Home / Reviews / Metropole Sieradenpracht: kijk je mee?

Metropole Sieradenpracht: kijk je mee?

Hi dames!

Zijn jullie al bekend met dit mooie merk? Het mooie merk waar ik het over heb, is Metropole Sieradenpracht. Ik ga jullie meer vertellen over de sieraden die Tika, de eigenaresse, maakt. Het zijn heel verzorgde sieraden, met mooie kralen en in verschillende kleuren en stijlen! Lees je mee?

Toen ik, Joy, begon met mijn website JewelryJoy, was Metropole Sieradenpracht het eerste bedrijf waarmee ik mocht samenwerken. Dat is natuurlijk bijzonder en dat zal ik zeker niet vergeten! Daarnaast zijn het natuurlijk de sieraden, allen handgemaakt, maar ook de service van Tika die het merk zo mooi maken.

Nu ben ik zoals jullie weten samen met Edith verdergegaan onder de naam Lady Jewelry. Dit is ontzettend leuk en samen met de bloggers, Eva, Lotte, Monique en Romy proberen wij jullie nog meer liefde voor sieraden over te brengen!

Metropole-Sieradenpracht-2

 

Vandaag zal die liefde dus gaan over Metropole Sieradenpracht. Net vertelde ik jullie de naam van de eigenaresse al: Tika. Zij maakt al een aantal jaren zelf sieraden die zij onder de naam Metropole Sieradenpracht verkoopt. Alle sieraden zijn dus handgemaakt en dat met duurzame en zorgvuldig uitgekozen materialen. Dat kun je zien in mijn vorige artikel, de eerste review voor JewelryJoy. Natuurlijk is dat artikel ook op onze nieuwe site van Lady Jewelry te lezen. Ben je benieuwd? Klik dan hier!

 

Ook hier zal ik je meer vertellen over de producten van Metropole Sieradenpracht die ik mocht reviewen, maar dat zijn natuurlijk niet de oorbellen uit het andere artikel. Je hebt het al kunnen zien: ik heb een setje van drie mooie armbandjes mogen ontvangen van Tika. Te beginnen met de twee simpelere armbandjes, onder het motto ‘save the best for last’.

Dat het armbandje dat ik het mooiste vind als laatste komt, wil natuurlijk niet zeggen dat ik de volgende twee niet mooi vind. Ze zijn wat simpeler, maar dat is juist heel tof in combinatie met elkaar. De armbandjes bevatten mooie kraaltjes in een goudbruine kleur. Deze kleur is wat aparter voor in een armband, maar heel goed te combineren met verschillende kledingkleuren! Bij spijker staat het super, maar ook bij zwart of wit staat het erg leuk! Daarnaast zijn de armbandjes met goud én zilver te combineren, als je het mij vraagt! Bij het ene armbandje zitten tussen de goudbruine kraaltjes namelijk gouden en zilveren kraaltjes verwerkt: heel leuk! Daarnaast vind ik het ook heel fijn om basisarmbandjes te hebben, net als het armbandje hieronder op de foto dat alleen bruine kraaltjes bevat. Less is more, én mooi!

Metropole-Sieradenpracht-Lady-Jewelry-3

Metropole-Sieradenpracht-Lady-Jewelry-4

Zie je hierboven wat ik bedoel? De gouden kraaltjes tussen de bruine kraaltjes maken het armbandje meteen heel anders dan de volledig bruine: superleuk! Ook zie je, als je goed kijkt, dat de zilveren kraaltjes waar ik het over had, eigenlijk doorzichtig zijn. Toch vind ik dat het armbandje door de toevoeging van die kraaltjes, ook met zilver te combineren is. Dat zie je sowieso steeds meer: goud, zilver en rosé kunnen gewoon met elkaar door één deur! Of… om één arm natuurlijk!

Heb je ook het mooie logo op de bedel gespot?! Het zijn twee zwanen bij elkaar, maar tegelijkertijd ook een schelp. Echt een logo dat ik super mooi vind en wat ook nog eens super staat op een bedel! In mijn ogen een ware toevoeging en niet alleen het ’toevoegen van je handelsmerk’, maar ook echt een toevoeging aan het sieraad zelf.

Nu ik jullie wat over het logo vertel, kan ik jullie ook wel wat meer vertellen over waar de sieraden van Metropole Sieradenpracht te koop zijn! Dat is namelijk… bij Lady Jewelry! Tika verkoopt de spullen van haar merk via ons, maar er komen nog meer producten bij hoor! Daarnaast kun je ook veel inspiratie opdoen op haar eigen site. Daar vind je mooie foto’s, lookbooks en kun je meer lezen over Tika zelf. De site is pas sinds korte tijd zoals het nu is en is super mooi! Heel duidelijk en modern, maar ook met mooie sierlijke kleuren en details.

Metropole-Sieradenpracht-Lady-Jewelry-2

‘Save the best for last’, die tijd is nu gekomen! Waarom ik dit armbandje het mooist vind? Dat komt doordat dit de meest bijzondere is. Ik vind het een heel leuke vormgeving, die ik eerlijk gezegd nog nooit ergens anders heb gezien. Tika vertelde mij dat ze inspiratie heeft opgedaan via social media: zo zie je maar waar dat toe kan leiden! Een heel gaaf sieraad, dat bestaat uit een lederen koordje, natuursteentjes en een gouden ornament. Ik ben fan!

Nu moet ik je wel eerlijk vertellen, dat ik in het begin dat ik de armband droeg heel bang was dat ik het kwijt zou raken, doordat het alleen met een knoop vastzit. Gelukkig was die angst helemaal onterecht en blijft de knoop super zitten! Daar heb ik ook meteen een pluspunt: alle sieraden van Metropole Sieradenpracht worden namelijk getest of ze goed zijn om te dragen. Ook mijn oordeel: JA! Daarbij wordt het leer nog soepeler naarmate je het vaker draagt, dat is fijn!

Wat vinden jullie van de sieraden van Metropole Sieradenpracht? Neem ook even een kijkje in de shop!

 

Love, Joy

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.