Home / Favorieten / #29 Summer Looks with Lady Jewelry | Fab & Glam

#29 Summer Looks with Lady Jewelry | Fab & Glam

Hoi lieve meiden,

Fabulous & Glamourous, dát willen we toch allemaal zijn?! Gelukkig maakt Fab & Glam dit een heel stuk gemakkelijker voor ons door allerlei toffe items op te sturen voor deze Summer Look. Edith was weer helemaal blij met de perfecte kleuren en Joy kwam er weer achter hoe verrassend leuk het is om bepaalde items te combineren! Lees en kijk je mee?

Fab & Glam armbandjes

Edith: Ik kreeg van Fab & Glam 3 leuke items. Een zilverkleurig kettinkje met een cactus eraan, een bangle armband met hartjes en een armbandje van een donkerblauw touwtje, met twee kwartjes en kraaltjes.

En daar kom ik weer met mijn addiction to perfect colour combinations, hoor. Kennen jullie die typische Franse frisdrank Orangina? Het heeft wat weg van sinas, maar dan ik de smaak net iets anders door de pulp en de smaak van de schil van de sinaasappel die toegevoegd is. Echt, ik ben er helemaal weg van! Het is zo leuk om een bepaald drankje alleen maar op vakantie te drinken. Dan doet de smaak je altijd direct denken aan fijne herinneringen en het heerlijke weer. De kleur van Orangina zelf is uiteraard net als sinas: geel. Maar dat is niet waarom ik Orangia in deze blog aanhaal. Het heeft te maken met het donkerblauwe logo. Die donkerblauwe kleur is écht precies hetzelfde als het super leuke donderblauwe armbandje van Fab & Glam. Een paar Summer Looks terug hebben jullie kunnen lezen dat ik heel blij werd van mijn roze ijsje die prefect overeenkwam met de kleur van het armbandje. En nu was het weer zover, maar dan met mijn favoriete drankje: genieten!

Afgezien van het leuke feitje dat de donkerblauwe kleur precies hetzelfde is, vind ik het armbandje echt heel erg tof. Ik houd van de twee bungelende kwastjes. Ook is het is zo heerlijk makkelijk om het armbandje om te doen: je trekt de touwtjes met kwastjes gewoon aan tot het goed zit. De kraaltjes geven het armbandje een chique uitstraling en al helemaal in combinatie met de goudkleurige bangle. Het glinsterende van het hartje met steentjes komt mooi terug in de glimmende kraaltjes van het armbandje. Echt een leuk setje!

Fab and Glam kettinkje

Het kettinkje wat ik daarnaast nog kreeg vind ik ook erg leuk, maar ik zou het niet snel combineren met de twee armbandjes. (Toch weer een beetje mijn trekje om geen goud met zilver te combineren…) Het kettinkje vind ik heel tof. De cactus is net als de watermeloen of flamingo zo’n leuk object die helemaal hip is. Het kettinkje is wat langer, dus ideaal om mee te layeren. Daarmee bedoel ik dat je laagjes gaat creëren in combinatie met meerdere kettinkjes van verschillende lengtes. Het is bijvoorbeeld super leuk om bij dit kettinkje een hippe choker te dragen!

PicsArt_08-29-01.33.55

Joy: Ik kreeg drie items die ik bij elkaar niet snel zou combineren, maar voor de Summer Look deed ik dat wel. Daardoor kwam ik er wederom achter dat combineren echt heel leuk kan zijn! Soms passen dingen die je niet geschikt vindt bij elkaar, toch heel leuk samen.

Wanneer we het hebben over trends, wordt er naar mijn idee veel te weinig gesproken over kettinkjes met toffe figuurtjes eraan. Deze kettingen hebben zich stilletjes in de sieradencollectie van élke shop en élk meisje gemanoeuvreerd. Een simpel, dun kettinkje. Niet te lang, niet te kort… En dan met zo’n leuke flamingo, cactus, hartje, sterretje, ananas of een ander vrolijk en herkenbaar symbool. Ik durf te wedden dat iedereen deze kettinkjes kent, maar waarom wordt er dan nooit gezegd dat dát de trend van 2016 is?!

PicsArt_08-29-01.38.09

I just don’t know! Ik denk dat het misschien komt doordat de kettinkjes zo tiny zijn. Er wordt niet genoeg waarde toegekend aan deze leuke soort kettingen, dus laten we bij dezen zeggen dat ook de tiny necklaces het he-le-maal gemaakt hebben deze zomer!

PicsArt_08-29-01.35.49

Naast kettinkjes, worden ook armbanden niet zo snel als trendy bestempeld. Komt het misschien doordat elke vrouw op de wereld wel een ketting of armband draagt en het gewoon niet meer bijzonder is? Zou kunnen. Toch vind ik elk sieraad nog steeds bijzonder, al is het maar doordat het door iemand ontworpen en gemaakt is! Zo ook de armbanden die ik kreeg van Fab & Glam. De gouden bangle met ananas is hip en gelukkig ook heel fijn te verbuigen naar mijn eigen maat! Heb je dus kleine polsen, dan is deze perfect voor je. Net als het andere armbandje trouwens, waarvan ik nog meer fan ben. Het armbandje is op maat te verstellen en is lekker vrolijk door het kleurtje en de kwastjes die eraan hangen. Ook heb ik dit item nog nergens gezien en dat maakt het nóg leuker! 

Hoe vind jij deze toffe items van Fab & Glam?!

XOXO Edith & Joy

De items uit deze blogpost zijn verkrijgbaar bij Fab & Glam.
Edith: Armband met kwastjes: €2,95 €1,00 | Armband hart: €2,50 | Ketting: €4,95
Joy: Armband met kwastjes: niet verkrijgbaar | Armband ananas: €2,95 | Ketting: €4,95

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.