Home / Favorieten / Verjaardagscadeautjes Edith

Verjaardagscadeautjes Edith

Afgelopen zondag 10 april was ik jarig: 20 jaar alweer! Ik moet er nog steeds aan wennen ūüėČ Ik heb echt super leuke cadeautjes gekregen en in deze blog laat ik jullie wat van mijn nieuwe aanwinsten zien die ik jullie echt niet kon onthouden!

Vroeger vond ik het altijd het allerleukste als ik zo groot mogelijke cadeau’s kreeg, want grote pakjes¬†waren vast¬†de mooiste cadeau’s. Inmiddels weet ik wel beter en denk ik precies het tegenovergestelde: de allerkleinste cadeautje’s zijn vaak de allerleukste!

Wat ik voor mijn verjaardag heb gekregen, kunnen jullie vast met gemak raden. Want wat geeft je een Lady Jewelry voor haar verjaardag? Precies: sieraden!

Van mijn ouders heb ik een hele mooie nieuwe Melano ring gekregen. Maar zo kieskeurig als ik ben, vond ik de zetting die erbij zat niet heel mooi (sorry mam!). Of nouja, ‘niet mooi’ klopt niet helemaal, maar ik weet gewoon dat er nog mooiere zijn haha. ¬†Gelukkig was er nog een bonnetje en mag ik het ruilen. Daarover dus later meer!

Laten we beginnen met de uitbreiding van mijn My Jewellery collectie. Het is wel duidelijk dat ik gek ben op dat merk, want zowel mijn vriendinnen als mijn lieve schoonzusje wisten me er goed mee te verwennen. IMG_2114b

 

Van mijn vriendinnen heb ik een mooi setje armbandjes gekregen: de blue bead bracelet en een subtiel goudkleurig armbandje met een veertje. Ik zag dit setje een paar dagen geleden langskomen op de Instagram van My Jewellery, dus had de meiden stiekem een beetje gehint. Ik vind het setje echt zoo mooi. Heerlijke zomerse kleuren en de lichtblauwe kleur is prachtig om bij een lichte spijkerbroek te dragen.

IMG_2144b

IMG_2129b

IMG_2316b

 

Van mijn schoonzusje (Ik ben trouwens nog niet getrouwd hoor, haha. We noemen elkaar gewoon altijd al zo!) heb ik een cadeaubon van My Jewellery gehad. Die heeft het me dus lekker moeilijk gemaakt, want ik kan noooit kiezen als ik hun webshop bezoek! Dat worden weer uurtjes turen voor mijn laptop… Maar zo kan ik natuurlijk wel precies kopen wat ik zelf leuk vind! Bij de giftcard zat een schattig donkerblauw elastiek armbandje met veertje van Les Cleias.¬†Het armbandje zit op een heel leuk kaartje met watermeloentjes. Het schijnt dat je dat armbandje gewoon gratis bij de cadeaukaart krijgt: een super leuk extraatje!

IMG_2156b IMG_2159b

Het cadeautje wat ik jullie nu ga laten zien, was voor mij echt een grote en super leuke verrassing! Een tijdje geleden had Joy mij met een smoesje gevraagd wat ik echt een tof item vind van producten die op www.ladyjewelry.nl te vinden zijn. Ze wilde dat graag weten, omdat ze een blog wilde¬†gaan schrijven waarin¬†ze onze favoriete producten zou uitlichten en daarbij wilde ze¬†vertellen waarom dat een favoriet was. Ik trapte er natuurlijk meteen in en vertelde dat ik de items van Estilo Decoration altijd echt g√©weldig vind. En als echte favoriet koos ik het armbandje: Bohemianstyle in bringt colors. Joy maakte de smoes extra geloofwaardig doordat ik ook nog kort moest beschrijven waarom ik voor dat item ging, ik schreef:¬†“Het was lastig kiezen, maar toch is dit mijn √©chte favoriet van Estilo Decoration. Dit mooie, vrolijke armbandje geeft me een heerlijk lente gevoel. Dit komt door het pastel grijs en de cr√®mekeur, in combinatie met goud, het felle roze en het veertje. Het veertje vind ik perfect bij de lente passen: het symboliseert al het jonge, nieuwe leven dat in de lente opbloeit.”

En toen zat opeens dit mooie cadeautje in de brievenbus, met een kaartje: Happy Birthday! Liefs, Amoy (Estilo Decoration) & Joy. Echt s√ļper lief, allebei heel erg bedankt! En het armbandje is in het echt nog mooier dan op¬†de site!

Helaas is het armbandje met veertje nu uitverkocht. Het armbandje wat er ook bijzat is nog wel te verkrijgen: Elastisch armbandje, bohemian.

IMG_2162b

 

IMG_2173b

IMG_2184b

IMG_2266b

Naast de leuke sieraden heb ik ook nog andere cadeautjes gekregen. Lekker voor de hand liggend, maar altijd goed: moneyyy en make-up!;)

Wist je dat je op ontzettend veel leuke cadeautjes kunt vinden voor een lieve vriendin, je oma, je moeder of gewoon lekker voor jezelf?

Wij helpen jou graag met het vinden van de tofste items!

liefs Edith

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.