Home / Favorieten / WINACTIE – Miss Boho: Beautiful Bohemian Jewelry

WINACTIE – Miss Boho: Beautiful Bohemian Jewelry

Hey lieve meiden!

Vandaag is de dag om je vader te verrassen, want het is vaderdag! Heb je je cadeautjes gegeven? Dan is het nu éven tijd voor jezelf! Je kunt vandaag meedoen met een toffe winactie van Miss Boho, om een ontzettend gaaf sieraad te winnen. Houd je van mooie, felle kleuren en bohemian design? Lees dan snel verder!

 

SAM_5738Zie je de mooie armbanden op de foto? Daarvan kan er eentje voor jou zijn! Miss Boho heeft sinds kort haar eerste verkooppunt buiten missboho.nl! Een goede reden voor een winactie, toch?

Eerst wat meer over de webshop zelf. Monique is de eigenaresse van een toffe webshop die Miss Boho heet. De naam zegt het al, je kunt hier sieraden vinden die bohemian zijn en dat doet je meteen denken aan zomer, strand en vakantie! Super dus, ook wanneer je de webshop zelf bekijkt. Deze is erg mooi en de sfeerfoto’s zorgen ervoor dat je niet snel weer weggaat!

Monique, eigenaresse van Miss Boho: Miss Boho is begin dit jaar van start gegaan. Het is een verzameling van mode, fotografie en heel veel creativiteit. Kortom alles wat een glimlach op je gezicht tovert.

Miss-Boho-Bohemian-Jewelry-Lady-JewelryMiss Boho herself zegt het al, de website tovert een glimlach op je gezicht. Dat is he-le-maal waar! Op www.missboho.nl kun je namelijk genieten van mooie foto’s, toffe blogs en natuurlijk de allerleukste sieraden. Op de blog kun je lezen over lifestyle, sieraden en ander nieuws dat altijd iets te maken heeft met een bohemian lifestyle! Superleuk, dus neem zeker een kijkje om lekker wat te lezen.

Meer zin om te kijken (en geld uit te geven)? Dan kun je terecht in de shop waar je de meest toffe producten vindt! Er zijn mooie weefarmandjes in allerlei kleuren en designs verkrijgbaar. Wij zijn fan! En natuurlijk de quotearmbanden, zoals je hieronder ook op de foto kunt zien. De armbanden zijn net wat anders dan anders, want er is een mooie kleur macrame toegevoegd aan de armband. Hieronder de kleur groen, maar ook roze is bijvoorbeeld mogelijk! Zo wordt je quotearmband met zelfgekozen quote nóg persoonlijker en unieker!

Miss-Boho-Bohemian-Jewelry-Lady-Jewelry-2

WIN – Wat moet je doen voor dit toffe Miss Boho setje?

Doe mee via Facebook…
1. Like Miss Boho op Facebook
2. Deel het bericht van de winactie
3. Tag 2 vriendinnen in je reactie en geef aan welk armbandje je graag zou willen winnen!

Of via Instagram!
1. Volg @missboho.nl op Instagram
2. Deel het bericht van de winactie
3. Tag 2 vriendinnen in je reactie en geef aan welk armbandje je graag zou willen winnen!

Schiet wel een beetje op, want je kunt meedoen tot 00.00 uur vannacht (19 juni).

Heb je meegedaan? Succes! Wij zijn in elk geval razend enthousiast over de mooie sieraden van Miss Boho, jij ook? Heb je trouwens ook gezien dat de geïllustreerde Lady Jewelry ook de armbanden van Miss Boho draagt? Perfect choice! 

Liefs, Edith & Joy

Lady-Jewelry-Logokliiiin

3 comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.