Home / Favorieten / #10 Summer Looks with Lady Jewelry | Van Mauz

#10 Summer Looks with Lady Jewelry | Van Mauz

Hellohello!

Time flies when you’re having fun! Zo gaat dat helaas in vakanties… Eigenlijk is dat echt niet eerlijk. Vervelende situaties duren altijd te lang en de leuke tijden te kort. De tijd zou juist sneller moeten gaan wanneer je in vervelende situaties zit en de goede tijden zouden juist zo lang moeten duren als de vervelende tijden eeuwen in beslag lijken te nemen. Vandaag is het alweer tijd voor #10 van onze Summer Looks with Lady Jewelry serie! Ook dat gaat snel. Maar gelukkig is het nog lang niet voorbij! Beter nog, we zijn nog niet eens op de helft! Ha, helemaal zo vervelend nog niet!  Kijk je mee naar de Summer Look met Van Mauz?

IMG_8279

van Mauz 1

Edith: Wat een gelukje weer, een pakketje vol: FLAMINGO’S <3 Naast mijn liefde voor watermeloenen hebben ook de flamingo’s mijn hart gestolen. En dat kan ook eigenlijk niet anders, want deze zomer waren de roze wezentjes echt overal te bekennen. Vooral de mega grote opblaas-flamingo’s waren dit jaar bij iedereen favoriet.  Wat raar eigenlijk, dat een roze vogel zo’n trendy icoon kan worden. Ik hou daar wel van! Dat het flamingo-roze dit jaar een hype is, is ook Van Mauz niet ontgaan. Roze, roze, roze én jawel: flamingo’s! Ik ontving twee armbandjes in een onwijs tof blikje. Welke kleur het blikje heeft en welk dier erop staat is niet moeilijk te raden, even als de kleur van de armbandjes en het soort bedeltje dat daar aan hangt ;). Hoewel ik de armband met de wat grotere kralen wel heel roze vind en van het andere armbandje de bedeltjes net too much, vond ik het toch leuk om de armbandjes te dragen naar een heerlijk dagje aan het strand. Ze paste perfect bij mijn handdoek, die dan ook de welbekende kleur heeft ;). Ik vind de armbandjes leuk en vrolijk, maar misschien net iets te kinderlijk voor een 20-jarige. Ik raad je dan ook aan om zeker een kijkje te nemen bij andere items van Van Mauz, want ook voor de dames die net over het ‘ik-wil-alles-in-het-roze-tijdperk’ heen gegroeid zijn, heeft van Mauz echt hele leuke musthaves! Doen dus 🙂

Van-Mauz-Summer-Looks-Lady-Jewelry

Van-Mauz-Summer-Looks-Lady-Jewelry-1

Joy: Van Mauz stuurde nog meer in het pakketje dan de items van Edith! Ik kreeg namelijk een ketting, maar ook een armbandje in een glazen flesje. Waar glazen flesjes vroeger werden gebruikt om liefdesbrieven mee te sturen, daar worden ze gebruikt voor het inpakken van een armbandje of een ander klein cadeautje. Glazen flesjes zijn HIP! Van Mauz heeft ook die trend opgepikt en daarom kreeg ik een armbandje met LOVE erop toegestuurd in het flesje. Een liefdesarmbandje in plaats van een liefdesbrief, dus. 😉 Bij het armbandje kreeg ik bijpassende een ketting met net zo’n felle kleurtjes. Persoonlijk vond ik de kralen iets te groot om het te dragen als ketting, dus probeerde ik uit of de ketting misschien ook om mijn enkel pastte. En jawel! Het is zo wel een heel opvallende enkelband, maar met een simpel slippertje is dat hartstikke leuk. Dus, tip van de dag: Een ketting kun je niet alleen om je nek dragen, maar ook om je enkel! Persoonlijk zijn deze items van Van Mauz niet mijn favoriete, maar in de webshop heb ik ook dingen gevonden die ik wél dagelijks zou dragen!

Wat vinden jullie van de kleurrijke sieraden armbandjes en ketting van Van Mauz?

Liefs, Edith & Joy

 

De items uit deze blogpost zijn verkrijgbaar bij Van Mauz

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.