Home / Favorieten / #26 Summer Looks with Lady Jewelry | Guapa Summeressentials

#26 Summer Looks with Lady Jewelry | Guapa Summeressentials

Hola Guapas!

Ik kan er maar niet over uit hoe heerlijk ik dit weer vind. De zon maakt alles zo veel mooier en fijner. Dit weekend wordt dus ook weer puur genieten! Toen de regen nog met bakken uit de hemel viel, ontving ik een super tof pakketje van Guapa Summeressentials. En de naam zegt het al: SUMMERessentials. Naast dat ik echt super happy werd van dit pakketje, baalde ik toch ook een beetje. Ik was bang dat ik de items niet meer zou kunnen dragen deze zomer. Maar ik had het mis: de zomer is terug en hoé! <3  Go celebrate it like it’s your last chance! Want misschien zijn deze zomerse dagen nu wel echt de laatste van dit jaar.

guapa

Ik ontdekte Guapa Summeressentials een paar weken geleden via Instagram en was meteen verliefd: álle grote trends van deze zomer in één shop te verkrijgen. PERFECT. Al snel kwam ik in contact met de eigenaresse Iris. Wat een leuke meid! Ze vertelde dat ze net gestart was met haar shopje en dat ze verbaast was over hoe goed het al liep. Ik was een stuk minder verbaast, want hoe kan dat ook anders met zúlke leuke items!

Als je aan mij zou vragen wat de grootste accessoires- en sieradentrends van deze zomer zijn, zeg ik vol overtuiging enkelbandjes, gehaakte biniki’s/croptops en natuurlijk, hoe kan het ook anders: de choker.  Ik hoor je denken: maar een bikini of crop top is toch geen sieraad of accessoire? Ik vind van wel. Weet je waarom? Een sieraad of accessoire maakt meiden nóg mooier dan ze van zichzelf allemaal al zijn! Voor bikini’s en crop tops (en eigenlijk alle andere mooie, bijzondere kledingstukken) geldt precies hetzelfde: een prachtig sieraad voor het lichaam.

In het pakketje dat ik van Guapa Summeressentials kreeg, zaten twee grote trends: een choker en een gehaakte crop top. De derde trend, enkelbandjes, zijn ook te verkrijgen bij Iris. Zelfs hele leuke: met de welbekende, trendy witte schelpjes!

Guapa summeressentialss

Toen ik de crop top voor het eerst aan deed, moet is wel even wennen. Je draagt de top zonder BH en dat is voor mij niet echt iets wat ik dagelijks doe of waar ik mezelf heel gemakkelijk bij voel. Gelukkig is de top wel iets gevuld en zie je er niets doorheen. Nadat ik het eerste kwartier steeds aan m’n vriend vroeg ‘zit ie nog goed?!’ of ‘zie je iets?!’ en het antwoord steeds ‘Nééehee’ was, voelde ik me uiteindelijk comfortabel met dit onwijs leuke topje aan. En gelukkig maar, want hij zit heerlijk en is zeker een van mijn meest favoriete summeressential.

Over de choker hoefde ik geen onzekere vragen te stellen, daarvan wist ik dat ie sowieso helemaal goed zou zijn. Hoewel er natuurlijk mega veel chokers te verkrijgen zijn op dit moment, vind ik deze wel echt heel tof. Het zilverkleurige bedeltje dat eraan hangt is een heel klein spiegeltje. Het leuke daarvan is als de zon er bijvoorbeeld op schijnt, dat ie echt prachtig schitterd. Ook heel tof: het spiegeltje neemt de kleur van de omgeving aan. Dit omdat het spiegeltje natuurlijk de kleuren uit de omgeving weerspiegeld. Soms kan het bedeltje dus ook meer goud dan zilver lijken, cool!

topje guapa

Ik heb het witte gehaakte topje gecombineerd met een high waist spijkerbroekje met witte details. Zo past het super leuk bij elkaar en loop je niet echt met een hele blote buik! 😉

Wat vind jij van de crop top en de mirror choker?
En ga jij een kijkje nemen in de shop van Guapa Summeressentials?

Fijn weekend meiden en geniet van het weertje hè!

Veel liefs xoxo Edith

De items uit deze blogpost zijn de verkrijgen bij Guapa Summeressentials
Witte gehaakt crop top: €19,95
Mirror choker: €8,95

(broekje: Primark)

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.