Home / Favorieten / Tips | 10 Valentijnscadeaus voor hem!

Tips | 10 Valentijnscadeaus voor hem!

Ja, dames… Ook wij moeten ons best doen voor de mannen op Valentijnsdag. Hoewel, niet alleen op 14 februari natuurlijk. Persoonlijk heb ik eigenlijk niets met Valentijnsdag (hoe kun je deze blogs dan schrijven, vraag je je af… ūüėČ ). Tja, misschien is het meer uit principe, omdat ik vind dat je ook zomaar iets liefs kunt doen en dat daar helemaal geen speciale dag voor nodig is. Ook vind ik heel dat Valentijnsgedoe meer een leuke stunt voor alle restaurants en winkels: commercieel gedoe. Maar ach, laten we daar gewoon massaal aan meedoen: nu is het tenminste gemakkelijk om iets leuks met een hartje of ‘I love you’ erop te vinden in de winkels.

1. Liefde is…

Zoals ik al zei is er deze weken genoeg te vinden in de winkels waarop hartjes, roosjes en ‘ik hou van je’ geschreven staat. Je kunt vast ook wel ergens een mooie pot vinden waarin je bijvoorbeeld briefjes kunt stoppen. Het is wel heel romantisch, zoet, lief, schattig enzo, maar wedden dat je vriend dit stiekem heel erg waardeert?! Iedereen raakt gevleid door lieve woorden, dus ook die stoere vent van je. Schrijf een stapel lieve briefjes met korte teksten, vouw ze op en doe ze in die pot. Heb je tijd genoeg? Schrijf er bijvoorbeeld genoeg voor een heel jaar, zodat hij er elke dag eentje mag lezen tot de volgende Valentijnsdag.

Woont hij op zichzelf? Of wonen jullie samen? Dan kan het ook erg leuk zijn de briefjes overal en nergens op te plakken en neer te leggen. In de kast, onder het bed, tussen de borden in het keukenkastje, in zijn sokken lade, op de computer, tussen de bloemen op tafel enzovoorts… Zorg wel dat het geen g√™nante boel wordt als¬†de buurman of je moeder¬†op de koffie komt en per ongeluk zo’n briefje tegenkomt.

2. Let me love you and I will love you!

We mogen mensen natuurlijk niet over een kam scheren, maar ik denk dat (bijna) iedereen wel van muziek houdt. Maak een leuke playlist met allerlei liefdesliedjes erop. Om er een extra touch aan te geven kun je zelf iets voor je lief inspreken en dat tussen de nummers plakken. Wedden dat hij dat niet verwacht?! Natuurlijk wel moet je de cd wel even branden en de cd hoes leuk versieren met een foto van jullie samen.

Vind je dit iets te romantisch en klef? Je kunt ook een cd voor hem kopen van zijn favoriete artiest of kaartjes voor een vet concert bijvoorbeeld.

3.¬†You’re my favorite reason to lose sleep

Samen slapen blijft iets heel fijns, maar is het niet nog fijner om samen te slapen in een mooi hotel? Rond deze tijd zijn er veel hotels die iets extra’s aanbieden voor Valentijnsdag. Rozenblaadjes op bed bijvoorbeeld of ontvangst met roze champagne. Ga eens op onderzoek uit en neem je boyfriend mee naar een mooie love suite ergens in Maastricht, Amsterdam, Utrecht of aan de kust. Alles kan, en ook de prijs van je cadeautje kun je zo geheel zelf bepalen. Er is namelijk genoeg te vinden in allerlei prijsklasses!

4. Beauty & the beast

Zijn jullie beiden sportief? Of zeuren jullie stiekem iets te vaak over dat ene vetje of dat te strakke shirt? Ga samen sporten! Couple fitness is een ware hit op social media, dus waarom doen jullie daar niet leuk aan mee? Voel je je niet zo lekker in je sportkleding of ben je bang dat je vriend dat zweet maar vies vindt? Ik heb ooit gelezen dat fris zweet zelfs¬†leidt tot meer aantrekkingskracht. Die strakke sportbroek helpt daar vast aan mee, dus waarom probeer je het niet gewoon? ūüôā

 

5. Singing in the shower

Aandacht aan elkaar besteden is fijn en daarom is een lekker zeepje om samen te douchen nooit verkeerd. Massageolie natuurlijk ook niet, want wie houdt daar nou niet van? Hoewel het misschien zo lijkt: dit is geen reclame voor Rituals. Ik houd gewoon van dat spul, het ruikt zooo lekker! Prijzig is het wel, dus je kunt ook gewoon naar de drogist gaan en een fijne olie uitzoeken. Kies er eentje met een lekker luchtje en succes gegarandeerd.

6. Time flies when you’re having fun

Als je bij elkaar bent en je hebt het leuk, dan vliegt de tijd! Onder dit motto kun je je vriend een mooi horloge cadeau doen. Ook kun je het anders bekijken en juist voor het lol maken gaan. Zeurt hij altijd of je meedoet aan een potje GTA? Zorg dan dat je al klaar zit met controllers in je hand. Vind hij het leuk om naar een voetbalwedstrijd te gaan? Koop kaartjes en neem hem mee! Houdt hij van een filmpje? Boek een fijn plekje in de bios en ga daarna lekker wat drinken… Genoeg leuks te bedenken!

7. Catch me & unwrap me

Tja, hierbij hoef ik niet veel uitleg te geven denk ik. Een mooi setje kan geen een man weerstaan, toch? ūüėČ

8. Our love is picture perfect

Mooie foto’s zijn nooit verkeerd, dus neem je vriend mee naar een goede fotograaf! Er zijn tegenwoordig zoveel mensen die fotograferen, dus als je geen 20 euro per foto uit wilt geven, kun je ook een hobby fotograaf benaderen.

Foto’s zijn fijn om te hebben, als herinnering en voor aan de muur. Bedenk van tevoren even of je foto’s met witte achtergrond wilt of bijvoorbeeld lekker spontaan op een mooie plek buiten! Misschien kun je de shoot dan wel beter even uitstellen, nu is het kooooud! Hoewel een goede fotograaf de rode neusjes wel een beetje weg kan werken natuurlijk.

 

9. Ook de liefde van de man gaat door de maag! 

Hmmmm… Eten maakt gelukkig. Echt waar! Ik heb even voor je opgezocht welke voedingsmiddelen je welke gelukjes geven. Zo weet je precies wat je moet bestellen als je met je lief uit eten gaat volgende week dinsdag.

  • Vette vis: door vette vis krijg je veel Omega-3 in je lijf. Hoe meer dat in je¬†lichaam zit, hoe meer¬†seratonine aangemaakt wordt. Dit is een hormoon dat je gelukkiger laat voelen. Kom maar door met die zalm, kabeljauw, makreel of heilbot!
  • Vitamine B: hierdoor maak je ook gelukshormonen aan. Waar vitamine B in zit? Avocado, kip, bananen en bladgroentes bijvoorbeeld.
  • Eiwitten: die zitten bijvoorbeeld in een lekker stuk vlees. Het is dus niet voor niks dat je vriend zo gek is op dat ene steakhouse en daar altijd het grootste stuk vlees bestelt. Enneh, tip: ga eens voor een runderbavetje. Dat is echt heer-lijk.
  • Groente en fruit: ook als je vegetari√ęr bent, kun je je geluk echt wel op! ūüėČ Vitamine B kun je genoeg tot je nemen en ook aan eiwitten hoef je geen tekort te krijgen. Eiwitten zitten namelijk ook in linzen, spruiten en pindanoten bijvoorbeeld. En! Groente en fruit, dat schijnt je emotionele toestand echt te verbeteren. En het is nog gezond ook!

10. Ik neem je mee, naar Rome of Parijs!

La cit√© d’amour… Parijs is waarschijnlijk de eerste stad waaraan je denkt als je op zoek bent naar een romantische plek. Samen de Eiffeltoren in en uitkijken over heel Parijs is natuurlijk ook ontzettend romantisch. Samen¬†via Place du Tertre (waar je natuurlijk een portret van jullie laat schilderen) loop je hand in hand verder naar de¬†Sacr√©-CŇďur… Je ziet het zo voor je. Grote kans dat je het voor je ziet doordat je al een paar keer in Parijs geweest bent. Zo niet?! Meteen gaan en niet twijfelen: deze stad bruist van de liefde.

Ben je al wel in Parijs geweest of wil je gewoon net wat origineler zijn? Boek een retourtje Rome! In deze stad is zo veel te zien dat het maken van een plannetje wel aan te raden is. Deze stad zit vol oude schatten en soms weet je echt niet wat je ziet. Waar in Parijs de Eiffeltoren indrukwekkend is, verbaas je je in Rome vooral wanneer je Forum Romanum bezoekt. En wanneer je het Pantheon in gaat (inderdaad: dat gebouw met het gat in het midden van het dak). Oh en natuurlijk wanneer je met je kleine lijfje naast het Colosseum staat: WAUW! Wat is dat groot! Ik kan nog wel even doorgaan, maar laat het duidelijk zijn dat ik groot fan ben van deze stad. Romantisch Rome, genoeg te zien en heeeerlijk te eten!

En, zitten er een paar goeie tips voor je bij?

XOXO Joy

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.