Home / Reviews / Tuttebel | Naked Designs

Tuttebel | Naked Designs

Naast mijn liefde voor klassieke sieraden, hou ik ook wel van wat apartere sieraden zolang ze niet te groot zijn. Daarom kocht ik ooit deze Tuttebel ketting van Naked Designs. Met meer als 100 designs in het nederlands, vlaams, duits of engels zit er altijd wel iets voor jou bij.

Over Naked Designs:

In het najaar van 2011 geleden kwam de eerste Schobbejak-ketting, het favoriete oudhollandse scheldwoord van Marloes Duyker (oprichter van Naked Designs), als experiment uit de lasersnijder. Ruim 4 jaar later is Naked Design uitgegroeid van illustrator naar label met een collectie ´Dutch Language Originals´ van ruim 100 verschillende uitingen en diverse andere lasercut producten zoals ringen en accessoires voor het interieur. In het werk van Naked Design is het gebruik van humor, dat mensen opwekt en met elkaar verbindt, een belangrijk ingredient.

Tuttebel

tuttebel
In het verleden werd ik vaak tuttebel genoemd dus dit paste perfect bij mij. Ik draag de ketting dan ook regelmatig en krijg altijd veel leuke complimentjes of opmerkingen. De hanger is 5.3 centimeter groot en hangt aan een simpele zwartte ketting.

tuttebel
Ik heb de ketting nu bijna 3 jaar en hij is nog steeds mooi. En het fijne aan deze kettingen is ze zijn erg licht! Je merkt dus echt niks van de ketting als je hem om hebt, ik vergeet zelf erg vaak dat ik hem om heb totdat iemand er iets van zegt!

De prijzen van de kettingen van Naked Design liggen tussen de 10€ en de 25€. De Tuttebel ketting kost €18.95. De kettingen zijn onder andere te koop bij Dawanda. Wil jij toch een statement maken maar geen grote ketting dragen?Dan zijn de kettingen van Naked Designs het zeker waard om even naar te kijken. Zelf zou ik nog graag de kettingen met de tekst Blogger en Tuthola willen hebben en misschien de ananas ook nog wel!

Zou jij een ketting met de tekst Tuttebel dragen? Of een andere van Naked Designs?

Liefs, Lotte