Home / Favorieten / #4 Summer Looks with Lady Jewelry | Noah Fay

#4 Summer Looks with Lady Jewelry | Noah Fay

Bonjour belles filles!

Daar zit ik dan; in m’n bikini aan het zwembad in Zuid-Frankrijk om jullie wat meer te vertellen over de 4e Summer Look. Het is hier op het moment 34 graden en er is geen wolkje aan de lucht! Puur genieten! Misschien ben jij op het moment dat je dit leest ook wel heerlijk op vakantie. Hopelijk heb je het net zo fijn als ik het hier heb! Ik begreep dat het in Nederland een stuk minder lekker weer is… Dus lees je dit vanuit ons kikkerlandje? Dan hoop ik dat ik je niet al te jaloers maak met het blauwe zwembadwater op de foto’s.  In plaats van het (nog) vervelend(er) te maken voor de thuisblijvers, wil ik met deze blog jullie een zomers gevoel brengen. Zo rechtstreeks vanuit Marseille en zonnestraaltje voor jou! Want wist je dat je gewoon zelf de zomer in huis kan halen, zonder dat het daarvoor lekker weer hoeft te zijn?

Door Summer Looks #1, #2, en #3 heb je ongetwijfeld al een beetje een zomers gevoel kunnen krijgen. Maaar het wordt nog beter! Met elke Summer Look wordt jouw zomer zonniger en zonniger. En oh yeah, er komen er nog meer dan 25 aan! Naast 31 Summer Looks bekijken kan je nog intenser het zonnetje in huis halen. Hoe? Daar komt ie:

Waar word je blij van? Juist: de zomer! En waar word je nog meer blij van? Inderdaad: zomerse SIERADEN!

Dus als de zon zichzelf niet laat zien, dan moet je de zomer zelf maar in huis halen door jezelf eens lekker te verwennen met zomerse sieraden! Dus bij deze heb je een top excuus om cadeautjes voor je zelf te kopen: de zomer in Nederland is weer eens bagger en jij heb de vrolijkheid van de zomer nodig om je weer op te laden voor het nieuwe school-/werkjaar.

In de 31 Summer Looks zul je genoeg merkjes tegenkomen waarmee jij de zomer in huis kunt halen. Vandaag wil ik jullie een merkje uit Londen laten zien: Noah Fay.

Noah Fay is a British jewellery brand that celebrates colour and individuality. Our jewellery designs are all hand made with bright colours and simple beads that make any outfit just a little bit more fun. 

Precies wat we nodig hebben: bright colours & a bit more fun!

Noah Fay bracelets

Noah Fay verkoopt super schattige, subtiele armbandjes en enkelbandjes in mooie felle kleurtjes in combinatie met goud en zilver. Het zijn échte zomerse (festival) bandjes and I LOVE IT! Heb je een dunnere pols? Sommige armbandjes zijn te bestellen in verschillende maten! Ideaal!

Het enige nadeel van Noah Fay is dat betalen niet via iDEAL kan… Je kan alleen betalen met MasterCard, VISA of American Express. Maar, je kunt Noah Fay ook mailen als je graag wilt bestellen, maar niet op deze drie manieren kunt betalen. Dan komen jullie vast samen tot een passende oplossing 🙂

Denken jullie de zomer in huis te kunnen halen door de summer look met Noah Fay?

Liefs Edith

Logo-Lady-Jewelry-

De items uit deze blogpost zijn verkrijgbaar via Noah Fay. 
Armbandje Rood: Megan’s, $8,00 | Armbandje met kwastje: niet beschikbaar via webshop | Armbandje Oranje: niet beschikbaar via webshop | Armbandje blauw: Alexandra’s, from $7,00 (verkrijgbaar in verschillende maten) | Armbandje beige: niet beschikbaar via webshop.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.