Home / Reviews / Review | Ringetje van My Jewellery

Review | Ringetje van My Jewellery

Hee ladies,

Een maandje geleden hebben jullie in de een blog van Joy kunnen lezen over ons bezoekje aan de My Jewellery Brand Boutique in den Bosch. Wat een ontzettend mooie winkel! En zoals jullie misschien al hebben gelezen: het voelt echt net alsof je zo de webshop binnenwandelt!

Mijn bezoekjes aan de webshop van My Jewellery zijn een beetje een verslaving geworden. Elke week kijk ik wel een paar keer in de shop, houd ik alle nieuwtjes en acties in de gaten en wens ik telkens weer of alsjeblieft het saldo op mijn bankrekening wat kan groeien. Helaas is dat laatste vaak niet het geval, maar onder het motto ‘if you can’t stop thinking about it: buy it!’ bestel ik dan af en toe toch iets.

Maar wat is er nou leuker dat het sieraad wat je al lang heel graag wilt, gewoon in My Jewellery Brand Boutique te kopen! Al weken had ik zitten turen naar de schattige ringetjes met inspirerende quotes. Kiezen tussen de verschillende leuke quotes lukte steeds niet en ik twijfelde ook of ik het ringetje wel zou passen met mijn dunne vingers. Toen we de Brand Boutique binnenliepen, zocht ik direct naar de ringetjes. En ja hoor, daar stonden ze dan, mooi gepresenteerd in een ringenbak, alle quotes en maten netjes naast elkaar. Het eerste wat ik deed was het kleinste maatje passen. Hij paste precies, yes!  Het duurde even voor ik gekozen had tussen goud of zilver en tussen alle mooi quotes, maar uiteindelijk ging ik voor de zilveren ‘positive mind, positive vibes, positive life’. Waarom? Omdat ik er graag (vaker) aan herinnerd wil worden om positief te denken!

‘Is het een cadeautje?’ vroeg de aardige cassière bij het afrekenen. “Jaa, laat maar doen!’ Af en toe mag je best eens een leuk cadeautje voor jezelf kopen en ik had geen beter antwoord kunnen geven: alles werd super mooi ingepakt! Dus mocht je ooit iets in de My Jewellery Brand Boutique kopen (aanrader!) zeg dan altijd dat het een cadeautje is, dat maakt jouw aankopen nóg leuker!

My-Jewellery-ringetje-Lady-Jewelry2

In de winkel liggen ook allemaal kaarten die je mee mag nemen. Ik koos voor een roze kaart met ‘work hard so you can shop harder’ Die leek me meer dan toepasselijk, want er waren zo veel mooie dingen die ik graag had willen kopen! Dus harder werken is de oplossing!

My Jewellery ringetje Lady Jewelry

Het ringetje heb ik bijna elke dag om en vooral al ik iets spannends heb die dag. Vorige week had ik tentamens, en ik wil niet zeggen dat ik nou zo bijgelovig ben, maar het heeft me toch een beetje geholpen om positiever aan de tentamens te beginnen en met resultaat! Dus zeker een positive life door mijn positive vibe. 😉

My Jewellery ringetje Lady Jewelry3

Ben jij ook zo fan van My Jewellery? En ben jij al naar de My Jewellery Brand Boutique geweest?

141bd31f95e79f36a00de55b51077b9a

 

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.