Home / Lookbook / Statement oorbellen!

Statement oorbellen!

Girls! Daar ben ik weer met een nieuwe blog over sieraden. Om de week plaats ik op donderdag een blog met wat ik leuk vind en dat loopt uit van minimalistische tot statement sieraden. Ik houd van diversiteit, niet alleen met mijn sieraden, maar ook met mijn kledingstijl.

Het is officieel lente! Het weer werkt helaas niet echt mee deze week, maar toch krijg ik de lentekriebels. Hoe zit dat bij jullie? Ik kan in ieder geval niet wachten om mijn vrolijke kleding weer uit de kast te halen en ik heb dan vaak ook andere oorbellen in! Aangezien het warmer gaat worden, draag ik mijn haren vaker vast of in een vlecht. Daarbij kunnen statement oorbellen natuurlijk niet ontbreken.

Statement-oorbellen-Lady-Jewelry-2

 

 

Deze oorbellen heb ik gekocht bij de Mango een tijdje terug. Ik vond het leuk dat ze wat langer zijn dan andere oorbellen, wat ze bijzonder maakt. Ik houd ook van deze stijl en dat zie je vast en zeker terug bij mijn andere sieraden. Ik draag deze oorbellen eigenlijk altijd met los haar, omdat ze anders wel heel erg opvallen. Ik vind het wel leuk als sieraden opvallen, maar meestal niet te erg! Met los haar vind ik het dus net wat mooier. Zouden jullie je haar wel opsteken?

 

 

Statement-oorbellen-Lady-Jewelry-3

 

 

 

 

 

Deze oorbellen heb ik gekocht bij WE Fashion. Ik vond ze zo leuk en kreeg er gelijk een zomers gevoel bij. Ze lijken ook erg op de stijl van de vorige oorbellen van de Mango.

Ik ga heel af en toe naar de Primark en toen vond ik dit kettinkje, deze past toch perfect bij de oorbellen? Ik vind het dan ook super leuk om zo sieraden bij elkaar te zoeken.

 

 

 

 

 

 

Statement-oorbellen-Lady-Jewelry-4

 

 

Deze oorbellen zijn zeker weten mijn favoriet! Ik heb ze gekocht in Madrid bij de Bershka. Ze zijn helaas best wel zwaar, dus ik draag ze niet heel erg vaak. Ik heb ze voornamelijk in als ik ga stappen. Deze vind ik heel erg mooi staan als ik mijn haar met wat plukjes naar achter steek of bijvoorbeeld met een visgraatvlecht.

Kom maar door met de zon, blauwe lucht, terrasjes en zomerse kleding. Ik ben er klaar voor! Hoe bereiden jullie je voor en welke sieraden dragen jullie het liefst?

Liefs, Eva

 

 

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.