Home / Reviews / #2 Summer Looks with Lady Jewelry | Festivalzonnebril.nl

#2 Summer Looks with Lady Jewelry | Festivalzonnebril.nl

Hey lieve meiden!

Vandaag ga ik het met jullie hebben over een merk dat jullie over een paar minuten zéker kennen. Dan moet je natuurlijk wel even deze blog lezen. Let me introduce you to… Festivalzonnebril.nl! Deze zomer heb jij vast nog wel een leuk festival gepland en een mooie zonnebril kan daarbij écht niet ontbreken. Heb je de perfecte trendy zonnebril nog niet kunnen vinden? Lees en kijk mee!

Laat ik vooropstellen dat ik eigenlijk helemaal niet houd van (zonne)brillen. Ik vind ze onhandig, krijg er koppijn van, het valt van m’n neus en brillen staan me voor geen meter. Dat is zo ongeveer hoe ik stiekem tegen brillen aankijk, hoewel ze toch erg handig zijn als je net als ik met bril stukken beter ziet. Of, wat voor iedereen geldt, zonnebrillen beschermen je ogen en dat kan nooit kwaad.

Summer-Looks-Lady-Jewelry-Festivalzonnebril-2

Misschien overdreef ik een beetje, want handig en fijn zijn zonnebrillen natuurlijk écht wel. Toch blijf ik bij het punt dat ik nooit een bril tegenkom die me echt leuk staat en dat is natuurlijk frustrerend. Vaak komt dit doordat ik nogal klein ben (en dus ook een klein hoofd heb) waardoor ik de damesbrillen niet pas. Die vallen dus serieus van m’n hoofd af. Je zal me moeten geloven wanneer ik zeg dat ik toch wel direct enthousiast was over een samenwerking met Festivalzonnebril.nl. Ik kende die website namelijk al en had gezien dat bij elke bril de maten staan aangegeven. De lengte van de pootjes, breedte van de bril en grootte van de glazen staan netjes genoteerd. I LOVE THAT!

Zo mat ik de brillen die ik al heb op en bepaalde ik de perfecte maat voor mijn nieuwe bril van Festivalzonnebril.nl. Ik struinde de website af op zoek naar alle modellen die zouden passen. Elke bril heb ik aangeklikt en uiteindelijk heb ik een selectie gemaakt. Er zijn zoveel leuke brillen!

Summer-Looks-Lady-Jewelry-Festivalzonnebril

Dit is dus de bril die op mijn neus mag staan de komende zomers. Ik koos deze bril uit een selectie van 5 brillen die ik allemaal heel erg tof vond. De keuze voor deze bril nam ik, omdat de kleuren me aanspraken en omdat ik deze bril nog nooit bij iemand gezien had! De groene kleur is dan ook niet zo vanzelfsprekend en daarom vind ik het dan extra leuk. Oh ja, het is een model dat Cat-Eye heet.

De Cat-Eye zonnebril is speciaal vervaardigd voor vrouwen en heeft een half frame met een mooie boog. De cat-eye zonnebril oogt vintage en straalt klasse uit. Deze zonnebril doet het goed op ieder festival en is er in verschillende neutrale en opvallende kleuren. De cat-eye zonnebril is er met normaal glas en met gespiegelde glazen. De cat-eye zonnebril is een super retro festival zonnebril. Deze bril heet de Cat Eye – Green (heel toepasselijk) en kost slechts €14.95. Elke bril die je daarna koopt, koop je met een hele leuke korting!

Summer-Looks-Lady-Jewelry-Festivalzonnebril-3

Ik ben erg blij met mijn fashionable sunglasses van Festivalzonnebril.nl. De bril was nog mooier dan op de foto’s in de webshop en de kwaliteit is erg goed! Ook de maten die bij de bril geschreven stonden klopten exact en dat is natuurlijk wat je wilt als klant. Deze klant? Die is meer dan tevreden!

Wat vind jij van mijn nieuwe zonnebril?
Kende je Festivalzonnebril al of wil je het merk nog beter leren kennen?
Lees dan ook de blog van Edith!

Liefs, Joy

Logo-Lady-Jewelry-

De items uit deze blogpost zijn verkrijgbaar via Festivalzonnebril.nl
Zonnebril: €9,95

2 comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.