Home / Favorieten / #21 Summer Looks with Lady Jewelry | Polette

#21 Summer Looks with Lady Jewelry | Polette

Hi Fashionista’s!

Een summer look is natuurlijk geen summer look zonder een toffe zonnebril! Wij zijn er dol op. Je hebt zó veel verschillende stijlen, soorten en maten. Voor elke outfit is er wel een bijpassende zonnebril te vinden en wij kunnen er dan ook niet genoeg van hebben. De stijl van je zonnebril bepaalt voor een groot deel de stijl van je outfit. Wanneer iemand naar jou kijkt, zullen ze vaak het eerst naar je gezicht kijken en daarmee naar de zonnebril. De eerste indruk wordt dus mede gevormd door jouw sunnies. Een goede reden om bewust een zonnebril uit te kiezen die bij jou (en je outfit) past en waarmee jij graag een indruk achter laat. In deze 21e editie van onze Summer Look serie, willen we je kennis laten maken met de zonnebrillen van Polette Eyewear. Polette heeft goede, zeer trendy zonnebrillen. En ze hebben veeeeel. Dus ook zeker eentje voor jou.

Polette Dean Zonnebril

Edith: Oh yeah, weer een nieuwe zonnebril, I loveee it. Omdat ik al aardig wat exemplaartjes in de kast heb liggen, die allemaal echt te veel op elkaar lijken, wilde ik dit keer een zonnebril die écht anders is dan de rest uit mijn verzameling. Spiegelglazen ontbraken nog en dat terwijl het juist helemaal trendy is (schan-da-lig)! De keus was dan ook snel gemaakt en ik koos van het montuur Dean van Polette.

Ik moet zeggen dat ik niet zo van de prijzige zonnebrillen ben. Ik heb nooit zin om er veel geld aan uit te geven en al helemaal niet om er zuinig op te zijn. Ik gooi dat ding altijd zonder hoesje of bescherming in m’n tas en laat hem overal slingeren. De meesten gaan dus ook maar 1 zomerseizoen mee, want daarna zitten er te veel krasjes op om er nog fatsoenlijk doorheen te kunnen kijken. Ik heb gemerkt dat een groot nadeel van goedkope zonnebrillen is, dat ze eigenlijk helemaal niet goed tegen felle UV stralen beschermen. Daar waar een zonnebril natuurlijk eigenlijk voor bedoeld is.

De zonnebril van Polette is wat prijziger dan de zonnebrillen die ik voorheen heb gekocht. Maar doen ik hem opzette, merkte ik direct kwaliteitsverschil en besefte ik eigenlijk pas wat voor slechte zonnebrillen in altijd heb gedragen. De zonnebril wordt door Polette omschreven als ‘absolute harmonie tussen stijl en kwaliteit’. Zelf had ik het niet beter kunnen verwoorden. Deze zonnebril is onwijs stijlvol en zoals ik al zei van erg goede kwaliteit. Doordat ik het blauw van de spiegelglazen graag zo ‘heftig’ en opvallend mogelijk wilde laten opkomen, combineerde ik de zonnebril bij een wit hemdje. Tof! Wat vind jij?

Polette Zonnebril dean

Omdat deze zonnebril voor mij de duurste was die ik ooit heb besteld, bestelde ik er ook direct een goed brillendoosje bij met het voornemen om zuiniger te zijn op de bril. Als ik aan een brillendoosje denk, zie ik echt zo’n lelijk, ouderwets ding voor me. Maar dat is bij Polette niet nodig. Deze doosjes zijn net zo trendy als de zonnebrillen en zo leuk dat je je zonnebril er écht wel in gaat doen. Ideaal voor mij dus, haha!

Onlangs bijgewerkt34

Joy: Hey gorgeous! Als jullie ons al wat langer volgen, hebben jullie vást en zeker mijn blog over de e-polette ook al gelezen. In die blog vertelde ik je over het merk Polette én kon je lezen hoe het kan dat de brillen van Polette zo goedkoop zijn. Goedkoop?! Ik hoor je denken… Zei Edith net niet dat de zonnebril van Polette juist haar duurste ooit is? 

De brillen van Polette zijn in verhouding tot andere opticiens heel goedkoop, doordat de bril vanuit de fabrikant direct naar jou gestuurd wordt. Geen tussenpersonen als importeurs, groothandelaren of andere geldkloppers, maar alleen de fabriek en jij. Klinkt romantisch, toch? Dat is het ook. Als je je bril besteld hebt, ontvang je meteen een mailtje dat de bestelling goed is ontvangen en daarna word je op de hoogte gehouden van de vorderingen rondom je bestelling. Aan service geen gebrek, het getuigt van pure liefde tussen Polette en haar klanten!

De brillen hebben elk een uniek design en zijn kwalitatief erg goed. Al kost de ene bril €6,99 en de andere €49,99: ze zijn stuk voor stuk bijzonder, goed van kwaliteit en betaalbaar. Ik mocht ook een zonnebril uitkiezen en ging voor een exemplaar dat totaal anders is dan wat ik normaal draag. Het werd een hippiebril, de John Lunnies zoals ik ze noem (John Lennon x Sunnies, je weet wel). 😉 Op de foto hierboven valt de tekst California ook meteen in het oog. Dat is de collectie waaruit deze bril komt, maar voor ik verder vertel even een paar kiekjes van de Polette op mijn kop.

Onlangs bijgewerkt39

Goed… California, daar zou ik je wat over vertellen. Deze bril draagt de naam California Bleu en komt uit de – hoe kan het ook anders – California Collectie. Het is een exclusieve collectie waar je kunt kiezen welke kleur glazen en pootjes je wilt. Vind je deze bril dus tof, maar wil je liever roze glazen? Dat kan. Het toffe is dat je deze zonnebril ook op sterkte kunt bestellen of als normale bril! Helaas is het niet mogelijk om de bril in een bepaalde maat te bestellen, dus de dames (of heren) zonder smal hoofd gaan deze bril niet passen. Gelukkig zijn er honderden modellen verkrijgbaar bij Polette én staan de maten van de pootjes, de glazen en de totale breedte altijd vermeld!

Onlangs bijgewerkt38

Dat ik enthousiast ben over het merk Polette moge duidelijk zijn. Toch was ik toen de bril binnenkwam wel even stil. Hij was wel héél hippie! Stil was ik echter niet van schrik, maar van blijdschap! Ik heb nu dus een limited model gekregen waarmee in een straal van 25 km vast niemand loopt. I love that! Hoe tof is het om iets te hebben dat uniek en ontzettend mooi is? Ik was dus heel blij met de bril, die ook perfect paste, maar wat moest ik erbij aan?! De bril is dus blauw en die kleur moet naar mijn mening wel terugkomen in mijn outfit. Ik pakte een aantal setjes kleding, maar kwam uit bij de jurk van de foto. De jurk was nog helemaal nieuw, omdat ik nooit wist welke accessoires er goed bij pasten. Dat probleem is opgelost, want ik vind de blauwe zonnebril er echt heel tof bij. Het lichte blauw van de glazen haalt de lichte kleuren uit de jurk naar boven. Vind je het een goede combinatie of ga je zelf liever voor iets wits of juist heel kleurrijks?

Wat vind jij belangrijk aan een zonnebril?
Ga je er een aanschaffen bij Polette?! 🙂

XOXO, Edith & Joy

Logo-Lady-Jewelry-

De items uit deze blogpost zijn verkrijgbaar bij Polette.
Edith: Zonnebril Dean Blue: €39,99
Joy: Zonnebril California Bleu: €49,99

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.