Home / Events / Wauw! Ons eerste exclusieve blogger event | Polette

Wauw! Ons eerste exclusieve blogger event | Polette

Lieve meiden!

D-Day! Op de dag dat de allerlaatste Summer Look voor jullie online kwam, waren wij alweer bezig met héél iets anders. Weliswaar mét camera die hing aan een Kekke Camerariem (van de laatste Summer Look), maar totaal ergens anders dan op vakantie in Marseille of Gran Canaria.

Toch zei Edith dat het wel voelde als vakantie: een 1-dag-durende vakantie in eigen land. Dan weet je vast wel waar wij waren. Jawel, in Amsterdam! Edith op hakken en ik op krukken, op pad in onze hoofdstad, zoekend naar de winkel van Polette. Geen al te beste combinatie, want lopen op hakken, strompelen op een pijnlijke voet en zoeken naar een plek waar je nog nooit geweest bent… Dat kán bijna niet goed gaan.Zoals jullie vast wel weten, wonen Edith en ik niet bepaald dicht bij elkaar en is Amsterdam voor ons beiden een reis om de wereld. Ondanks dat konden we vanaf Utrecht samen verder reizen – na de ochtendstress om het halen van de bus, vertraging van de trein, het vergeten van een geheugenkaartje en overlast van stinkende studenten die bezig waren met hun ontgroening. Verder verliep de reis gelukkig soepel en zo kwamen we rond het middaguur aan in de Kinkerstraat. Zónder verdwalen en maar een half uurtje later dan gepland. We were proud!

14233590_1146178862120559_645376383_o
Eenmaal in de straat van bestemming zochten we een plekje om wat te eten en dat vonden we al snel tussen de marktkraampjes. Eerst wat eten, drinken en bespreken en daarna naar het event van Polette was de planning. En zo geschiedde.

We aten een tosti met kaas en dronken een sapje. Dit tijdens het knippen van onze visitekaartjes (een goede voorbereiding is immers het halve werk 😉 ). We bespraken van alles over Lady Jewelry en kunnen jullie zeggen dat we vanaf nu ook persoonlijke blogs zullen gaan schrijven én dat jullie je Engelssprekende vriendinnen ook over Lady Jewelry kunnen gaan vertellen. Wij gaan vanaf nu namelijk ook in het Engels schrijven. Best eng en spannend, maar we vinden dit een toffe uitdaging!

Na wat uurtjes kletsen, ideeën uitwerken, een tosti, kletsen over de blog, nog een tosti en wat drinken, was het tijd om op weg te gaan naar het pand van Polette. En, tijd voor ons allereerste event!


Onlangs bijgewerkt48

Even terug naar het eerste woord van deze blog: D-Day. Dat was het voor ons dus zeker. Ons eerste bloggerevent zoals je al hebt kunnen lezen. Serieus?! Ja, echt waar! Ons eerste event waarvoor we zelfs een persoonlijke uitnodiging kregen. We waren razend benieuwd en wisten totaal niet wat we moesten verwachten. Lees en kijk mee naar hoe het was!

Het was even zoeken en vooral strompelen met mijn krukken (Edith met haar mooie high heels schreed over de stoepen, tramrails en bobbelige wegen alsof ze dat dagelijks doet), maar we vonden de winkel van Polette vrij gemakkelijk! ‘Wat een toffe brievenbus!’, was wat Edith als eerste zei. ‘Enneh, kijk al die brilllllllen?!’ Kijk zelf maar, hoe vet is de inrichting van deze winkel?

Onlangs bijgewerkt49

Lekker minimalistisch, industrieel en open: zo mooi! Wat nog mooier was, was dat door de inrichting, de aandacht vooral naar de brillen getrokken werd. Zo’n 900 verschillende modellen om precies te zijn. Ne-gen-hon-derd. Én je kon je sterkte laten meten, met dat gekke apparaat (niet eens met zo’n rondje met een opening rechts of links, weet je wel?)!

We werden ontvangen met wat te drinken en mochten plaatsnemen op toffe krukjes. Helaas moesten we wel even wachten tot het event echt begon, omdat we de eersten waren. Op een gegeven moment ging dan het bordje op de deur van ‘open’ naar ‘gesloten’ en dat was het teken dat het event écht zou gaan beginnen!

Polette Event Bloggers e-polette

Deze plaatjes zijn geschoten door de fotografe van Polette, zie je ons goed opletten?!

In de tussentijd waren alle meiden trouwens al een beetje met elkaar aan het kletsen en ook Florijn en Joy kwamen leuk met ons praten. Florijn is trouwens de held die Polette naar Nederland gehaald heeft, so praise him! Joy is mijn naamgenoot met een heel toffe Polette op haar neus en een marketinggenie! Het was fijn dat zij interesse in ons toonden en ons echt wilden leren kennen.

Toen we dus begonnen, volgde er een uitleg over de e-Polette: daar draaide het event immers om! Wat ons verteld werd ga ik je niet vertellen, want dat hoor je binnenkort van Edith. We kregen namelijk een e-Polette cadeau in een leuk tasje. Benieuwd? Blijf ons volgen, dan kun je die blog als eerste lezen!

Ik sta een beetje gek vanwege mijn pijnlijke voet, haha! Rechts samen met andere bloggers: gezellig!

Ik sta een beetje gek vanwege mijn pijnlijke voet, haha! Rechts samen met andere bloggers: gezellig!

Het model dat we kregen was heel tof, maar helaas niet het model dat ons het leukste stond. Na het praatje zijn we namelijk alle modellen gaan passen die we mooi vonden en zo kwamen we erachter wat onze favoriete modellen waren. Je zal ons binnenkort dus echt wel met een andere bril zien, want wij gaan er eentje bestellen hoor!

blogger event polette e-polette bril review

Dit was echt té lekker! En we kregen ook nog falafel-hamburgertjes. Aaaah! Buitenste foto’s door Polette, de middelste van Edith!

Naast het verliefd worden op alle brillen, kregen we ook vlinders door het eten (en drinken) dat we kregen. Zo mooi als de brillen waren, zo lekker waren ook de hapjes. Heerlijk! We kregen een soort poffertje met zalm en zeewier: een gekke combinatie, maar ontzettend lekker. Zo is Polette zelf ook: soms een beetje gek en out of the box, maar altijd fashionable!

Heb je genoten van de foto’s?
Ben je verliefd geworden op een bril en wil je er eentje? Dat kan via ons met korting!
Weten hoe? Lees dan binnenkort de blog van Edith!

XOXO

Joy en natuurlijk Edith + een dikke credit voor al haar mooie foto’s!

Lady-Jewelry-Logokliiiin

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.