Home / Reviews / Treasure Rookie oorbellen (Loavies)

Treasure Rookie oorbellen (Loavies)

Oorbellen zijn voor mij een echte pré. Ik vind het heel leuk om te experimenteren met verschillende soorten oorbellen, maar wat altijd overeenkomt is de kleur; ik draag namelijk altijd zilver. Toen ik laatst op de webshop Loavies aan het kijken was, viel ik helemaal voor een paar gouden oorbellen. Goud, maar toch heel subtiel goud. Ik besloot eens gek te doen en ik bestelde het paar gouden hangertjes. Ik heb ze sindsdien al een aantal keer gedragen en stiekem vind ik het toch wel heel leuk om een keer af te wisselen.

IMG_1477-1600x1067

Het formaat van de oorbellen is voor mij echt perfect. Ze zijn klein genoeg om ze iedere dag te dragen, maar ook weer ‘groot’ genoeg om ze elegant te laten schitteren bij bijvoorbeeld een chique jurkje. Ik was in het begin bang dat de goude kleur van de oorbellen heel geel zou zijn. Als ik iets niet mooi vind bij mezelf, zijn het wel geelgouden sieraden. Ik voel me dan al snel heer ordinair overkomen, terwijl dat met deze oorbellen echt totaal niet zo is! Deze oorbellen zijn enigszins witgoud, wat een veel zachter effect geeft wat enigszins overeenkomt met een zilver sieraad. Op deze manier vind ik het stiekem best leuk om gouden sieraden te dragen.

IMG_1474-1600x1067

De oorbellen zijn van het merk Treasure Rookie, wat te koop is bij Loavies. Ik kende dit merk nog niet, maar na een beetje research en het interessante stukje tekst aan de achterkant van de verpakking, lijkt het me echt een heel fijn merk! Treasure Rookie schijnt een merk te zijn met ‘ingrediënten’ van een erg hoge kwaliteit; zo zijn de doorzichtige steentjes in deze oorbel half-edelsteen. Ik heb altijd al een bepaalde verwondering voor edelstenen gehad en dat wordt door deze oorbellen ook echt benadrukt. In het doorzichtige steentje in deze oorbel is heel lichtelijk een witte waas te zien; echt prachtig!

IMG_1483-1600x1067 (1)

De prijs van de oorbellen vind ik voor zulke speciale oorbellen heel gangbaar. Ik kocht de pareltjes voor €29,95 bij Loavies, wat ik persoonlijk een schappelijke prijs vind. De oorbellen zijn natuurlijk niet van echt goud, maar ik vind de kwaliteit en de gedachte achter de oorbellen echt heel erg mooi. Zeker een paar oorbellen die nog ontbreken in mijn sieradendoosje. En nu kan ik eindelijk eens met vertrouwen gouden oorbellen dragen; want dat was wel eens anders. Ik hoop deze oorbellen heel vaak te gaan dragen en zoals ik het nu inzie, gaat dat zeker lukken. Als je het mij vraagt wordt er met deze pareltjes van oorbellen echt goed gedaan aan het motto van Treasure Rookie: ‘Accessories to hunt for’.

 

Draag jij meer gouden of zilveren sieraden? Ben ik heel erg benieuwd naar!

Veel liefs, Romy

2 comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.