind ik erg leuk. De kleuren zijn prachtig helder, de kraaltjes glimmen mooi en het bandje is heel zorgvuldig en netjes geweven. Het armbandje is geschikt voor elke pols, want het is voorzien van een verlengkettinkje en een sluiting. Het armbandje kost €19,95, de prijs is dus wat aan de hoge kant. Maar het is natuurlijk handgeweven, kraaltje voor kraaltje en ik kan me voorstellen dat dat wel even duurt! 😉 Daarnaast is het van top kwaliteit, dus je krijgt wel waar voor de prijs!

Zoals ik al vertelde zijn de weefarmbandjes echt de specialiteit van Ocean Glow Jewelry. Het is ook echt de moeite waard om de andere mooie weefarmbandjes in de webshop te bekijken. Ik zelf vind bijna alle andere handgeweven armbandjes van Ocean Glow Jewerly nog mooier dan deze! Dus moet je nagaan hoe leuk ze zijn!

Winactie Ocean Glow Jewelry Lady Jewelry4

Het armbandje met quote is ook leuk. ‘Live your dreams’ vind ik altijd heel mooi. Het goudkleurige plaatje waar de tekst is staat kleurt mooi bij de koraal roze satijnbandje. Het armbandje is een stuk goedkoper dan het weefarmbandje: het kost €5,99, zeker een fijn prijsje!

Het te winnen setje heeft dus een waarde van maar liefst €25,94!

Zo doe je mee op Instagram: 
1. Volg @ladyjewelry.nl én @oceanglowjewelry
2. Repost de foto!

Zo doe je mee op Facebook:
1. Like de pagina van Lady Jewelry én Ocean Glow Jewelry
2. Tag tenminste 1 vriendin.

Pak het slim aan en doe mee op Facebook én Instagram, dan heb je namelijk dubbel zoveel kans!

De winactie loop tot zaterdag 12 maart. Op zondag 13 maart wordt de uitslag bekend gemaakt!

Good Luck girls!

141bd31f95e79f36a00de55b51077b9a

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.