Home / Favorieten / Beestenboel, nieuwe kleren & mijn Second Life Bag!

Beestenboel, nieuwe kleren & mijn Second Life Bag!

Hey lieve meiden,

Hebben jullie de nieuwe najaarscollecties overal al zien hangen?  Soms heb je van die collecties en modetrends die echt he-le-maal jouw ding zijn en waarvan je simpelweg álles leuk vind en wilt hebben. Nou, dit seizoen is het voor mij weer zover. En ik had me nog zó voorgenomen om meer geld te sparen. Het zit ook allemaal niet mee… 😉 In deze blog laat ik jullie wat van mijn nieuwe aanwinsten zien, onder het genot van beestachtige foto’s. (Hoe toepasselijk zo op dierendag?!) Lees en kijk je mee?

leren-tasjes

Haha! Laat ik beginnen met een uitleg over de foto’s. Toen ik de foto’s voor deze blog aan Joy liet zien, dacht ze dat ik een bezoekje aan de dierentuin had gebracht. Dat kan ik me ook wel voorstellen, met al dat groen en die zwanen op de achtergrond! Ik weet het… die beesten lijken meer ganzen, maar het zijn nog zwanenbaby’s en die zijn nog wat grijzig en worden later pas wit. Je zal wel denken, vanwaar die kennis?! Nou, deze foto is gewoon bij mijn huis voor gemaakt. We hebben in onze straat een grote vijver, waar deze zwanen te vinden zijn. Elk jaar komen ze weer een kijkje nemen en soms is het zelfs de plek van het nest. Ik heb dus al heel wat zwanengeneraties meegemaakt.

Voor deze blog wilde ik graag foto’s maken in het park in ons dorp en mijn moeder zou fotograferen. Er staat daar een mooi kasteeltje, dus helemaal leuk. Toen we op het punt stonden om ernaar toe te gaan hoorde ik mijn moeder opeens roepen: ‘EDITH, SNEL! KOM KIJKEN! PAK JE CAMARA! NU!’. Ik dacht echt ‘Wat. Gebeurt. Hier.’ Ik rende de trap af en zag mijn moeder helemaal enthousiast voor het raam staan, wijzend naar buiten. Daar stonden ze hoor, de zwanen dus. Ze waren dit jaar nog niet eerder hier geweest, vandaar haar enthousiasme denk ik. Nou moet ik zeggen dat ik een stuk minder enthousiast was. Die beesten zijn groot, eng, met veel en ze gaan altijd tegen je blazen. Maar mijn moeder stond erop dat we foto’s gingen maken bij die beesten. Nou, zo doende. En ik mag dan wel lachen op de foto’s, maar hé, die beesten zijn echt groot #eng. Achteraf heb ik wel echt gelachen om de foto’s. Toch best leuk én eens wat anders, haha!

leren-tasjes

Groen, groen en nog eens groen. Groen is helemaal de kleur van dit najaar en I LOVE IT! Ik heb blauw/groene ogen, dus daarom staat deze kleur staat me vaak goed. Een gelukje dit seizoen dus! De kaki groene blazer die ik op de foto’s draag is mijn favoriete aanwinst van het shoppen bij Stradivarius in Amsterdam (pssst, ook online te verkrijgen). Verder draag ik een leder-look zwarte broek uit de nieuwe collectie van Vero Moda en het witte blouseje is nog van het vorige seizoen van de Zara. Wat is het toch altijd fijn om nieuwe kledingstukken te combineren met items die je al had en die daardoor weer een nieuw leven ingeblazen krijgen. Zo is het ook met de schoenen die ik hier draag. Deze schoenen was ik eigenlijk al lang vergeten. Ik heb ze drie jaar geleden gekocht, best veel gedragen en toen zijn ze in de kast beland. Ik vond ze bij toeval laatst weer en hé, zo zie je maar: wie wat bewaard, heeft wat! Dit seizoen krijgen deze schoenen sowieso een second life! Hoe vind jij mijn oude schoenen bij deze nieuwe outfit staan?

Over second life en beestenboel te hebben gesproken… wat vinden jullie van het gave slangenleer tasje met bijpassend armbandje?! Geloof het of niet, maar dit tasje heeft past écht een Second Life gekregen. Het is namelijk handgemaakt van afgedankt, oud meubelleer. De tas is gesneden uit één stuk slangenprint leer. Er is dus geen naaiwerk aan te pas gekomen. Hoe knap en hoe tof! Deze Second Life Bag is van Leren tasjes by Meola, net als het bijpassende armbandje. De stukjes leer van het armbandje zijn van hetzelfde leer als het tasje. Leukleukleuk!

lerentasjes

De tas is 16cm in de breedte, 19cm in de hoogte en 3cm diep. En kost €27,- Op het eerste gezicht lijkt het misschien alsof er niet zo veel in het tasje past, omdat het tasje vrij plat is. Maar er past makkelijk een portemonnee, telefoon, sleutelbos, klein deoflesje en een maandverbandje in. Helaas past een flesje water niet en dat is toch wel iets dat ik altijd graag mee neem als ik een dagje wegga. Maar voor het uitgaan of een feestje is een plat tasje super handig (en op die locaties is vaak toch wel genoeg te drinken 😉 ) Het tasje heeft een gesp op het hengsel, zodat de tas verstelbaar is en gaat dicht met een mooie sluiting. De kleur van de tas is echt prefect voor het aankomende seizoen: het kleurt mooi bij groen, zwart, grijs, wit en bruin. Helemaal herfst!

Wat vind jij van mijn outfit en de Second Life Bag?

Veel liefs, Edith

Logo-Lady-Jewelry-

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.