Home / Favorieten / Romy’s meest bijzondere sieraad

Romy’s meest bijzondere sieraad

Hi ladies! In dit artikel laat ik jullie mijn armband zien die veel emotionele waarde voor mij heeft. Sieraden hebben dit vaker en persoonlijk hecht ik heel veel waarde aan een sieraad met een speciale betekenis. Sieraden zie ik echt als iets persoonlijks en dat reflecteert deze armband ook echt heel erg voor mij. Deze armband zou misschien niet mijn allereerste keus zijn, maar doordat ik hem van een speciaal iemand heb gekregen, heb ik hem onwijs vaak gedragen. In dit artikel ga ik dieper op dit bijzondere sieraad in en vertel ik waarom hij zo speciaal voor me is. Lees je mee?

Romy's-meest-bijzondere-sieraad-Lady-Jewelry-2

Sieraden zijn er om je persoonlijkheid te laten zien; daar ben ik zeker van. Iemand die geen sieraden draagt komt bij mij anders over dan iemand die helemaal volhangt. Vraag iemand om zijn sieraden en ze zullen al snel een aantal verhalen hebben over hoe en van wie ze de dergelijke pareltjes hebben gekregen.

Romy's-meest-bijzondere-sieraad-Lady-Jewelry-3

Maar goed, mijn verhaal. Deze armband was mijn laatste cadeau dat ik kreeg van mijn opa die ontzettend veel voor me betekende. Ik zag hem naast mijn vader en moeder echt als een derde ouder. Mijn opa was opgenomen op een speciale afdeling in het ziekenhuis omdat hij ernstig begon te dementeren. Ik zal in dit artikel niet in de details treden, want uiteindelijk gaat het om de armband. Op een dag ging ik in mijn eentje naar het ziekenhuis en heb ik urenlang rondgelopen met hem aan mijn zijde. Zoals in veel ziekenhuizen waren er een aantal ‘souvernirwinkeltjes’ en zijn ogen begonnen te fonkelen bij het beeld van deze armband. Hij vond hem zó mooi! Er was geen speld tussen te krijgen; hij moest en zou deze armband voor me kopen. Na lang aandringen besloot ik het cadeautje toch maar te accepteren en achteraf heb ik hier geen spijt van.

Ik heb hem jarenlang gedragen, maar na zijn overlijden vond ik het moeilijk en liet ik hem voor wat hij was. De laatste tijd pak ik hem er steeds vaker bij en kan ik er (eindelijk) weer een beetje positief naar kijken. Voor mij is deze armband echt onbetaalbaar, terwijl zijn nominale waarde niet meer dan €15,- is. Kortom: hij betekent veel voor me!

Romy's-meest-bijzondere-sieraad-Lady-Jewelry-4

De buitenkant van de armband is van taupekleurig suède, terwijl de binnenkant van een bruinkleurige stof is gemaakt die enigszins te vergelijken is met leer. De armband is redelijk breed en bestaat dan ook uit 3 stroken met op iedere strook verschillende steentjes. De verschillende steentjes en de stroken geven de armband echt een heel speels effect, wat bij sommige outfits echt onwijs leuk uit komt!

Romy's-meest-bijzondere-sieraad-Lady-Jewelry-5

De sluiting van de armband is echt heel handig en erg praktisch! In één beweging heb je de armband aan of uit; dat is wel eens wat anders dan die sluitingen waar je een kwartier mee aan het vechten bent. Ook heeft de armband 2 drukknopjes, waardoor er verschillende maten in te stellen zijn. Echt ideaal!

Zoals je in dit artikel wel hebt gemerkt, betekent deze armband echt heel erg veel voor me. Ik vind het heel bijzonder om een dergelijk sieraad te hebben en ik vind het niet eens belangrijk om hem te dragen; alleen even vasthouden haalt ook alle herinneringen terug!

Romy's-meest-bijzondere-sieraad-Lady-Jewelry-6

Wat is jouw meest bijzondere sieraad?

Veel liefs, Romy

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.