Home / Favorieten / #9 Summer Looks with Lady Jewelry | Bibi Bijoux

#9 Summer Looks with Lady Jewelry | Bibi Bijoux

Hey mooie dames,

Na de kiekjes met het mooie uitzicht van Joy en de ansichtkaart van Edith, vonden we het ook wel tijd voor wat modellenfoto’s. Althans, een poging tot, met de nadruk op poging! 😉 Stiekem is het natuurlijk ieders droom wel eens geweest: model worden! Ook wij hielden vroeger (of eigenlijk nog steeds haha) van het idee geld te verdienen door de hele dag te tutten, dat er altijd voor je gezorgd wordt, dat je natuurlijk de nieuwste kleding en accessoires krijgt, dat je de mooiste reizen maakt én dat je te zien bent naast Doutzen op alle billboards in de wereld… Helaas zit dat er voor ons beiden niet in en ook bij HNTM mochten we vast niet naar de volgende ronde (niet dat we ons ooit daadwerkelijk hebben aangemeld…). Natuurlijk krijg je als model ook spullen van héle dure merken waardoor je spontaan niet meer normaal durft te bewegen: bang om die designerspullen te beschadigen. Als dat laatste dus ook een kenmerk van het model-zijn is, zijn wij tijdens onze vakantie wél topmodellen geworden! Van Bibi Bijoux ontvingen wij een pakket waarvan we steil achterover sloegen: zo dúúr en zo móói! Kijk je mee naar ‘Lady Jewelry’s Next Top Model’ met summer looks met sieraden van Bibi Bijoux?

IMG_9385b

Edith: Nog totaal verrast en super excited zat ik daar dan, met deze Doutzens onder de sieraden (de ‘crème de la crème’ zullen we maar zeggen). Ik zal eerlijk bekennen dat ik in het begin niet zo goed raad wist met de items. Het is een andere stijl dan ik normaal draag en ik zou zelf deze items niet zo snel hebben uitgekozen. Eigenlijk voelde ik me op dat moment heel erg schuldig: zúlke mooie spullen en dan niet eens weten wat je ermee aanmoet en ook niet wát je erbij aan moet. Ik baalde daar echt van. Ik had namelijk ook nog het mega geluk dat ik de ketting mocht, Joy en ik vonden dit beide het tofste item van de 6.

De dagen daarna heb ik een beetje gebrainstormd. Ik wilde deze sieraden graag dragen met kleding die ik normaal ook zou kunnen dragen, maar wat ook in de stijl van Bibi Bijoux past. Ik wilde een perfecte summer outfit creëren met deze sieraden en het zo combineren dat het meer mijn stijl werd. Hoe groot deze uitdaging ook klinkt, eigenlijk had ik al heel snel het perfecte jurkje gevonden! In een onbekende, dure, ‘in-van-die-steegjes-afgelegen’ boutique? Nee hoor: just the Sting!

Het jurkje is grijs en vrij simpel. Dit heb ik bewust gedaan, omdat deze sieraden de echte eyecatchers van de outfit moesten worden. Vol hoop stopte ik het jurkje en de Bibi Bijoux in mijn koffer, mee op vakantie. Drie weken lang hebben ze daar onaangeraakt in gezeten. Op de laatste dag van de vakantie gaan wij altijd uiteten. Voor mij de perfecte gelegenheid om deze bewust uitgezochte, bijzondere outfit aan te trekken. En WAUW. Chic en tegelijkertijd heerlijk casual door het simpele, makkelijk draagbare jurkje. Echt, ik was helemaal in m’n nopjes. Wát een outfit en wát een gave sieraden. Zo lekker in m’n vel als ik zat, heb ik dan ook schaamteloos als een wannabe-model door het stadje geparadeerd waar we uiteten gingen. En misschien ga je dingen zien die je wilt zien hoor, maar ik zag mensen kijken. Sowieso waren zij net zo verrast door deze outfit als ik. Bibi Bijoux, onwijs bedankt voor dit fijne en magische moment.

paparazzi

Oh, en vriendjelief vond het allemaal ook erg leuk. Die heeft nog even een paparazzi fotoserie vanuit de auto gemaakt, toen ik helemaal ready-to-go van het trappetje bij de voordeur naar de auto liep. Thanks, haha!

bibi Bijoux x

Naast de prachtige ketting en armband van hierboven, mocht ik ook nog een roze armband met goudkleurige details ontvangen. Wederom een pracht exemplaar! Ik heb nog niet de juiste gelegenheid gevonden om ook deze armband te dragen, want ik vind toch wel dat je zo’n mooi sieraad echt bij een speciale(re) gelegenheid moet dragen dan just a daily day. De roze armband is ook te dragen bij het jurkje, maar ik denk dat ik nog opzoek ga naar een beter bijpassend kledingstuk. Ik vind wel dat het weer een outfit moet worden waarbij alle aandacht gevestigd wordt op de armband: want dat is het sieraad meer dan waard!

 

Bibi Bijoux2 Joy: Voor mij heeft de droom om model te worden eigenlijk nooit echt kunnen bestaan. Ik was altijd tientallen centimeters kleiner dan paste bij mijn leeftijd en dat werd mij op de basisschool ook altijd erg duidelijk gemaakt. Zat de hele klas al aan de grote tafeltjes met de kleur blauw, daar zat ik dan nog aan het allerkleinste gele tafeltje. OUCH! Om bij het onderwerp te blijven: de droom om model te worden, werd door mij dus al vrij snel van tafel geveegd. 😉 Ook kwam ik er achter dat ik sowieso niet zo’n type ben dat graag voor de camera staat. Een spontane foto zoals hierboven vind ik tof, maar poseren… Nee, dat is niets voor mij. Ik ben meer het type dat fotografeert, dus misschien zit een carrière als fashionphotographer er voor mij nog wel in?! 🙂

Mijn skills als fotograaf verbeteren, dát ging dus niet tijdens het maken van alle Summer Looks. Ik moest er aan geloven en vóór de camera gaan staan. Poseren werd mijn taak en mijn vriend Ruud gaf ik de opdracht mijn ‘poses’ te fotograferen. Thanks voor de honderden foto’s liefje! Zie hier het resultaat!

Bibi Bijoux Summer Lookkkk

Bibi Bijoux Summer Looook

Net als Edith heb ik graag alles precies goed en daarom nam ook ik een jurkje mee dat van tevoren al gereserveerd was voor de Bibi Bijoux Summer Look! Ik koos voor een beige, voile jurkje dat heel soepel valt. Daar passen naar mijn idee de heftige oorbellen van Bibi Bijoux perfect bij. Het contrast tussen het zware van de oorbellen en het lichte van het jurkje spreekt me erg aan en daarom zal ik deze combinatie zeker vaker dragen! Nog even terug naar de oorbellen zelf. Ik zou zulke grote oorbellen niet zo snel uitkiezen, omdat ik bang ben dat ze voor mij te zwaar zijn en dat vind ik zonde. Deze oorbellen zijn ook best zwaar, maar ik kon ze met gemak een dag inhouden. Fijn! Ook vind ik de combinatie goud met zilver heel mooi en heb ik ontdekt dat dat met beige dus héél goed matcht!

Bibi BijouxNaast de oorbellen, combineerde ik hier ook mijn favoriete armband van Bibi Bijoux bij as you can see. Omdat deze armband ook vrij groot en opvallend is, hield ik het bij één item om mijn arm. Zo is en blijft de look simple & sophisticated! De armband is goldplated en is zelfs versierd met echte Swarovski kristallen. Dat ik voor de blog ooit zo’n dure armband zou krijgen, had ik echt nooit gedacht! Behalve dat de armband rijkelijk versierd is met kristallen, zijn felle kleuren ook goed vertegenwoordigd in deze armband. Ik ben sinds kort (weer) helemaal fan van felle kleuren, prints én goud, dus deze armband is helemaal mijn ding!

JOY_0963Hierboven zie je een andere armband en als je goed hebt opgelet… Ook een andere arm! Mijn polsen zijn hartstikke dun, waardoor ik veel armbanden helaas niet pas. Omdat ik graag een mooie foto wilde van de armband, maar niet liggend in het gras ofzoiets, vroeg ik mijn vriend om even met mij van plek te wisselen. Hij als model en ik op mijn vertrouwde plekje als fotograaf. Ik mocht het niet langer dan 2 seconden vastleggen en al helemaal niet met zijn hoofd (JAMMER, het zag er zo hilarisch uit hoe Ruud daar liep met deze ultra vrouwelijke armband)! Ik mocht dus maar héél even fotograferen en moest het geluk aan mijn zijde hebben om zó snel een goede foto te kunnen maken. ↑ Is het gelukt? Hoewel ik de armband dus niet goed pas, vind ik het een geweldig tof item! De kleuren zijn heel mooi en helder en net als bij de andere armband zijn hierop Swarovski steentjes bevestigd aan de rand. De armband sluit door een magneet en het haken van de twee uiteinden aan elkaar. De sluiting is hierdoor vrij groot, maar dat past perfect bij de breedte van de armband. Ik vind het een heel mooi item, net als de oorbellen en de andere armband. De sieraden van Bibi Bijoux zijn een ware toevoeging aan mijn sieradencollectie: so different, yet so beautiful! <3

Wat vonden jullie van Lady Jewelry’s Next Top Model? 😉
En welk item van Bibi Bijoux vonden jullie het allermooist?
Laat het ons weten!

XOXO, Edith & Joy

Logo-Lady-Jewelry-
De items uit deze blogpost zijn verkrijgbaar bij Bibi Bijoux
Edith: Ketting Silver & Goldplated: €179,- | Armband Silver & Goldplated: €179,- | Armband Pink: €89,-
Joy: Oorbellen Silver & Goldplated: €79,- | Armband Pink & Green: €119,- | Armband Turquoise & Gold: €125,-
Nog één ding: zoals je hebt gelezen, zijn de sieraden silver en/of goldplated en zijn er Swarovski kristallen op de armbanden bevestigd. De materialen die worden gebruikt zijn dus kwalitatief erg goed en zorgvuldig uitgekozen! Daarnaast worden alle sieraden van Bibi Bijoux handgemaakt. Er worden door Bibi Bijoux geen kinderen gebruikt om de sieraden voor een hongerloontje te maken, maar alle items worden onder goede omstandigheden in Nederland gemaakt. Wij vinden dit voor een internationaal merk uitzonderlijk goed en wilden dit dan ook graag nog toevoegen!