Home / Favorieten / #13 Summer Looks with Lady Jewelry | Your Fashion Finds

#13 Summer Looks with Lady Jewelry | Your Fashion Finds

Hai Ladies!

Als je een trouwe volger van Lady Jewelry bent, is het merk Your Fashion Finds niet onbekend voor jou. In april  vertelde ik je al meer over het merkje en sinds kort staat YFF ook met producten op onze site: té leuk! Ben je net een nieuwe volger? (Welkom! <3) Dan zou het heel goed kunnen dat je YFF ook  al kent, want ze zijn vaak op markten door heel Nederland te vinden! Wil je weten op welke leuke markten ze dit jaar nog te vinden zijn? Take a look here

Deze Summer Look zal net even wat anders gaan dan de voorgaande 12 lookjes. Op 15 juli ben ik namelijk naar een Fashion Party van Your Fashion Finds geweest en daar wil ik jullie ook nog graag wat over vertellen, want dat was leuuuk!

De Fashion Party was gewoon bij Lisa (eigenaresse YFF) thuis. Of nou ja ‘gewoon’, het was een heel sfeervol appartement in Amersfoort, dat helemaal in de stijl van YFF was aangekleed. We waren die avond met acht meiden + Lisa zelf natuurlijk. Het begon om 20.00 uur en ik was er als eerste dus kon ik nog even gezellig met Lisa samen kletsen! Al snel kwamen ook de andere meiden. Ik kende ze nog niet, maar de sfeer zat er gelijk goed in. En hoe kan het ook anders: iedereen werd ontzettend blij van alle mooie spulletjes om ons heen en al helemaal toen Lisa vertelde dat we die avond op álle items 10% korting kregen! Jeeej PARTY!

YFF party

Your Fashion Finds verkoopt items die zijn ingekocht, maar heeft ook een eigen labeltje: YFF Collection. Op de avond van de Fashion Party kon iedereen haar eigen YFF armbandje ontwerpen en maken. We mochten gebruik maken van alle materialen die Lisa zelf voor de YFF Collection ook altijd gebruikt, zooo leuk. Ik vond dat echt het allerleukste van de avond. Geef mij een zee aan mooie kraaltjes en wat draad en je hoort mij de komende uren niet meer. Een beetje prutsen en priegelen met die kraaltjes en eindeloos combinaties bedenken: heerlijk vind ik dat! De tijd vloog voorbij en iedereen was super enthousiast over de geslaagde avond.

YFF armbandjes

Nadat ik mijn eigen armbandje had ontworpen, heb ik samen met Lisa nog wat items uitgezocht die perfect bij mijn zelfontworpen armbandje paste: een armbandje uit de YFF Collection, een zilver kettinkje met ananas en hoe kan het ook anders: ik koos ook nog een telefoonhoesje met watermeloentjes. Hoe tof is die?!

yff

Wat vind jij van mijn Summer Look met de items van Your Fashion Finds
& mijn zelfgemaakte armbandje?

De items uit deze blogpost zijn verkrijgbaar bij Your Fashion Finds

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.