Home / Favorieten / #30 Summer Looks with Lady Jewelry | Dear You

#30 Summer Looks with Lady Jewelry | Dear You

Hoi ladies!

De Summer Looks… We hebben ZO. VEEL. WERK. gehad aan deze hele serie, maar we zijn echt al ontzettend trots! Niet alleen op onszelf, dat we het dus volhouden elke dag te bloggen, maar ook op JULLIE! We zijn jullie heel dankbaar voor het lezen en bekijken van de blogs, want zonder jullie zou het allemaal lang niet zo leuk zijn! We hopen natuurlijk dat jullie net zo blij worden van alle looks als wij, zeker van deze look vol met oorbellen voor Joy en armbandjes voor Edith. De toffe en laatste (!) sieraden die je gaat zien deze 1e editie van de Summer Looks. Kijk je mee naar de items van Dear You?

Onlangs bijgewerkt43

Joy: Oorbellen, die draag ik al heel mijn leven. Alhoewel, bijna heel mijn leven dan! Toen ik een jaar of zes was, wilde ik niets liever dan oorbellen. Zo ging ik samen met mijn ouders dus naar de juwelier in het dorp, waar het schietpistool op één van mijn oren werd gezet. AU! Ik heb blijkbaar zo hard gekrijst dat het gaatje in mijn andere oor niet meer gezet is. Daar loop je dan, als kind met 1 gaatje, een half trauma, maar tóch het verlangen naar 2 gaatjes. Zo kwam het dus ook dat ik een jaar later met papa naar de juwelier in ons buurdorp ging (die in ons dorp, daar wilde ik natuurlijk niet meer in!). Gelukkig waren de mensen in deze winkel wat slimmer en zetten ze een schietpistool op het gaatje dat inmiddels weer dichtgegroeid was en tegelijkertijd op mijn andere oorlel. Ik had oorbellen! Joh, wat was ik die dag trots!

Bewerkt

Dit verhaal komt elke keer weer in me op als ik andere oorbellen in doe en zo ook toen ik de pareltjes van Dear You ontving! Ik kreeg wel drie paar oorbellen, omdat Edith geen gaatjes heeft. (Ik betwijfel of ze dat ooit nog wel wil, na mijn verhaal. Nu is het allemaal toch zo erg niet, want een paar jaar geleden heb ik er nog 2 gaatjes bij laten boren. 😉 )  Qua oorbellen houd ik van grote hangers, maar ook van kleine oorbelletjes. Ik ben niet zo van de ringen, omdat ik die gewoon niet mooi vind staan bij me. Ze draaien de verkeerde kant op voor mijn gevoel… Zo jammer, want ik vind ze hartstikke leuk! Zo ook de ringen van Dear You met een mooie bedel eraan. Toch moet ik mijn mening maar bijstellen, want ik vind de oorbellen zo tof dat ik ze gewoon ga dragen. Of ze nou scheef draaien of niet!

PicMonkey Collage-2

Zoals je ziet zijn de foto’s gemaakt op het strand in Scheveningen. Lekker uit in eigen land, met zelfs een reuzenrad op het strand. Wat wil je nog meer?! Nou, goede foto’s bijvoorbeeld. Door de wind lukte dit helaas niet altijd even goed en mijn ouders waren er op een gegeven moment ook wel klaar mee. Maar… Ik moest ook de ringen nog op de foto! Gelukkig leende mijn zusje me haar telefoon en mocht ik me even uitleven met SnapChat. Ja, dat heb ik op mijn eigen mobiel niet, dus ik was helemaal gelukkig en heb er echt lol mee gehad. Hieronder dus mijn snaps, al ben ik niet echt blij dat deze kiekjes langer dan een paar seconden te zien zijn… Vinden jullie het nou leuk om meer te zien op SnapChat, tell us! 🙂

De oorbellen zijn per paar eigenlijk overal bij te dragen. Nu zou ik bij de ringen eerder kiezen voor los haar en bij de tiny pieces voor een staartje, knotje of vlecht. Ook vind ik het leuk om deze kleine oorbellen te combineren met heel smalle armbandjes of juist met een toffe choker. Met deze items zit je 9 van de 10 keer helemaal goed, maar zorg dat je de aandacht niet te veel van deze schatjes afleidt. Daar zijn ze veel te leuk voor!

Dear You

Edith: Nou, bedankt Joy. Nu durf ik dus écht geen gaatjes meer te schieten. Haha, just kidding. Dat ik bang zou zijn voor gaatjes schieten, is nooit de rede geweest dat ik het nooit gedaan heb. Ik ben er ook gewoon echt niet bang voor. Ik snap dat jullie je afvragen waarom ik ze dan niet heb, dus dat zal ik in deze een na laatste Summer Look eens even uitleggen.

Zoals Joy dat wel heel graag op haar zesde al wilde, heb ik (zeker als kind) nooit het verlangen naar het hebben van gaatjes en daarmee oorbellen gehad. Vroeger was ik niet echt zo’n girly meisje als ik nu ben. Ik droeg eigenlijk ook nooit sieraden, behalve van die (zelf) geknoopte armbandjes en wat later van die hele dunne armbandjes met kraaltjes. Ik droeg nooit een ketting en ik wilde ook nooit oorbellen: dat vond ik tuttig.

Vriendinnetjes uit de klas hadden natuurlijk wel (bijna) allemaal gaatjes. En daarom vroeg ik me vaak af of ik dat ook niet ‘moest’. Mijn moeder vertelde me dan altijd dat ik mooie kleine oorlellen heb en dat oorbellen helemaal niet nodig waren. Oke, en  ‘wat mama zegt, dat is de waarheid’ aldus kleine Edith. En zo heb ik nooit gaatjes laten schieten als kind.

Inmiddels ben ik 20 en kan ik eigen keuzes maken 😉 Maar toch heb ik nog steeds niet heel erg het verlangen naar gaatjes en oorbellen. Misschien komt het doordat ik het niet gewend ben bij mezelf en ik me niet kan inbeelden hoe het zal staan. Het schieten van gaatjes vind ik iets waar je goed over na moet denken en heel erg graag moet willen voordat je ze gaat laten schieten.

Dat ik geen gaatjes heb, wil niet zeggen dat ik oorbellen niet leuk vind, hoor! Als ik bijvoorbeeld de oorbelletjes van Dear You zie, vind ik die gewoon super schattig en zou ik ze ook wel willen dragen. Sinds deze zomer (na het zien van alle leuke oorbellen uit de Summer Looks) ben ik er weer eens goed over aan het nadenken of ik niet tóch gewoon gaatjes moet gaan schieten en al die leukerds kan dragen. Wat vinden jullie: doen?

Dear You armbandjes

Maar goed, nu heb ik (nog) geen gaatjes dus kreeg ik twee leuke armbandjes van Dear You. En hoewel dit natuurlijk een Summer Look is, vind ik de armbandje niet typisch armbandjes voor in de zomer. De armbandjes zijn eigenlijk meer basic en kunnen in elk seizoen gedragen worden. Omdat we bijna aan het einde van alle Summer Looks zijn gekomen (mhweee…), en we zullen moeten afkicken van het mooie weer, bikini’s en toffe crop tops, heb ik alvast een beetje een overgang naar de herfst en winter gemaakt om eraan te wennen. Ik trok voor de foto een vest aan. En wat vind jij? Leuk? Ja toch! Omdat de armbandjes lekker basic zijn, kunnen ze echt overal bij gedragen worden. Handig en super leuk! Ik vind het altijd tof om, als ik bijvoorbeeld twee kralen armbandjes met gouden details om heb, dat aan te vullen met een simpel armbandje van alleen goud. Hetzelfde geldt natuurlijk voor zilver. Daar zijn deze armbandjes echt ideaal voor.

 

Heb jij gaatjes?
En wat vind je van de oorbellen en armbandjes van Dear You?

liefs, Edith en Joy

De items uit deze blogpost zijn de verkrijgen bij Dear You.
Joy: Oorbellen hartjes zilver: €7,00 | Oorbellen cirkel goud: €7,00 | Creolen klein zilver zwart €7,50/
Edith: Armband hartje klein goud: €4,50 | Armband Swarovski jet zilver: €6,00

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.