Home / Lookbook / Gespot | Vintage Watch van Anna Nooshin

Gespot | Vintage Watch van Anna Nooshin

Hoi dames!

We hebben een nieuwe categorie voor jullie. Zoals je in de titel al kunt zien, willen we jullie bekend maken met looks van bekende personen. Ons oog viel deze week namelijk op het vintage looking horloge dat Anna Nooshin op verschillende foto’s draagt. Door het zien van dit mooie item is deze nieuwe categorie ontstaan: gespot!

Gespot-Vintage-Watch2

Gespot-Vintage-Watch3

Gespot-Vintage-Watch4

Foto’s via Instagram @annanooshin


Dit mooie vintage looking horloge komt uit de nieuwe collectie van Topshop! De foto’s die je hierboven ziet zijn dan ook gemaakt voor Topshop. Hoe gaaf is het dat je model mag staan voor zo’n groot merk?! Wij vinden het super tof dat Anna Nooshin nu ook dít heeft bereikt. Wat een talent!

Natuurlijk zijn wij ook op zoek gegaan naar een horloge met een vintage touch. Ik wist dat ik er zelf eentje had, dus daar ben ik naar op zoek gegaan! Het is geen rechthoekige klok, zoals het horloge van Anna, maar wel lekker vintage. Echt vintage, om precies te zijn. Dit horloge is van mijn oma geweest en ligt al even bij mij in de kast. Het bandje is helaas wat versleten, dat is de reden waarom ik het niet vaak gedragen heb. Misschien eens een nieuw bandje aan laten zetten?!Gespot-Vintage-Watch-Lady-Jewelry5

Gespot-Vintage-Watch

Wat vinden jullie van mijn vintage looking horloge? Ik vind het een tof ding, het is anders dan de horloges die je nu vooral in de winkels vindt, maar daarom niet minder trendy!

Heb jij ook een mooi item gespot bij een blogger, tv host of actrice? Laat het ons weten!

Love, Joy

2 comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.