Home / Favorieten / Tips | 10 Valentijnscadeaus voor haar!

Tips | 10 Valentijnscadeaus voor haar!

Valentijn! Het komt er weer aan… Heb je geen idee wat je je lieve vriendinnetje dit jaar weer moet geven? Of is het de eerste keer dat jullie samen Valentijnsdag gaan vieren? Wat het ook is, als je inspiratie nodig hebt zit je hier wel goed. We hebben 10 tips voor je klaargezet, met een kleine knipoog op sommige momenten. Lees en oordeel zelf! 😉

1. Stuur een kusje aan je liefje met een fijn kaartje of briefje


Het blijft leuk om te horen dat je vriend van je houdt, maar hoe fijn is het om die woorden elk moment van de dag terug te kunnen lezen?! Of het nou een kus is, ‘Ik hou van je’ of een heel verhaal: vrouwen houden van mannen die hun liefde voor je uitspreken. Of opschrijven, in dit geval. Het is romantisch en al lijkt een liefdesbrief misschien wat ouderwets, daar zijn wij het écht niet mee eens! Brieven zijn hip en oh zo fijn om te krijgen. Misschien nog wel beter dan 10 cadeaus bij elkaar: just show us your love!

Ben je niet zo van het schrijven of houd je het liever nog een beetje luchtig? Dan hebben we de perfecte shop voor kaarten voor je gevonden. By Caitlin maakt kaartjes met leuke teksten, waarmee jij toch meteen laat zien hoeveel je van je meisje houdt. Of hoeveel zin je hebt om haar te zoenen, of misschien een beetje meer? 😉

De kaarten worden trouwens gratis verzonden, een Valentijnscadeautje van By Caitlin, speciaal voor jou. Lief! 🙂

 

2. Echte liefde gaat door de maag! Toch?

Hmmmmmmmm… Chocolade is perfect als het gaat om Valentijn. Chocoladehartjes, een doos Merci of een lekkere chocoladetaart in de vorm van een hart (zelf gebakken is dan het allerleukste)! Maar, is het niet leuker om samen te zijn en aan de slag te gaan met marshmallows, lekkere stukjes fruit en heerlijk warme chocolade uit de chocoladefondue?! Slagroom erbij en jullie avond is so-wie-so geslaagd! Je vindt rond deze tijd in verschillende winkels de leukste kleine chocoladefondues: ook nog eens super leuk om te geven! En om te gebruiken voor andere romantische avondjes natuurlijk. 🙂

3. Just put a ring on it!


Ben je niet zo van het schrijven en koken? Dan is een lief cadeautje natuurlijk ook s-u-p-e-r leuk om je vriendinnetje mee te verrassen! Uit ervaring weten wij dat vrouwen ontzettend blij worden van een ringetje, in het bijzonder een ring gekregen van onze geliefde. Misschien komt dit doordat het ons aan trouwen doet denken? Niet dat we dat al willen natuurlijk, maar het idee van echte liefde en een ring die om onze ringvinger geschoven wordt… Zwijmel, zwijmel, zwijmel! <3

We willen hiermee trouwens echt niet zeggen dat het ringetje wat je je vriendin wilt geven net zo duur moet zijn als een trouwring, integendeel zelfs. Er zijn super leuke ringetjes te vinden, met hartjes of zonder. Ook als er geen hartje, datum of naam in gegraveerd staat, weten we echt wel dat we het ringetje van jou gekregen hebben. En we onthouden ook echt wel dat je van ons houdt, wees maar niet bang. Elke dag dat we de ring weer omdoen denken we aan je. Al denken wij vrouwen eigenlijk non-stop wel aan ons allerliefste vriendje.

Bij May-Li Jewels vind je mooie ringetjes van echt zilver voor heel leuke prijsjes! Neem maar eens een kijkje op de nieuwe website, super handig en er zit vast wat leuks bij.

4. Liefde op het eerste gezicht

Hoe romantisch is het: liefde op het eerste gezicht! Misschien is dit wel de droom van elke vrouw, naast een sprookjeshuwelijk dan. Het meemaken van het moment elkaar aankijkt en beiden al voelt dat dit misschien wel uit kan lopen op iets heeel moois! Ach… Of het nu liefde op het eerste gezicht was of dat het wat langer duurde totdat de vonk oversloeg: het moment van de eerste kus komt sowieso ál-tijd. En, dat blijft altijd bijzonder. Vraag je je af of je vriendinnetje het nog wel weet? Geloof mij, de plek, de tijd en zelfs wat zij én jij aanhad staat nog in haar geheugen gegrift. 100%. Tenzij de kus gewoon echt goed was, dan kan ze de rest ook best vergeten zijn. 😉

Ga terug naar die speciale plek en herbeleef zo jullie eerste kus. Je kunt natuurlijk ook een wandeling maken of naar het strand toe gaan. Zoenen onder de sterrenhemel is ook heel romantisch. En cliché, maar dat vinden we meer dan oké.

 

5. Diamonds are a girl’s best friend!

Wil je je vriendinnetje graag iets blijvends geven? Ga voor goud (tenzij je weet dat je vriendin die kleur écht niet mooi vindt). Goud is de kleur van overwinning, het beste van het beste: precies wat je waarschijnlijk ook aan je vriendin wilt laten weten, dat zij perfect voor je is. Je kunt gaan voor een mooi armbandje, ringetjes of fijne oorbellen: als je het maar met zorg uitgekozen hebt. 🙂

 

 

6. Gelukkig in het spel én in de liefde

Heb je je vriendin al een hele collectie aan sieraden gegeven? Ben je nog niet zo lang samen? Of ben je misschien blut doordat je te hard gefeest hebt de afgelopen weekenden? Spaar je soms je geld op voor carnaval? Wat de reden ook is: als je iets leuks voor je liefje wilt doen zonder al te veel geld uit te geven: ga een spelletje doen of maak er een zelf.

Al houdt ze niet van kaartspelletjes, wanneer jij je best gedaan hebt om alle kaarten met foto te beplakken doet ze écht dat spelletje toepen wel mee hoor. Of poker of zoiets. 😉 Je kunt natuurlijk ook zelf wat verzinnen en het Party & Co spel bewerken door zelf opdrachten te verzinnen. Be creative guys!

 

7. Er is altijd tijd voor liefde


Altijd tijd voor liefde: hoe cliché is deze uitspraak dan weer! Maar oh zo waar… Tijd is schaars en als je je vriendin laat zien dat je tijd voor haar maakt ondanks drukke weken op het werk of tentamens op school, dan wordt ze daar sowieso al gelukkig van. Je kunt haar daarom natuurlijk ook een horloge geven, bijvoorbeeld een van deze beauties van Katewood.

 

8. I always wanna kiss your lips


Lippen zijn vaak hét lichaamsdeel dat je het eerst gebruikt om de liefde aan elkaar te showen. Daarnaast zijn lippen sensueel, je praat ermee, lacht, zoent… Om je lippen kun je niet heen dus waarom maken we ze niet gewoon nóg opvallender! Laat je vriendin zien dat dat best mag en dat je van haar lippen houdt, door haar een mooie lipstick cadeau te geven. Of natuurlijk meteen een heel make-uppakketje, vind ze leuuuuk! (Wel even melden dat je haar toch écht het mooiste vindt zonder make-up, dat vinden we namelijk óók fijn om te horen.)

 

9. Kisses, cuddles & candles

Heb je gewoon zin om de Valentijnsavond romantisch met je liefje door te brengen? Schaf kaarsjes aan, gooi je bed vol zachte kussens, gooi rozenblaadjes neer en steek lekker geurende kaarsjes aan. Do I need to say more?

 

10. I’d like to show my love & warmth for you

Is liefde niet bijna hetzelfde als het constant voelen van warmte om je heen? Als een roze wolk, zo fijn! Helaas kun je, hoe verliefd je ook bent, niet continu bij elkaar zijn. Dat zou ook niet goed zijn voor je relatie, denk ik. Maar, het gevoel dat degene van wie je houdt altijd bij je is en heel vaak aan je denkt is natuurlijk super. Geef je liefje daarom een fijne sjaal, om maar een voorbeeld te noemen!

Een sjaal doet meteen denken aan warmte en net als jij je armen om je lief heen slaat, sla je een sjaal ook om de schouders. Symboliek ten top, toch? Heb je geen idee waar je een mooie sjaal kunt aanschaffen? Of zoek je er een die gewoon ontzettend warm is? Kijk eens bij Bufandas, daar vind je mooie en luxe sjaals voor mooie, warme prijsjes!

Heb ik je genoeg ideeën gegeven voor een leuk cadeautje voor Valentijn?

Liefs en veel plezier alvast! X Joy

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.