Home / Favorieten / #31 Summer Looks with Lady Jewelry | Kekke Camerariem

#31 Summer Looks with Lady Jewelry | Kekke Camerariem

Lieve, leuke fashionistas!

Houden jullie net zoveel van foto’s maken als wij? Edith voor de camera, Joy staat er liever achter. Wat is jullie favoriete werk: poseren of lekker fotograferen? In elk geval wordt het beiden veeeeel leuker met een mooie camera, maar helaas. De camera’s zijn nog steeds niet echt fashionable. Gelukkig zijn daar de camerariemen die wél te vervangen zijn! Wij maakten alle foto’s uit de 31 Summer Looks dan ook met onze camera waaraan een ontzettend Kekke Camerariem hing. Kijk je mee naar de aller, allerlaatste?

Kekke Camerariem Dear You

Joy: It’s a wrap! Oké, bijna dan. Als ik klaar ben met het typen van deze blog, is er een eind gekomen aan de reeks Summer Looks van 2016… We hebben niet alleen veel geschreven, ook hebben we ontelbaar veel foto’s gemaakt. Wát een werk! Ik vond het heel leuk om te doen, maar sta nog steeds liever achter de camera, hoor! Dit komt doordat ik zelf een bepaald beeld heb van hoe ik een foto wil en dat heb je niet in de hand als iemand anders je fotografeert. Ook sta ik liever zelf niet op de foto, maar leg ik mooie plaatjes vast van de natuur of andere mensen. Enne, even voor de duidelijkheid: ik ben echt super blij dat mijn vriend me zo geholpen heeft, dank je wel!

Bewerkt1

Zie ook meteen welke foto ik op dit moment maakte in Scheveningen (helaas kon deze Kekke Camerariem niet meer mee naar Gran Canaria…)!

Dat vastleggen van plaatjes doe ik met mijn mega fijne Nikon die sinds kort vastzit aan een kekke camerariem van, jawel, Kekke Camerariem. 😉 Dit is een ontzettend goede vervanging voor de riem die je standaard bij je camera geleverd krijgt, want die zijn maar saai en lelijk. Ik koos voor een wit met beige riem, omdat deze bij vrijwel alles past. In de zomer staat het lekker fris en valt het op in de blauwe lucht of tussen de groene bladeren aan de bomen. In de winter kleurt het juist perfect bij de sneeuw die er dan ligt (áls die er ooit ligt). Niet alleen de kleuren trekken me dus aan, ook de vlecht vind ik erg leuk. Het is net even anders dan een rechte riem en brengt wat meer speelsheid in dit item.

Wil je ook een camerariem, maar weet je niet goed welke of ben je bang dat de riem niet stevig genoeg is? Ik moet eerlijk zeggen dat ik altijd best huiverig was om de riem van Nikon te verwisselen voor een andere. De riem die je erbij krijgt is in mijn ogen perfect qua stevigheid en dát vind ik nogal belangrijk, want er hangt natuurlijk een behoorlijke waarde aan. Toen ik de camerariem binnenkreeg, heb ik dan ook eerst flink getrokken aan beide kanten. Er gebeurde niks, dus ik draag mijn camera met een gerust hart aan deze Kekke Camerariem! Een ware toevoeging aan al mijn accessoires, iets dat ik nog niet eerder had en dus extra bijzonder!

Edith: Daar zit ik dan met een kop thee en met mijn laptop voor me. Na deze blogpost is het voorbij met de heerlijk Summer Looks. 31 looks, 31 dagen: een hele klus. Ik vertelde eerder al dat ik 1653 foto’s maakte voor deze serie. Zestienhonderddrieënvijftig, wow. Daarvan hebben jullie dus maar een hele kleine selectie gezien. (En dat is maar goed ook, haha!) Ik tegenstelling tot Joy vond ik het wel heerlijk om vóór de camera te staan, stiekem misschien af en toe wel leuker dan erachter. Eigenlijk is het dus ook niet zo dat ik die 1653 foto’s allemaal zelf heb gemaakt. Mama, Ruben (broertje) en Frank (vriendjelief) onwijs bedankt voor jullie hulp en sorry als jullie soms gek van mij werden! 😉 Ik ben namelijk altijd ontzettend perfectionistisch gebleven en daardoor moesten dingen soms keer op keer opnieuw. Maar hé, het resultaat mag en zijn en ik ben best een beetje trots op mezelf en natuurlijk op Joy en de hele ‘crew‘ die achter ons stond en altijd staat.

Camerariem

Ik moet bekennen dat de foto’s voor deze blogpost groots hebben bijgedragen bij het behalen van de 1653. Zie die knijpende ogen tegen de zon nou, stom! Het liefst ga ik terug en doe ik het nog een paar keer opnieuw. 😉 

Oké, genoeg bedankjes voor de mensen die foto’s hebben gemaakt. Er is nog iemand die ik moet bedanken: Kekke Camerariem. De hele vakantie lang heeft mijn trouwe Canon aan een super toffe camerariem van Kekke Camerariem mogen bungelen. De riem heeft er mede voor gezorgd dat ik m’n baby (lees: camera) zonder zorgen zo vaak uit handen durfde te geven. De riem is stevig en zorgt voor extra grip. De kans dat de camera valt of uit je handen glipt is door de riem ontzettend klein. Oke, dit klikt waarschijnlijk als een duf item. Maar voor de dames die net als ik overal hun camera mee naar toe slepen, is de riem echt een toffe toevoeging aan je outfit! De standaard bijgeleverde camerariemen zijn vaak duf en ontkrachten je leuke, sterke outfit. Een Kekke Camerariem versterkt jouw outfit juist en zorgt voor een speciale, opvallende toevoeging.

Kekke camerariem

Ik ben voor een riem gegaan in boho-/Ibizastijl. Voor de zomer vind ik dat altijd een toffe stijl en de riem match echt perfect bij mijn strohoedje. Ook is het handig dat de camerariem zoveel kleurtjes heeft: hij past (bijna) overal goed bij! Ik draag mijn camera vaak op de manier zoals je ook een schoudertas draagt. Om mijn schouder dus. Zo heb ik er het mist last van als ik er weer een dag mee loop te zeulen en de toerist aan het uithangen ben. Komt dat even goed uit: zo vind ik de riem ook het leukst! Ik maak graag reclame hoor, maar de Kekke Camerariem is zooo veel beter dan dat je de hele dag met de letters CANON op je schouder loopt. 😉  Trouwens, dat ik mijn camera het liefst om mijn schouder draag heeft niets te maken met de kwaliteit van de Kekke Camerariem! De riem heeft juist een heerlijke zachte band, die niet snijdt in je nek en waarmee je dus ook nergens last van krijgt!

Welke riem zouden jullie graag willen?!
En wat is jullie favoriete Summer Look?

Loveeee, Edith & Joy

De items uit deze blogpost zijn verkrijgbaar bij Kekke Camerariem.
Edith: Kekke Hippe Franjes €34,95
Joy: Kekke Vlecht €34,95

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.