Home / Edith & Joy / Tijd voor veranderingen…

Tijd voor veranderingen…

Hey lieve meiden!

Misschien heb je je afgevraagd waarom het zo stilletjes was rondom Lady Jewelry. De site was verouderd, de social mediakanalen lagen stil en je hoorde niets meer van ons.

EdithWe zijn er inderdaad een tijdje tussenuit geweest. Joy en ik waren allebei ontzettend druk (met van alles en nog wat: werk, studie, persoonlijke omstandigheden) en waren beiden even toe aan een ‘pauze’. Ook hadden we allebei andere ideeën over de toekomst van Lady Jewelry. Na veel overleggen, brainstormen en onderhandelen hebben we besloten dat ik Lady Jewelry weer helemaal overneem (net zoals het ooit allemaal begon… Lees hier de geschiedenis van Lady Jewelry).

Waarom gaat Lady Jewelry niet meer verder met Edith én Joy?

Edith: Geen paniek! We hebben geen ruzie of iets in die richting, hoor! 😉 Zowel Joy als ik waren allebei toe aan een nieuwe uitdaging. Voor Joy was dat niet perse met Lady Jewelry en ik zag daar juist nog wel een grote uitdaging in! ‘Things go the way they go’ zoals Joy het mooi verwoord en ik sluit me daar helemaal bij aan.

Wat is jullie allerleukste herinnering aan 1,5 jaar samen Lady Jewelry zijn?

Edith: De allerleukste herinnering… dat is echt een moeilijke vraag. Joy en ik hebben ontzettend veel leuke dingen samen mogen meemaken de afgelopen 1,5 jaar. Eigenlijk begon het al bij onze ontmoeting. Joy en ik leerden elkaar kennen via Instagram en wonen helemaal niet bij elkaar in de buurt. Toen we voor de eerste keer elkaar zagen in Utrecht was dat echt leuk! Het is super tof (én leerzaam) om met iemand dezelfde interesses, passies en ambities te delen en samen voor hetzelfde doel te gaan. Ons doel hebben we zeker gehaald: we hebben in 1,5 jaar veel mooie samenwerkingen met de leukste webshops mogen doen. Voor mij was een echt hoogtepunt de blogserie met 31 Summerlooks vorige zomer en dat we het bloggersevent van Specsavers mochten bijwonen was ook echt heel gaaf!

Joy:
Poeh, wat een lastige vraag! Er zijn zoveel leuke dingen gebeurd in ons Lady Jewelry-avontuur, dat het moeilijk is één ding te noemen dat het allerleukst was. Net als Edith vond ik onze ontmoeting heel leuk, vooral omdat bleek dat we én dit én dat én dat hetzelfde hadden. We waren bijvoorbeeld allebei gek op sieraden (dûhh), waren allebei netaan gezakt voor het vwo én gingen beiden naar het VAVO voor dezelfde vakken. Toeval bestaat niet, daarom hebben we het waarschijnlijk ook zo leuk gehad! Ik vond een ander hoogtepunt het eerste bloggersevent dat we meemaakten van Polette, maar ook de Lady Jewelry Collectie die we samen met ‘onze’ shops hebben opgezet!

Hoe gaat Lady Jewelry er nu uitzien?

EdithOm heel eerlijk te zijn weet ikzelf ook nog niet helemaal hoe het er precies uitkomt te zien ? Maar beloofd: het wordt minstens net zo leuk als de afgelopen 1,5 jaar! Op dit moment ben ik eerst lekker aan het genieten van mijn vakantie en neem ik even goed de tijd om na te denken over wat ik allemaal ga doen met Lady Jewelry.

Eén ding staat vast: zowel Instagram, Facebook en de website krijgen meer een persoonlijke touch. Lady Jewelry zal niet meer alleen om sieraden en accessoires gaan, maar ook meer over mij en mijn leventje als student, vrolijke levensgenieter en als ‘het sieradenmeisje’ (zoals ik nog wel eens bekend sta ?). De naam Lady Jewelry kan eigenlijk een beetje gezien worden als mijn bijnaam. Lady Jewelry is Edith, een vrolijke lady met een passie voor fotografie, schrijven, mode en natuurlijk: sieraden!

Wat gaat Joy doen?

Joy: Wat vaststaat is dat ik Lady Jewelry natuurlijk blijf volgen! Maar daarvoor is deze vraag eigenlijk niet bedoeld. 😉 Ik ga in september beginnen met een nieuwe studie, Rechtsgeleerdheid, en daar zal ik vast veel tijd aan kwijt zijn! Ik werk veel en breng sinds de pauze van Lady Jewelry veel meer tijd door met vrienden en familie (want oei, soms vergat ik de tijd en zat ik weer tot 4 uur ’s nachts een blog te typen). Natuurlijk zit de ondernemer nog steeds in mij, na mijn sieradenshop LaJoy, blog JewelryJoy en Lady Jewelry kan iets nieuws eigenlijk niet achterblijven… Het staat allemaal nog lang niet vast, maar samen met een vriend van me zijn we mogelijkheden aan het bekijken om ‘iets’ op te zetten. Klinkt nog geheimzinnig, maar dat komt doordat we alle opties rustig bekijken en écht achter een besluit willen staan. Het wordt in ieder geval iets heel anders dan sieraden, maar wel erg leuk! En natuurlijk hoop ik dat jullie dat ook gaan vinden. 🙂

Natuurlijk hoop ik dat jullie Lady Jewelry blijven volgen! En als je nog vragen hebt voor Joy en/of mij, stel ze gerust! Wil je gewoon even een berichtje kwijt? Dan mag dat natuurlijk ook! Leuk zelfs 🙂

Tot snel!

Liefs Edith (en ook namens Joy)

1 comment

  • Saskia Beukelman

    Heel veel succes meiden, allebei met jullie eigen passies op jullie eigen weg!
    ? liefs, Saskia/mama

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.