Home / Favorieten / ‘They are life saving’ | Telefoonhoesjes van Hoesjes Outlet.

‘They are life saving’ | Telefoonhoesjes van Hoesjes Outlet.

Hey lieve meiden!

Zo, dat is een hele tijd geleden zeg. Jullie zullen wel verbaasd zijn: opeens weer een blog op Lady Jewelry?! We zijn er een tijdje tussenuit geweest, dat klopt inderdaad. Joy en ik waren allebei ontzettend druk (met van alles en nog wat, voornamelijk persoonlijke omstandigheden) en waren beiden even toe aan een ‘pauze’ van Lady Jewelry. De komende tijd proberen we het langzamerhand weer op te pakken. Hopelijk maken we jullie blij met elke blog die we online kunnen zetten! 🙂

Vandaag wil ik jullie graag wat vertellen over mijn nieuwe telefoonhoesjes, want one of them saved my life. Ja, echt.
Ik zal maar gelijk met het verhaal beginnen. Zorg dat je niet aan het eten bent als je dit leest…

Op de beruchte dag heeft mijn zeer geliefde iPhone namelijk een duik gewaagd in het toilet. (Best netjes opschreven, toch?) En jawel, ook nog precies op het moment dat ik doortrok. Zonder erbij na te denken dook mijn arm er direct achter aan (want zo is sterk is mijn liefdesrelatie met mijn telefoon). De reddingsactie leek op het eerste gezicht te mislukken: mijn iPhone was serieus uit het zicht verdwenen. Gelukkig is mijn arm niet vies van toiletwater (of het verlangen naar mijn telefoon was groter dan het besef wat ik eigenlijk aan het doen was) en redde na wat rondgraaien mijn telefoon uit de pot. Wat een ellende zeg, ik dacht serieus dat mijn telefoon het niet zou overleven. Maar opmerkelijk genoeg deed ie het gewoon nog en na een uur nog steeds, na een dag nog steeds en nu (2 weekjes later) nog steeds! Oh dear, thank you Hoesjes-Outlet.nl. Want het hoesje dat op dat moment om mijn telefoon zat, heeft mijn grote liefde beschermt tegen zijn ondergang.

Ik kan me voorstellen dat jullie nu graag willen weten welk hoesje deze heldendaad heeft verricht. Het is een hoesje dat (niet alleen door het redden van mijn telefoon) echt mijn absolute favoriet is!

How cuteeee ! Dit is toch fantastisch leuk! Ik word elke keer weer vrolijk van deze ijsjes. En die oogjes zijn echt heel tof. Die zijn niet namelijk niet getekend, maar die zitten er echt ‘opgepakt’. Ik was eerst een beetje bang dat ze er misschien snel af zouden gaan, maar ik heb het hoesje nu al een paar weken in gebruik en alle oogjes zitten er nog op (en ik ben best lomp met m’n telefoon). Sommige oogjes zijn alleen ingedrukt en staan niet meer bol, maar dat is wellicht ook een gevolg van mijn zenuwtrekjes en dat ik overal altijd onbewust mee aan het prutsen ben, haha! Het maakt trouwens niet echt uit of de oogjes nou zijn ingedrukt of nog bol staan, je ziet het verschil echt nauwelijks.

Op de foto hierboven (rechts) zie je gelijk het life-saving-element van dit hoesje! Aan de onderkant, waar de ingangen zitten voor de oplader en de oortjes, zit in het hoesje namelijk extra bescherming. Door het hoesje worden deze gaten dicht gehouden wanneer ze niet in gebruik zijn. Ideaal voor het voorkomen van stof of vuil in deze openingen. Of natuurlijk… tegen toiletwater (met… tja.).

Veel mensen vragen zich trouwens af of die oogjes niet vervelend zijn met vasthouden. Het was even wennen, maar al snel vond ik het juist fijn: het geeft weer wat extra grip. Oh, en ik heb echt al heel veel leuke complimentjes gekregen op dit, toch wel opvallende, telefoonhoesje! 🙂

In mijn pakketje van www.Hoesjes-Outlet.nl zaten nog 3 andere hoesjes en twee screenprotectors. Helaas is het natuurlijk onmogelijk om alle hoesjes tegelijk om mijn iPhone te doen. Dus ik heb 1 hoesje & screenprotector aan mijn broertje cadeau gedaan. Samen happyyy!

De andere twee hoesjes, die ik lekker voor lekker voor mezelf hield, zijn heel anders dan het hoesje met de ijsjes. Eentje is vrij simpel, gewoon doorzichtig met een (glow-in-the-dark!) witte rand. En de ander is heeft, naast het beschermen van mijn telefoon, nog een andere functie…

Kijk hoe cool: dit hoesje is tegelijkertijd ook een spiegel! En wát voor een, je ziet jezelf er echt super goed in. Ik vind het echt zo ontzettend handig. Aangezien ik mijn telefoon haast 24/7 in mijn hand heb, kan ik elk moment even checken of m’n haar en m’n make-upjes nog goed zitten. En zo niet: dan kan ik het gemakkelijk even bijwerken, want de spiegel laat alle details goed zien. (Als je ’s ochtends je telefoon pak en dit hoesje erom zit, is dit naar mijn ervaring wat minder plezierig.)

Alle hoesjes zijn dus te verkrijgen bij Hoesjes Outlet, een webshop met een snelle levering en echt een top service.

‘Klanten beoordelen Hoesjes-Outlet.nl gemiddeld met een 8 uit 10 gebaseerd op 496 reviews‘  En ik sluit me lekker aan bij de gemiddelde klant: ik geeft Hoesjes-Outlet.nl ook zeker een dikke 8!

Waar wacht je nog op? Bestellen maar!

Veel liefs, Edith

 

Ps: mocht je je afvragen waar het horloge vandaag kom die te zien is op de aller eerste foto: www.katewoodoriginals.com.
oh, en het kettinkje is van ZAG Bijoux!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.