Home / Reviews / Review | Polette: De wereld door een bril

Review | Polette: De wereld door een bril

Hoi allemaal! Vandaag vertel ik jullie in deze review meer over mijn nieuwe bril van het merk Polette! Zijn jullie benieuwd welk montuur ik uitgekozen heb en hoe mijn wereld door een bril eruit ziet? Lees dan snel verder!

De afgelopen week is het weer eens goed duidelijk geworden: het leven is hard en niet fair. De aanslagen in Brussel, drukten de wereld weer even hard met de neus op de feiten. Vrede lijkt ver te zoeken en voor mij leek de keuze tussen een broek of rokje, met of zonder ketting ineens heel erg onbelangrijk… Toch ben ik van mening dat je juist door zulke gebeurtenissen, weer beseft dat je écht moet genieten van het leven. Doe dingen die je leuk vindt, laat je niet tegenhouden! Het leven is óók heel mooi, net als mijn nieuwe bril van Polette!

DE WERELD DOOR EEN BRIL

Polette-Lady-Jewelry-5

Laten we het zo zeggen: de wereld door een roze bril zien, is veel mooier dan je focussen op al het leed in de wereld. Blijf genieten en zet soms die bril op om je zorgen even te vergeten. Vandaag laat ik jullie mijn bril zien, waardoor ik de wereld écht anders zie. Lees in dit geval: mijn computerscherm. Ik heb namelijk een e-Polette ontvangen van Polette, een bril die blauw licht filtert waardoor het kijken naar een computerscherm een stuk aangenamer wordt. Eerst zal ik jullie iets vertellen over het merk zelf: Polette. Kennen jullie het merk al?

POLETTE: DESIGNMONTUREN VOOR EEN LEUK PRIJSJE!

Polette

Polette is een merk dat in Frankrijk is ontstaan, omdat een jongeman een eind wilde maken aan de hoge prijzen van brillen. Hij richtte L’usine a Lunettes op, oftewel Polette en maakte daarbij gebruik van een uniek, maar simpel concept. Voor Polette zijn tussenpartijen not done: alléén Polette staat tussen de fabrikant en de consument in. Zo zie je maar dat simpel soms geweldig kan zijn: hierdoor kunnen wij namelijk trendy designmonturen kopen tussen de €6,99 en €49,99! Je kunt zelf kiezen hoe duur je de bril dan nog maakt, want glazen zonder sterkte zijn gratis en glazen mét sterkte heb je al voor €9,99!

Polette zorgt er dus voor dat wij voor weinig geld een bril op onze neus kunnen zetten, maar ze dragen ook zorg voor onze behoefte aan fashion. De brillen die je bij Polette vindt, zijn fantastisch! Ik heb uren op de website gekeken om een bril uit te zoeken, maar er bleven er zo’n 15 over die ik écht allemaal wilde hebben! De brillen zijn hip, gemaakt van verschillende materialen, heel veel verschillende monturen en geweldige kleurtjes. Daarnaast onderscheidt Polette zich voor mij ook heel erg door de e-Polette: een bril die blauw licht filtert om langdurig kijken naar een computerscherm aangenamer te maken.

DE E-POLETTE: PERFECT VOOR ONZE GENERATIE!

Polette-Lady-Jewelry-1

Beloof me dat je écht even op de foto klikt! Je ziet dan een tof filmpje én je kunt meteen een mooie e-Polette uitzoeken!

Je hebt mijn bril al kunnen zien op de foto’s, waar je ook de blauwe gloed hebt kunnen ontdekken. Dat deze bril geen gewone is, zie je goed op foto’s, maar in real life vooral wanneer je schuin op de bril kijkt. Het lijkt misschien vervelend, maar ik vind het absoluut niet storend. Daarnaast merk je vooral met de bril op je neus dat het net wat anders is dan een normale bril, logisch natuurlijk! Wanneer je de bril draagt, zie je namelijk ook een kleine blauwe gloed in je ooghoeken. Echter, dit valt je niet meer op nadat je de bril een paar minuten op hebt!

Ik heb de bril al vaak op gehad, natuurlijk om te testen en om te kijken of ik de bril fijn vind. Het antwoord? Het werkt én is erg fijn! Wanneer ik de bril opzet, moet ik wel een paar minuutjes wennen aan de kleuren: met de bril op lijkt het allemaal wat meer geel. Ook erg logisch, want wanneer je minder blauw ziet, zie je automatisch meer van de tegenoverliggende kleur: geel.

6_8_0.jpg

Hierboven zie je wat Polette zelf zegt over hun brillen en het is waar! Hierboven zei ik al dat alles wat geler lijkt met de bril op, maar dat is vooral zo wanneer de bril maar even op je neus staat. Na een paar minuten zijn je ogen gewend aan de verandering van kleur en voelt het heel natuurlijk aan. Super! Ben je nieuwsgierig naar de e-Polettes? Klik dan vooral even hier, dan word je vast net zo enthousiast als ik!

TRENDY, RETRO EN HÉÉL ERG FASHION!

Polette-Lady-Jewelry-4

Naast mijn enthousiasme over de glazen, ben ik ook heel erg fan van mijn montuur: de e-Copán Black. Zoals jullie weten studeer ik aan de kunstacademie en ben ik stiekem best een kunstzinnig type. Veel van mijn (kleding)stijl hebben jullie nog niet gezien, maar ik kan jullie wel vertellen dat ik houd van aparte accenten aan mijn outfits! Een bril is voor mij dé accessoire om je outfit net wat spannender te maken en daarom heb ik dan ook voor dit montuur gekozen. Dit montuur heeft een retro uitstraling door haar ronde vormen: super leuk! Daarnaast is de brug afgewerkt met een mooi reliëf, net als de pootjes. De bril is helemaal zwart en bij dit model vind ik dat super! Het is namelijk al best opvallend door de vormen en details: de kleur mag dan best wat meer op de achtergrond staan en zwart is dan een prima kleur!

Polette-Lady-Jewelry

Zoals je ziet op de tweede foto, heb ik ook een mooi brillendoekje bij mijn bril gekregen! Dit doekje past perfect bij de bril, want het is ook heel retro! Zwart met wit in een geometrisch patroontje. Dit doekje maakt het nog leuk ook om je bril te poetsen!

OOK EEN GOEDE SERVICE, WAT WIL JE NOG MEER?!

Naast alle mooie modellen, leuke accessoires en handige functies op de website (het zoeken op grootte van het montuur, bijvoorbeeld) is ook de service fantastisch! Heb je vragen over de brillen, levering of wil je iets anders vragen? Neem gewoon even contact op met Polette en je wordt goed geholpen. Wat wil je nog meer?!

Oh, ehm… Een bril, zeker?! Kijk dan vooral op de website van Polette! Laat je me weten welk montuur jij uitgekozen hebt?

Love, Joy

 

 

 

Deze blogpost bevat gesponsorde producten, maar onze mening is geheel eerlijk en zonder invloed van Polette.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.