Home / Favorieten / #19 Summer Looks with Lady Jewelry | Lief en Leer

#19 Summer Looks with Lady Jewelry | Lief en Leer

Hey lieve meiden!

Wij hebben weer een nieuwe summer look voor jullie met items van Lief en Leer! Super tof, maar wij willen jullie voor de summer looks, ook even laten zien dat je zomerse sieraden ook héél goed in de herfst kunt dragen. Zoals je wel weet, is het in Nederland niet altijd heel zomers weer geweest de afgelopen maand: het was zelfs vaak regenachtig en de bladeren vallen op sommige plekken al van de bomen. Joy nam haar enkelbandjes mee naar Drenthe, een korte vakantie in Nederland. Daar maakte ze wat foto’s van het enkelbandje, gecombineerd met sneakers. Wat vinden jullie?

Onlangs bijgewerkt32

Vinden jullie enkelbandjes tof met sneakers?! Of struin je liever op je blote voeten versierd met enkelbandjes door het zand? Met leuke sandaaltjes kan natuurlijk ook nog… Of ben je deze zomer een groter fan van zonnebrilkoordjes? Die komen in deze blog ook aan bod, dus lees snel verder!

LJ Vakantie 20164.jpg

Joy: Enkelbandjes hebben jullie al heel veel gezien in de Summer Looks, maar enkelbandjes zijn er nooit té veel. We hadden het eergisteren wel over chokers als dé zomertrend, maar stiekem denk ik dat enkelbandjes ook wel eens de grootste trend van deze zomer zou kunnen zijn! Wat denk jij? Ik was in elk geval erg blij met de enkelbandjes die ik van Lief en Leer mee op vakantie nam. Omdat ik mijn voeten niet zo mooi vind, leid ik graag de aandacht van mijn tenen af door een leuk enkelbandje te dragen. Dát zeg ik eigenlijk verkeerd, want ik vind het ook heel tof om meerdere enkelbandjes te dragen. Voorheen deed ik dat eigenlijk niet, maar toen ik twee enkelbandjes van Lief en Leer kreeg, heb ik het gewoon geprobeerd. I like that!

LJ Vakantie 20162

Het enkelbandje met schelpjes is mijn favoriet. De schelpjes heten trouwens ’trompetschelpjes’, van de naam alleen al word ik vrolijk. Ook de kleur van het enkelbandje maakt me blij: doordat de schelpjes gebroken wit zijn, past het overal bij! Ook de simplicity vind ik tof, door de herhaling van de schelpjes is het een simpel, maar tegelijkertijd ook opvallend enkelbandje. Less is more, dat is vaak echt zo! Daarom kun je dit enkelbandje ook heel gemakkelijk ‘enkel’ om je enkel dragen. 😉

LJ Vakantie 20163

Naast de quote van net, ben ik ook wel fan van het gezegde hoe meer zielen, hoe meer vreugd. Dat paste ik dan ook toe door de enkelbandjes samen te dragen, want ik ontdekte door Lief en Leer dat dat dus heel goed kan! Ik combineerde de enkelbandjes en ook mijn handdoek matchte erbij! Denken jullie na over welke handdoek je meeneemt naar het strand, zodat het bij je enkelbandjes past?!

Lief en Leer enkelbandje

Edith: Ook ik kreeg een super leuk enkelbandje van Lief en Leer! Mijn enkelbandje past eigenlijk perfect bij die van Joy en je zou ze zelfs heel goed met z’n drieeën om kunnen doen! Mijn bandje heeft blauwe kraaltjes en er hangt ook zo’n leuk trompetschelpje aan. Love it! Bij het enkelbandje kreeg ik een super leuk wikkelarmbandje. De kleur blauw is nét niet hetzelfde, maar wel goed te combineren. Je arm en voet zitten toch ver van elkaar af, so no one will see it 😉

Lief en leer wikkelarmband

Ik vind de wikkelarmband echt heel erg tof. De kleurcombinatie van de blauwe magnesiet kraaltjes, het bruine leer en het zilverkleurig tussenstuk is prachtig.  Dat de kraaltjes van magnesiet (een natuursteen) zijn, zie je goed door de groen/bruine vlekjes die op sommige kraaltjes zitten. Het geeft de armband een leuk speels effect en een bijzondere uitstraling. Ik heb de armband zelf mogen uitkiezen en heb toen gewoon mijn keus gebaseerd op de foto’s van alle leuke kralenwrap armbanden die Lief en Leer heeft. Toen ik later wat informatie ging zoeken over de armband, zag ik dat deze tekst bij het armbandje stond: ‘Magnesiet is een kalmerende steen. Het geeft geduld en helpt jezelf accepteren. De steen past bij het sterrenbeeld ram.’ Een kalmerende steen dus: hoe perfect voor een relaxte vakantie! En wat nog wel het aller toevalligst was: mijn sterrenbeeld is ram. Eigenlijk heb ik niets met sterrenbeelden en hecht ik ook geen waarde aan de voorspellingen die ze aan de hand van je sterrenbeeld doen, maar als ik dan dit armbandje hebt uitgekozen en het blijkt bij mijn sterrenbeeld te passen, vind ik het toch bijzonder dat ik precies dát armbandje wilde hebben. Ik geloof niet in toeval. Jij wel?

Zonnebril lief en leer

Geluksvogel als ik ben, kreeg ik van Lief en Leer ook nog een zonnebrilkoordje. Hoewel de chokers en enkelbandjes een grotere trend zijn deze zomer, kunnen de sunnycords er ook wat van. De stijl van dit zonnebrilkoortje is niet helemaal mijn ding. Ik vind hem te opvallend en wat te breed voor een daily outfit, maar hé: het heerlijke van de zomer is dat veel meer mag en veel meer kan! Ik combineerde het koordje bij het meest felle item uit mijn kledingkast. Wat vind jij? Een geslaagde Summer Look?

De zonnebril is trouwens van Festivalzonnebril.nl, meer lezen over de bril? Klik hier!

Welk item van Lief en Leer vind jij het allerleukste?

Liefs, Edith en Joy

De items uit deze blogpost zijn verkrijgbaar bij Lief en Leer.
Edith:
Joy: Enkelbandje met trompetschelpjes: €2,95 | Enkelbandje met hangers turqu0ise: €3,95

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.