Home / Favorieten / Winactie | Lady Jewelry 1 Jaar! #winnares

Winactie | Lady Jewelry 1 Jaar! #winnares

Hey ladies!

Even terug hebben jullie kunnen lezen over de winactie ter ere van het 1 jarig bestaan van Lady Jewelry! 1 JAAR! Een behoorlijke tijd, maar tegelijkertijd ook zo kort. Zoals jullie weten zijn we los van elkaar begonnen met een blog over sieraden en accessoires en waren we eigenlijk concurrentes van elkaar. We hebben op een gegeven moment de handen in een geslagen om samen verder te gaan en meer te kunnen bereiken met Lady Jewelry.

Bloggen is leuk: we proberen vernieuwend te zijn door ons te richten op één onderwerp, maar tegelijkertijd maakt dat het soms ook lastig. We zijn natuurlijk helemaal verzot op sieraden en accessoires, maar ook wij gaan wel eens zonder armbandjes de deur uit. JA ECHT. Ook school houdt ons bezig, net als werk, vriendjes en vriendinnetjes, lekker eten, sporten en veel meer andere dingen.  Misschien gaan we dus wat andere interessante en leuke onderwerpen toevoegen, zodat jullie nóg meer kunnen lezen en bekijken bij Lady Jewelry. We hoorden van jullie dat health blogs gewild zijn, net als een vlog of gewoon nog meer posts over de nieuwste trends en leukste winkels.

En… Winacties! We vinden het zo leuk om jullie enthousiaste reacties te lezen, dat we ons best gaan doen vaker iets weg te geven aan jullie lieve volgers. Vandaag gaan we dan ook bekend maken wie de happy anniversary winactie heeft gewonnen.

Tatarataaaaa…

Linda de Boon! Gefeliciteerd! Jij wint een bril naar keuze van het merk Polette én twee onwijs toffe armbandjes van Polderparel. Stuur je ons even een berichtje via Facebook, Instagram of een mailtje naar info@ladyjewelry.nl? Dan zorgen we dat de items naar je toe gaan komen.

Voor de rest, niet getreurd! Zoals beloofd gaan we ons best doen voor een nieuwe leuke actie. Keep following girls!

XOXO Edith & Joy

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.