Home / Favorieten / #27 Summer Looks with Lady Jewelry | Melissa Bracelet

#27 Summer Looks with Lady Jewelry | Melissa Bracelet

Lovely ladies!

Het einde begint langzaam in zicht te komen… Niet alleen van de vakantie, maar ook van de Summer Looks! Natuurlijk willen we daar eigenlijk nog niet aan denken, dus we zullen snel van onderwerp veranderen. 😉 Vandaag gaan we het namelijk hebben over een ontzettend handig sieraad. Nu zal je vast denken aan een horloge, want dat draag je natuurlijk alléén maar om de tijd te kunnen zien en vooral níét omdat het er mooi uitziet (AHUM). Maar nee, we hebben het niet over een horloge, maar over een zonnebrilkoordje! Dit had je nooit geraden, toch?! Kijk je mee naar alweer de 27e Summer Look met items van Melissa Bracelet?

MelissabraceletJoy: Wanneer ik hoorde van een zonnebrilkoordje, dacht ik altijd meteen aan zo’n lelijk zwart touwtje met van die plastic uiteindes om je zonnebril aan vast te maken. Gelukkig is tegenwoordig dat lelijke zwarte koord nergens meer te vinden, maar zien we kraaltjes, gekleurd koord en vrolijke bedels! Wie had ooit gedacht dat een zonnebrilkoord nog hip kon worden? Ik dus niet. Dát vind ik ook zo knap: er is altijd weer iets dat totaal gerestyled wordt waardoor een item ineens weer helemaal hot is. Dat gebeurde bij het zonnebrilkoordje, ook de enkelbandjes zijn weer helemaal hip en natuurlijk zijn de patches van ‘gaten-bij-je-knie-oplossers’ nu ultrahippe dingen geworden!

Het zonnebrilkoord, dat ik overigens liever sunnycord noem omdat dat gewoon véél toffer klinkt, kreeg ik dus van Melissa Bracelet. Ik was helemaal gelukkig met dit item, omdat het er dus ontzettend tof uitziet als je de zonnebril op hebt en het koord achter op je rug hangt. Zo TOF! Dit koord hang je dus lekker over je haren heen, zodat iedereen het ziet. Of je trekt hiervoor express een shirtje aan met uitgesneden rug, dan komt het extra mooi uit!

Vooral de veer vind ik mooi aan dit sunnycord, omdat dit dé eyecatcher is van het hele item. Daarnaast zijn de kleuren helemaal top, lekker zomers en opvallend! Bij een wit topje staat het mooi, maar ook bij een zwarte jurk of een neon oranje item (al wordt dat misschien wel weer te kleurrijk… In elk geval is het zonnebrilkoord vanaf nu niet alleen een handig sieraad meer, maar fleurt het je outfit ook écht op!

Edith: Haha, eens met Joy: zonnebrilkoordje doet me ook echt denken aan van die lelijke, nerdie koordjes om je bril, waarmee je je gewoon al een kluns voelt en dat nog niet eens hoeft te zijn. Ik moet zeggen dat ik het ook wel weer even wennen vond om zo’n koordje om mijn bril te dragen. Ik zeg bewust weer wennen want jawel, ik had ik die dingen vroeger (heeeel vroeger) namelijk ook om mijn zonnebril. En dan niet in deze fashionable uitvoering, maar die echte, lelijke ouderwetse. Ik weet nog van foto’s dat dat er echt belachelijk uitzag. Maar nu ik er weer eentje ben gaan dragen, snap ik dat mijn moeder vroeger zo’n koordje om mijn zonnebril deed: het is gewoon ont-zettend handig.

Melissa bracelet

Ik heb het zonnebril koortje van Melissa Bracelet de hele vakantie om mijn zonnebril van Polette gedragen. Ideaal want die zonnebril heeft van die vleugeltjes/neuspootjes (hoe heten die dingen?) bij je neus die, wanneer je de zonnebril in je haar zet, vast blijven zitten in je haar. En dan dus echt heel erg vast. Zo heb ik een keer de auto langs te weg moeten zetten, omdat ik mijn zonnebril vanaf mijn hoofd op m’n neus wilde zetten, maar die zo verstrikt in mijn haar zat dat ik het met geen mogelijkheid los kreeg. Dán voel je je pas een kluns.

melissa sunnycord

Naast dat het zonnebrilkoordje, of sunnycord zoals Joy het graag noemen wil (en ik het eigenlijk ook mee eens ben ; ) ), echt heel erg handig is, is ie bovenal ook heel erg leuk. Aan mijn koordje hangen 2 bedeltjes in de vorm van ananas, 2 bedeltjes in de vorm van een veertje en 2 lichtblauwe mini kwastjes, die heel mooi matchen met de lichtblauwe glaskraaltjes. In tegenstelling tot Joy, had ik aan de achterkant van het koordje (dus dat wat op de rug hangt) geen veertje of een ander bedeltje. Ik vond mijn sunnycord dan ook het leukst wanneer ik de zonnebril niet op had en het aan mijn nek bungelde of met een staart in!

Ik heb het koordje écht veel gedragen en kan dus zeggen dat ook de kwaliteit top is! Hij ziet er nog als nieuw uit en kan volgend jaar weer met hetzelfde plezier worden gedragen. Denk jij dat de zonnebrilkoordjes in Zomer 2017 nog steeds een trend zijn?

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.