Home / Favorieten / Shop | Lente Musthaves bij Esprit!

Shop | Lente Musthaves bij Esprit!

Hey dames!

Het is nèt een weekje maart, maar voor mij al genoeg reden om te zeggen dat het nu écht bijna lente is! Nog heel even en het is 21 maart: de dag dat de lente officieel begint en voor mij kan die dag niet snel genoeg komen. Nu heeft de winter voor mij ook haar charmes, de kou zorgt ervoor dat de open haard niet uit kan blijven en met een dekentje op de bank naast je lief is ook niet verkeerd. Toch kijk ik dit jaar héél erg uit naar de lente en de zomer, gewoon omdat iedereen dan wat vrolijker is én omdat het straatbeeld weer een stuk kleurrijker wordt!

De trends voor de komende lente en zomer liegen er niet om. KLEUR! Pastel, wit, legergroen, lichtblauw, maar ook felle kleuren doen wederom hun intrede tijdens de lente en zomer van 2016. De kleuren in combinatie met zilver of goud? Your choice! Alles is toegestaan deze zomer en de trends zijn dus niet geschikt voor muurbloempjes. Wij hebben eens goed rondgekeken waar we je naartoe kunnen sturen voor wat leuke sieraden en accessoires die ervoor zorgen dat je on trend over straat kunt!

Ik stuitte op een webshop die jullie allemaal kennen, maar waar jullie waarschijnlijk niet naartoe zouden gaan in jullie zoektocht naar de perfecte sjaal, ketting or so. Ik heb het over, jawel, Esprit! Deze winkel en webshop kent iedereen wel, maar ik gok dat je er nog niet zo vaak bent geweest. Misschien ken je Esprit wel via dezelfde weg als ik: mijn moeder kocht daar vaak haar kleding. Niets is echter minder waar als je denkt dat alleen je moeder kan slagen bij Esprit, want ze hebben leeeeeeuke dingen! Ik heb natuurlijk voor jullie rondgekeken op de website en heb hieronder een selectie gemaakt van welke sieraden en accessoires je echt niet kunt missen!

Esprit-Sjaals-Lady-Jewelry

Sjaals zijn natuurlijk onmisbaar in de lente. De warme, gebreide en vaak minder mooie sjaals mogen terug de kast in: maak plaats voor de stylish sjaaltjes! Zoals de meesten van jullie wel weten, is bohemian, helemaal hip! Hier heb ik dan ook een heel leuk sjaaltje bij gevonden, kijk maar naar de cognac-kleurige linksboven. Met de gaatjes in de vorm van bloemetjes is dit een hippe keuze! Net als de blauwe, of de zwart-witte sjaal is de cognac groter dan het lijkt. Je kunt ze zelf als omslagdoek gebruiken, of losjes om je schouders gooien!

Esprit-Lady-Jewelry-Tassen

Een tas(je) is natuurlijk ook héél belangrijk om je outfit af te maken. Wist je trouwens dat het woord ’tas’ bij ons in Brabant ook ‘kopje’ betekent? Jullie nog een tas koffie? 😉 Terug naar de tasjes van hierboven. De zwarte is mijn persoonlijke  favoriet: ik houd van rugzakken en deze is nog gaver dan een normale rugzak. Je kunt het namelijk ook dragen als normale tas! Daarnaast nog twee tasjes in dezelfde kleur als de eerdergenoemde bohemian sjaal. Esprit-Lady-Jewelry-Hoed-en-Riem

Ja hoor, ik blijf bij de hippie style! Ik ben zelf he-le-maal fan van de kettingen die je hierboven ziet. Waarom? Omdat ze te dragen zijn als riem! Dit is zo’n leuke toevoeging aan je outfit! Ik vind het bijvoorbeeld super bij een simpele broek en een bloesje, omdat een ketting dan vaak wat onhandig is en de outfit rommelig kan maken. Zo’n riem is zeker een musthave voor in je kast! Daarnaast is de hoed natuurlijk ook fantastisch én weer in die leuke cognac-kleur! Hebben jullie ook een zwak voor hoeden?

Esprit-Lady-Jewelry-Sieraden

Last but not least: sieraden! Die kunnen natuurlijk niet ontbreken in mijn lijstje musthaves. Zoals ik al zei, kleur is belangrijk deze lente en zomer. Dat betekent natuurlijk niet dat sieraden in de basiskleuren goud, roségoud of zilver saai zijn. Juist niet! Wanneer je outfit al kleurrijk is, is het juist mooi om daar een wat simpeler sieraad aan toe te voegen. Daarbij zijn gouden of zilveren sieraden ook absoluut niet saai! Kijk maar naar de gouden minimalistische ringetjes hierboven of de zilveren ketting. Kies je liever voor wat minder kleurrijke kleding? Dan is de ketting linksboven perfect voor jou! De hoeveelheid kleur die daar in zit, heft je outfit helemaal op! I love it!

Wat vinden jullie van de musthaves die ik bij Esprit vond? Zijn jullie net zo enthousiast als ik?!

Love, Joy

 

 

 

Hebben jullie de blog van Romy ook al gezien? Ze vertelt over haar meest bijzondere sieraad! 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.