Home / Favorieten / #17 Summer Looks with Lady Jewelry | Jewelry by Celine

#17 Summer Looks with Lady Jewelry | Jewelry by Celine

Hi girls!

Hoe is jullie vakantie? Wij zitten allebei weer in Nederland en genieten daardoor extra van élk straaltje zon dat we meepikken! De zomer is heerlijk en daar willen we zoveel mogelijk bij stilstaan. Dit gaat deze zomer nog gemakkelijker doordat we elke dag weer bezig zijn met een nieuwe summer look. We kiezen telkens weer de juiste items bij de juiste kleding om jullie te inspireren! Naast het zo goed mogelijk combineren van kleding en accessoires, willen we jullie vooral de laatste trends op het gebied van sieraden laten zien. Want hey, we heten niet voor niets Lady Jewelry! 😉 Gisteren gaven we je al een hint, maar vandaag zie je inderdaad één van de trends van deze zomer: de choker. Of is het misschien wel de grootste trend van 2016? Kijk mee naar de chokers die wij ontvingen van Jewelry by Celine voor een nieuwe summer look!

Onlangs bijgewerkt29

Joy: Ik wil jullie graag eerst een close-upje laten zien van de twee items die ik van Jewelry by Celine mocht ontvangen. Hoewel het gebruikelijk is links te beginnen, doe ik dat vandaag eens even niet. Ik start namelijk bij de foto rechts, van een enkelbandje dat ik vast heb. Het is inderdaad een enkelbandje, maar waarom dan geen foto van het bandje om mijn enkel? Let’s be honest with you… De foto’s die ik maakte van het enkelbandje waren alles behalve zomers. Omdat ik de items van Jewelry by Celine helaas niet meer mee kon nemen naar Gran Canaria, moest ik in Nederland op zoek naar een toffe plek om te fotograferen. Dát lukte me wel, met al die mooie bloemen, maar de grond was het probleem. Al die lelijke stenen, bah! Zo grijs en grauw, dat vond ik niet passen bij dit oh zo leuke enkelbandje! Omdat ik stiekem al wist dat Edith’s foto met het sieraad om haar enkel heel tof geworden was, koos ik ervoor het enkelbandje in een close-up te zetten. Uiteraard met mooie kleurtjes op de achtergrond!

Het enkelbandje is heel simpel en dat maakt het mooi vind ik. Grote rocailles (de kraaltjes) worden in het midden even afgewisseld door een schelpje en een muntje. Vooral het schelpje is helemaal hot, in welk sieraad zie je dat deze zomer niet terug?! De lichte kleur van de kraaltjes, het zilveren muntje en het schelpje maken dit enkelbandje meer dan zomers. Combineer het met je sneakers, een slipper, sandaaltjes of high heels, het kan allemaal! Een echte musthave, net als de ketting die je op de linkerfoto ziet.

Chockers

Ik sprak net al over het enkelbandje met schelpje als musthave, maar chokers zijn pas écht een musthave! Als je die nog niet in je kast hebt liggen, dan eh… is de choker van Jewelry by Celine misschien iets voor jou?! Zelf houd ik van oorsprong nog steeds het meeste van zilver én vond ik het maantje gewoon een heel leuk symbool. De choker wordt van oudsher ook wel een slavenband genoemd, maar ik begrijp wel dat wij het kennen als choker. Een choker draag je strak om de hals en daardoor is het heel goed te dragen met een topje dat een ronde hals heeft. Bij een top met een V-hals, pak je waarschijnlijk meteen een kettinkje dat precies in die V valt. Om die ’theorie’ te controleren, pakte ik gewoon een top met V-hals én mijn choker erbij. Ik trok het topje aan, maakte de choker vast om mijn nek en JA! Ook dat kan heel erg goed en het staat heel tof. Dat vind ik zelf in ieder geval. Wat vind jij, past een choker beter bij een ronde hals of bij een V-hals? Of maakt het je gewoon niet uit en kijk je vooral naar de kleuren van je topje? Dat kan natuurlijk ook nog! In mijn geval was de top mooi en helder blauw, wat ik leuk vind ik contrast met de choker. De choker is zwart zoals je ziet en die kleur combineer ik gewoon heel graag met lichtblauw. 🙂

jewelry by celine enkelbandje

Edith: Enkelbandjes zijn helemaal on trend deze zomer. Ik was zaterdagavond op een feestje en ik zag echt opvallend veel meiden met bandjes om hun enkel! Het soort enkelbandje wat het meest terug kwam, was toch echt die met de witte kauri schelpjes. Ze zijn ook super leuk natuurlijk: heerlijk tropisch! Eigenlijk heeft Joy verder al genoeg over dit leuke enkelbandje van Jewelry by Celine vertelt. Ik sluit me dan ook helemaal bij haar aan 🙂 Wat Joy niet had, was een foto van het enkelbandje om haar enkel. Deze hadden jullie dus nog van mij tegoed!
(My boyfriend took this pictures. After 50 shots, he finally got two good ones. Haha, yes we had a great holiday… #couplegoals #love )

Chokers

En dan de liefde van vele modellen en bloggers deze zomer: chokers! Ook ik kreeg er eentje van Jewelry by Celine, likelikelike. Een grotere Instagram-fashion trend kunnen we eigenlijk niet verzinnen. Met de #choker zijn al ruim 1,5 miljoen foto’s op Instagram geplaatst, en daarmee kan deze trend ook jou niet ontgaan zijn. Wanneer je deze zomer naar een festival bent geweest, zul je de chokers ook echt niet over het hoofd hebben gezien, ontzettend veel meiden droegen dit fashionable item in talloze verschillende varianten. Hoewel zwart nog de meest gangbare kleur is voor de choker, wordt er ook steeds meer met andere kleurtjes en materialen geëxperimenteerd. Heb je bijvoorbeeld onze choker uit de Lady Jewelry Collectie al gezien? Deze is met pastelkleurtjes, so lovely! We kunnen ons voorstellen dat zwart voor sommige van jullie nét een te heftige kleur is om de stap naar het dragen van chokers te wagen. Om toch met de trend mee te kunnen doen, is het dus zeker een aanrader om eens naar de door ons ontworpen choker te kijken! En voor de girls die zwarte chokers het wel aandurven: check Jewelry By Celine als je je collectie wilt uitbreiden voor een heeel fijn prijsje.

Welke trend vinden jullie het leukst?
De enkelbandjes of de chokers? Let us know!

Liefs, Edith & Joy

Logo-Lady-Jewelry-
De items uit deze blogpost zijn verkrijgbaar bij Jewelry by Celine.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.