Home / Favorieten / #22 Summer Looks with Lady Jewelry | By Caitlin

#22 Summer Looks with Lady Jewelry | By Caitlin

Hi Girls!

Kennen jullie die situaties waarin iemand bij je op bezoek komt en iets voor je meegebracht heeft zonder dat daar eigenlijk een reden voor is. Gewoon een ‘zomaar’-bloemetje of een heerlijke reep chocola. Of dat je bij je beste vriendinnetje op bezoek gaat en iets leuks van vakantie voor haar hebt mee gebracht. Vaak zijn dan de reacties ‘Naaaa, dat had toch helemaal niet gehoeven! of Nou gekkie, waar heb ik dát aan te danken!?’ Maar stiekem, achter deze uitspraken, vinden de mensen die het cadeautje ontvangen dit ontzettend leuk. Ongetwijfeld herkennen jullie deze situaties en uitspraken vast. Toen wij voor onze vakantie items kregen van By Caitlin reageerden we hetzelfde. Wat veel! En vooral: wat mooi! Ja, meiden: wij zijn door By Caitlin ontzettend verwend. Met de items maakten we alweer de 22e editie summer looks! Dankjewel voor dit toffe pakket!

By Caitlin

Edith: Cadeautjes maken een feestje stiekem toch altijd compleet. De hele zomer(vakantie) is ook één groot feest en dat is al leuk genoeg. Maar wanneer je cadeautjes krijgt speciaal voor de zomer kan het feestje echt niet meer stuk en al helemaal niet als het sieraden zijn! De sieraden van By Caitlin zaten zoo mooi verpakt in doosjes en met mooie kaartjes: het waren echt cadeautjes! Het was ook super leuk om open te maken, want ik had geen idee wat erin zat. En telkens wanneer ik een dekseltje vol spanning van het doosje haalde, was ik weer zó verrast door de mooie items die erin zaten.

caitlin

Ik kreeg van By Caitlin 3 ringetjes, een armbandje en een kettinkje. Vijf prachtige items, die allemaal heel leuk bij elkaar te combineren zijn. De items zijn minimalistisch en simpel: helemaal mijn ding! Ook de geometrische vormen die terugkomen vind ik heel tof. Juist omdat de sieraden zo simpel zijn, kun je makkelijk alle vijf de sieraden tegelijk dragen: een mooi geheel! Als je Lady Jewelry al langer volgt, weet je dat ik voor deze zomer nog niet zo was van het bij elkaar dragen van goud en zilver. Maar ik ben inmiddels genezen en today again.

Met het kettinkje ben ik reuze blij. Doordat goud en zilver daarin worden gecombineerd, word ik eraan herinnerd dat deze combinatie meer dan prima kan en zal ik sneller de metaalkleuren naast elkaar dragen. Ik koos er dan ook voor om lekker de twee zilverkleurige en het gouden ringetje bij elkaar om te doen en deed gezellig het zilveren armbandje er ook nog bij. En wat vind jij? Kan het? Ik vind de combi heel tof!

Ik wil niet zeggen (of erkennen, haha) dat ik bijgelovig ben, maar op de een of andere manier heb ik altijd iets met symbolen die beloven geluk te geven. Het bekendste symbool hiervoor is natuurlijk het klavertjevier. Als ik sieraden met een klavertjevier draag, word ik daar altijd net iets vrolijker van (echt iets wat tussen m’n oren zit, maar héy, het werkt, so why not! 😉 ). Ook als ik een spannende dag heb, een tentamen moet maken of ergens anders geluk bij hoop te hebben, kies ik die ochtend altijd bewust een sieraad met een klavertjevier.

And it brings me luck already! 🙂 Want wat heb ik een geluk met mijn mooie nieuwe aanwinstjes van By Caitlin! Letterlijk en figuurlijk want er zitten twee prachtige items met luck bij. Ik ga de vijf beauty’s onwijs veel dragen.

O en daar is ie weer: m’n liefde voor watermeloenen. Sorry, hihi!

by Caitlin

Joy: Het enthousiasme is vast al overgekomen, maar ik zal ook nog zeggen hoe BLIJ ik met de sieraden van By Caitlin ben!  In een eerdere blog over By Caitlin heb ik jullie al verteld hoe tof ik het vind dat ik Caitlin en haar webshop heb leren kennen. Wát een toffe spulletjes! Ik liet me verrassen en was ontzettend benieuwd naar wat ik zou krijgen voor een Summer Look op Lady Jewelry. Kijk je mee?!

Onlangs bijgewerkt41

Misschien heb je het al gezien, maar helaas zijn deze foto’s niet gemaakt onder de Gran Canarische zon… De sieraden van By Caitlin konden nét niet meer op tijd met me mee, maar gelukkig ging ik vorige week ook nog een paar daagjes weg naar een plekje in Nederland. Daar maakte ik foto’s met een blauw ‘zwembadmeer’ op de achtergrond en met mijn favoriete grijze jurkje aan! Dit jurkje had ik in Gran Canaria al aan gewild, maar daar was het echt te warm voor. Toch nog een voordeel dus, dat het in Nederland minder mooi weer is!

Zoekresultaten van Desktop

Terug naar de sieraden van By Caitlin. Ik ontving een heel tof kettinkje, drie armbandjes, knuckle ringetjes én nog een paar items die je in een volgende blog gaat zien (for more about that, read along)! Zó veel en allemaal mijn stijl! Ik zou het kettinkje en bijpassende armbandje zelf niet snel uitgekozen hebben, maar toen ik het eenmaal om had, werd ik op slag verliefd. Wat een leuke items en hóé leuk dat deze door By Caitlin zelf ontworpen en gemaakt zijn? Dit setje heeft dus maar een aantal mensen en dat vind ik misschien wel het allerleukste: via By Caitlin (en andere kleine shops) kunnen jij en ik voor een lief prijsje een uniek item in ons bezit krijgen!

By-Caitlin

Dit was je vast ook al opgevallen… Op de foto’s bij het water staat geen een keer mijn gezicht. Nu ben ik sowieso niet echt fotogeniek, maar ik was zo dom om dus ál mijn make-up vergeten mee te nemen tijdens mijn korte tripje. SHIT! Ook waaide de wind die dagen lelijk door mijn haren: het zat allemaal écht niet mee bij deze Summer Look. Omdat ik het nog één keer wilde proberen, pakte ik mijn camera er weer bij toen ik thuis was (mét wat mascara op m’n ogen en een dagcremetje op, ja!). Je vraagt je vast af, wat voor pech had ze nu weer? Nou, hier komt’ie. Mijn familie is op vakantie en mijn vriend was aan het werken… Ik moest de foto’s dus helemaal zelf maken. Statief erbij ennn: GO! Lastig, maar best goed gelukt toch?

Ook vond ik het tof dat ik jullie nu toch nog een andere look kon laten zien. Ik pakte dit keer namelijk een leuk wit blouseje en ook daarbij staan de goud met witte sieraden heel tof! Een witte blouse  past sowieso bij heel veel: pak je een spijkerbroek dan staat het casual, doe je een hooggesloten rok aan, dan wordt het chique… Pak je een pantalon dan verander je spontaan in een workaholic en trek je een zwierig rokje aan, dan wordt het speels en girly! Wat het nog beter maakt, is dat je in alle gevallen – spijkerbroek, hooggesloten rok, pantalon of zwierig rokje – dit gouden setje sieraden kunt dragen. Er zitten namelijk natuursteentjes (Howliet, een mooi marble effect) verwerkt in de ketting en armband, het armbandje met hexagon is lekker minimalistisch, de knuckle ringen zijn mega trendy en de quote armband herinnert je aan dit: I love you just the way you are! Van elke stijl is er dus iets verwerkt in dit setje, maar het hoort en past wel echt bij elkaar. Een absolute topper, deze set!

By Caitlin
Wil je nóg meer zien van By Caitlin?! Blijf ons dan volgen. Binnenkort vind je een héél tof nieuwtje over By Caitlin op Lady Jewelry én zie je nog meer sieraden voorbij komen. Hiernaast alvast een voorproefje waarop je alvast kunt zien dat de sieraden zilver zijn. Ook ga ik ze combineren met de schoenen en kleding van de foto. Benieuwd geworden? Da’s ook de bedoeling! 🙂

Enne, wil je alvast weten wat het nieuwtje is? Je kunt er achter komen. Ik zeg: doorzoek de website!

 

Zijn jullie net zo enthousiast over By Caitlin als wij?!
Welk item is jouw favoriet?

Hugs, Edith & Joy

De items uit deze blogpost zijn verkrijgbaar bij By Caitlin.
Edith: For Luck Themed Party Necklace: €17,95 | Chevron Ringetje Driehoek Go Geo: €9,95 | Grof Geslagen Cirkel Ring Go Geo: €9,95 | Klein Klavertjevier Ring: €9,95 | Open Cirkel Armbandje: €9,95
Joy: Ketting: niet in webshop | Golden Rings Set: €9,95 €2,95 | Armband Kralen Marbled: €9,95 | Open Hexagon Armbandje: €9,95 | Just The Way You Are Bangle Armband: €12,95

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.