Home / Tips / Sieraden met een betekenis

Sieraden met een betekenis

Hello ladies!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik me aan jullie heb voorgesteld, maar hier is ‘ie dan! Mijn aller eerste blog. Hope you like it!

Sieraden met een Betekenis2Als ik aan sieraden denk, krijg ik er altijd een bepaald gevoel bij. Klinkt dit herkenbaar? Ik koop of krijg sieraden meestal met een reden. Ik vind het altijd het perfecte cadeau om te geven. Iets tastbaars en het neemt je terug naar een bijzonder moment. Zo heb ik dat bij veel van mijn sieraden. Ik heb drie ringen van Zinzi, die ik samen draag. Ik heb deze ringen gekregen van mijn ouders toen ik 19 werd en toen ik geslaagd was. Altijd als ik naar deze ringen kijk, zie ik dat moment weer voor me. Het geeft me een warm gevoel wat geen enkel ander cadeau mij kan geven.

Zelf houd ik over het algemeen van minimalistische sieraden. Ik vind details erg belangrijk, niet alleen met sieraden,  maar ook met kleding en interieur. Weten jullie nog leuke winkeltjes waar je zulke sieraden kunt kopen?

 

 

Niet alleen in Nederland heb ik mooie sieraden gekregen, maar ook in Spanje. Zoals jullie in mijn vorige blog hebben kunnen lezen heb ik
stage gelopen in Madrid. Naast de super ervaring op persoonlijk en werk gebied heb ik daar ook een hele bijzondere vriendschap gekregen.

Sieraden met een Betekenis3
Ik ontmoette daar Bélen, ze is Spaans en 24 jaar oud. In het begin vond ik het moeilijk om met haar te praten. Ze vond het lastig om Engels te spreken, maar we groeiden voor mijn gevoel elke dag dichter naar elkaar toe. Ik werkte veel met social media en bewerkte foto’s voor de website. In onze lunchpauze gingen we geregeld de stad in, shoppen of lekker eten. Ik keek altijd bij de sieraden van Pandora, want daar heb ik een armband van. Op mijn laatste dag kreeg ik van Bélen een Pandora bedel van een fotocamera, vanwege mijn social media werk. Dit was een heel dierbaar cadeau voor mij. Ik heb de armband vaak om en dit laat mij terug denken aan alle mooie momenten die we samen hebben beleefd. Zo bijzonder kan een sieraad zijn.. Dit moment gun je toch iedereen?

Wanneer vind jij het een goed moment om iemand een sieraad cadeau te doen?

Lots of love,
Eva

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.