Home / Favorieten / #7 Summer Looks with Lady Jewelry | Estilo Decoration

#7 Summer Looks with Lady Jewelry | Estilo Decoration

Hi girls!

Hoe is jullie zomer tot nu toe? De onze is fantastisch, lekker zonnig en we hebben het heerlijk gehad op vakantie! Lekker in de zon, aan het strand of in het zwembad. Fijner kan niet! In de zomer zie je vooral veel felle kleurtjes, niet alleen in de natuur, maar ook in de winkels. Zoals jullie wel weten, houden wij ook van mooie, heldere kleuren en zijn wij daarom ook zo fan van de zomer. Toch vinden we dat ook donkerdere of juist de beige en grijze tinten goed passen onder de stralen van de zon. Kijk mee naar de summer look met items van Estilo Decoration!

Summer-Looks-Lady-Jewelry-Estilo-Decoration

Joy: Ik draag hierboven mijn nieuwe shortje van de bekende Zweedse modeketen waarvan de naam altijd afgekort én in het rood geschreven wordt. 😉 Dit broekje is mijn nieuwste en ook mijn favoriete item deze zomer, vooral door de kleuren en de embroidery. I love it! Ik heb het gecombineerd met een wit topje met een fijn werkje erin, waardoor het niet te druk wordt. Ook vind ik het leuk om sieraden te dragen die passen bij de kleuren van de kleding die ik aanheb. De items van Estilo Decoration zijn daarvoor echt P.E.R.F.E.C.T. De kleur wit is logischerwijs hetzelfde als de kleur van mijn witte top, maar dat de kleur blauw uit de steentjes van de armband óók precies de kleur van mijn broekje is, dat is stukken minder logisch. Meant to be, zeg ik dan maar! De steentjes vind ik heel erg mooi, net als de grote lichtblauwe natuursteen. Het leuke van deze steentjes is, dat ze allemaal uniek zijn. Deze armbandjes zijn ook erg mooi door de details die zijn toegevoegd en de schijnbare symmetrie. Op de rechterfoto zie je dat ik de armbandjes van Estilo gecombineerd heb met zilveren armbandjes, eentje met schelpjes en een met een fietsje van een webshop die je in de reeks van Summer Looks with Lady Jewelry nog wel gaat zien!

Edith: Laat ik even beginnen met een applausje voor Joy. Wát een mooie foto’s. De kleuren zijn prachtig en ik kan het niet anders verwoorden dan ze zelf al zei: een setje armbandjes which is meant to be together with the lovely short.  Het setje armbandjes dat ik meenam op vakantie van Estilo Decoration is precies in dezelfde stijl en sfeer als het setje van Joy: eveneens met de ronde witte steentjes met blauwe details en de lichtblauwe natuursteen. Ik val een beetje in de herhaling, maar ik ben het weer met haar eens: de armbandjes zijn PERFECT! En zeker niet alleen bij een dezelfde-kleur-blauwe short, maar door de basic kleurtjes is het al snel ergens mooi bij gecombineerd! Dus kun je nou niet zoveel sieraden meenemen in je koffer? Dan zijn deze armbandjes super handig, want het is vrijwel overal leuk bij te dragen!

Nou moeten jullie weten dat Joy en ik allebei van dezelfde merken items hebben meegenomen op vakantie, om daar deze leuke Summer Looks voor jullie te bedenken en fotootjes van te schieten. Omdat Joy en ik niet samen op vakantie zijn geweest, weten we niet van elkaar wat voor foto’s er gemaakt zijn. (Des te leuker om ook onze eigen blogs te lezen & te maken!) Wat we dus ook niet weten is of de foto’s een beetje van hetzelfde ‘niveau’ zijn per merk. Nu zijn we collega’s en is het geen fotowedstrijd tussen ons beiden, maar toen ik Joy’s mooie foto van haar armbandjes van Estilo Decoration zag en ik daarna de mijne bekeek, heb ik wel eventjes achter m’n oren gekrabd. (Oké, niet letterlijk. Ik doel op die uitdrukking.) Misschien had ik die dag wat te lang aan het zwembad gelegen en had de zon mijn gezonde verstand aangetast, maar waar ik mee bezig was? Geen idee. Het lijkt wel of ik een ansichtkaart aan het schieten ben. Je weet wel: van die kaarten met foto’s van de vakantiebestemming, die je dan overal in rijen bij winkeltjes ziet staan. (En die je vervolgens koopt om naar je opa en oma te sturen, die de kaart dan krijgen als je al lang weer thuis bent.) Daarom besloot ik speciaal voor jullie er een digitaal ansichtkaartje van te maken. En geef toe: het lijkt er echt op toch?? Bloemetje hier, strandje daar en oh wat leuk, kijk nou toch: een olijvenboom! (Ja, echt. Zie rechts bovenin!) Zelfs het moment dat je dit kaartje van mij krijgt klopt met een echte ansichtkaart: als ik alweer thuis ben. (Nu dus, mwhee 🙁 )

Groeten uit Marseille

Hahah, oke genoeg flauw gedaan. Als jullie meerdere blogs van mij hebben gelezen, weten jullie al dat ik mega fan ben van Estilo Decoration. Mocht jij er nou ook nog niet genoeg van hebben: neem dan hier een kijkje achter de schermen bij Amoy van Estilo Decoration thuis! En zie waar al deze mooie items gemaakt worden.

Zijn jullie net zo fan van de items van Estilo Decoration?
Tot morgen voor weer een nieuwe summer look!

Liefs, Edith & Joy

Logo-Lady-Jewelry-

De items uit deze blogpost zijn verkrijgbaar via Estilo Decoration
Joy | Armbandje Lichtblauw: niet meer verkrijgbaar | Armbandje Donkerblauw: Marmer love €9,50
Edith | Armbandje Elastiek: Elastisch met Amazoniet €9,50 | Armbandje met kraaltjes: Marmer design, zwart en wit: €8,00 | Quote armband: €18,50

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.