Home / Favorieten / #20 Summer Looks with Lady Jewelry | Om Je Arm

#20 Summer Looks with Lady Jewelry | Om Je Arm

Hello ladies!

Het is weeeekend, YES. Wat heb jij op de planning staan? Ga je lekker uitslapen, shoppen of heb je een feestje? Of moet je werken? Dat kan natuurlijk ook en we geven je groot gelijk: work hard, so you can shop harder! 😉 De kans is groot dat je in het weekend een keer een feestje hebt. En dan bedoelen we niet de wekelijkse feestjes in de kroeg of in de stad (die feestjes die eigenlijk het állerleukste zijn), maar echt een keer een netjes, chic feestje. Zo heb je vast wel eens een jubileum feestje, bruiloft of zelfs een gala. Hoe graag je misschien ook zo willen, kun je bij zo’n feestje aankomen in je ‘Netflix&Chill’ outfit. Je gaat voor iets feestelijks met een chique touch. Sieraden zijn natuurlijk de manier om deze touch aan je outfit te geven. Vandaag laten we jullie een merkje zien waarmee dit goed kan: Om Je Arm afgekort: OJA.  

Edith:  Af en toe als ik het heel druk heb (en dat moet ik het wel héél druk hebben) vergeet ik wel eens om sieraden om te doen. Ik kan je vertellen dat het moment vanaf dat ik me dat realiseer, mijn dag niet heel veel beter wordt. Ik voel me kaal, m’n outfit is niet af en ik heb de hele dag het idee dat ik iets ben verloren. Dat herken je vast wel. Als je dat ene ringetje dat je al-tijd draagt bent vergeten om te doen, dan schrik je de hele dag lang telkens weer als je ziet dat je ring ‘weg is’. Sooo annoying. Gelukkig merk ik vaak voordat ik de deur uit ga al dat ik mijn sieraden ben vergeten. En hoe vaak roepen we het wel niet in ons drukke leventje: oh ja! Waarschijnlijk snap je al waar ik naartoe wil: ohja klinkt het zelfde al wanneer je de afkorting OJA uitspreekt. Dus heb je een nette, chique gelegenheid en ben je (bijna) je sieraden vergeten: OJA!

OJA

Het setje sieraden dat ik van Om Je Arm mocht ontvangen bestaat uit twee bruine armbandjes met rosé goud. (Happy me, want m’n rosé gouden collectie mocht wel weer eens worden aangevuld.) Vooral het gevlochten armbandje vind ik er leuk en heb ik ook nu ik terug ben van vakantie al vaak gedragen. Het andere armbandje, wat voor de helft een rosé gouden slavenarmband is, is voor mij helaas wat aan de grote kant en daardoor minder draagbaar. Nou ligt dat aan mijn dunne polsjes, dus do’nt blame OJA for that 😉 De armband heeft een look-a-like-real-diamond waarvan de glinstering echt prachtig is. Hetzelfde geldt voor het swarovskisteentje aan het gevlochten armbandje. Als ik rosé goud draag, is dat vaak in combinatie met wat donkere, warme kleuren De combinatie met rosé goud en bruin vind ik echt heel tof. Op vakantie heb ik op een warme zomeravond dit setje gedragen bij een wit, met beige/bruinkleurig jurkje en zorgde OJA echt voor een chique touch aan mijn outfit.

Onlangs bijgewerkt33

Joy: Ik kreeg een setje armbanden van Om Je Arm, maar helaas was dit niet op tijd om met me mee te gaan naar Gran Canaria. Ik weet zeker dat het daar in de zon had geschitterd, maar in Nederland zijn de armbandjes natuurlijk net zo mooi! De sieraden van Om Je Arm zou ik in de zomer niet zo snel dragen, omdat ik meer houd van felle kleurtjes onder de zon. Toch stond het verrassend leuk bij een grijsblauwe rok. Met een wit blouseje of croptop haal je dan weer de frisse kant naar boven. Wanneer je met kleuren speelt in sieraden en kleding, kun je eigenlijk altijd de uitstraling bereiken die je wilt hebben!

Terug naar de sieraden. De armbanden zijn grijsblauw en passen alledrie perfect bij elkaar. De kleuren sluiten heel mooi op elkaar aan en daar wordt vooral Edith heel blij van, dat heb je namelijk kunnen lezen in haar summer look van een paar dagen terug! Ook ik vind het tof als kleuren écht bij elkaar passen. Het setje is daarin helemaal geslaagd! De steentjes van het onderste armbandje vind ik het mooist, dit zijn natuursteentjes en zijn allemaal anders qua kleur en vorm. Ook vind ik het leuk dat er een aantal bedeltjes aan gemaakt zijn voor een nog speelser en dynamischer effect!

Ook zie je een Ibiza elastiekje, maar dan in geheel eigen stijl. Ik vind het tof als je trends kunt volgen, maar er toch je eigen draai aan kunt geven. Dat is heel goed gelukt, top gedaan dames van Om Je Arm! Ik vind de items heel tof, maar zal ze toch vaker dragen in de herfst of winter, maar dat komt puur door mijn ‘kleureninstelling’ in mijn hoofd. Heb jij ook bepaalde kleuren die je in de zomer of winter draagt?

Wat vinden jullie een Summer Look met sieraden van Om Je Arm?

Liefs Edith en Joy

Items uit deze blogpost zijn binnenkort te verkrijgen in de nieuwe webshop van Om Je Arm. We keep you posted!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.