Home / Tips / Sieraden opbergen!

Sieraden opbergen!

Hi ladies! Sieraden opbergen, dat doet iedereen op een eigen manier. Zelf had ik mijn kettingen een lange tijd aan een haakje hangen en de rest van mijn sieraden lagen als het ware tentoongesteld op een dienblad. Dit dienblad trok onwijs veel stof naar zich toe en ik was tijd voor iets nieuws; daarom heb ik de afgelopen tijd wat veranderingen gedaan aan de manier waarop in mijn sieraden opberg. Het leek me leuk om dit met jullie te delen omdat ik weet dat meerdere meiden hier moeite mee hebben. Lees je mee?

Sieraden-opbergen-Lady-Jewelry-2

Ik ben iemand die constant bezig is met het veranderen van haar interieur en dus konden mijn sieraden dit eigenlijk ook niet ontgaan. De manier waarop jij jouw sieraden opbergt is net zoals bijna alles echt iets persoonlijks. Wat ik een mooie en effectieve manier vind, hoeft een ander dat helemaal niet te vinden! Vroeger had ik altijd één grote juwelendoos die helemaal vol lag met oorbellen en dat was nu ook weer het geval met het dienblad. Er zat totaal geen overzicht in en ik moest soms echt goed zoeken voor ‘die ene oorbel die ik miste’. Ook aan het haakje waaraan mijn kettingen hingen valt niet veel goeds te zeggen; mijn kettingen raakten er echt onwijs van in de knoop en ik moest soms 10 minuten trekken, doorhalen en duwen voordat ik mijn ketting er eindelijk uit had. Struggles!

Sieraden-opbergen-Lady-Jewelry-3
Xenos standaard in de vorm van een hals: €12,99

Dat het tijd was voor verandering, dat was voor mij dus zeker! Mijn oog viel in de Xenos een tijdje geleden op een standaard in de vorm van een hals. De hals is gemaakt van een soort zwart riet waardoor hij echt perfect in mijn interieur past. Ik weet nog steeds niet of dat Xenos dit product verkoopt met de intentie dat er maar één ketting aanhangt, maar bij mij hangen er maar liefst 14 om, wat prima gaat! Ik moet niet al te veel extra kettingen kopen, want dan gaat het wellicht mis. Af en toe glijdt er nu al een ketting af, maar in principe is dit echt een super fijne manier om je kettingen overzichtelijk op te bergen. En het allerbelangrijkste: de komen niet in de knoop!

Sieraden-opbergen-Lady-Jewelry-4

Nadat ik mijn kettingenprobleem van mijn (to fix) lijst kon afstrepen, was het tijd om de rest van mijn sieraden aan te pakken. Ik had geen overzicht meer over al mijn verschillende sieraden en was altijd wel iets kwijt. Ik liep heel spontaan op de webshop van Douglas een sieradenopbergdoos van Stackers tegen het lijf; de perfecte oplossing! De sieradendozen van Stackers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, groottes en vakjes. Met Stackers kan je als het ware jouw eigen ideale sieradendoos samenstellen. Wanneer je wilt beginnen met Stackers, is het de bedoeling dat je eerst de basis sieradendoos aanschaft. Vervolgens kan je eindeloos combineren! Zelf heb ik voor nu alleen de basis sieradendoos omdat ik een tijdje geleden heel veel sieraden heb weggegooid en dus simpelweg niet meer ruimte nodig heb.

Sieraden-opbergen-Lady-Jewelry-5

In de basis sieradendoos past echt al verbazingwekkend veel en het fijne is dat er verschillende vakjes zijn; de één is perfect voor je armbanden terwijl de andere juist speciaal is gemaakt voor je ringen.  Wanneer je op het punt komt (of al bent) dat je sieraden niet in de basis sieradendoos passen, kan je een extra opstapelbare lade aanschaffen. Deze kan je dan gewoon onder de basis sieradendoos schuiven waardoor je als het ware meerdere laagjes hebt.

Sieraden-opbergen-Lady-Jewelry-6

Stackers White & Grey Classic Lidded: €31,95


De Stackers sieradendoos is misschien iets duurder dan het (krakkemikkige) dienblad dat ik hiervoor gebruikte, maar persoonlijk vind ik dit echt veel netter staan. Daarnaast is het ook nog eens veel functioneler omdat ik niet langer lang hoef te zoeken naar mijn sieraden!

 

Hoe berg jij je sieraden op?

Veel liefs, Romy

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.