Home / Favorieten / Picture Perfect Party Looks! – Heel december een feestje!

Picture Perfect Party Looks! – Heel december een feestje!

Hey lieve meiden
& hello December. Finally, there you are!

Warme truien, chocolademelk, glitters, jurkjes, de kerstboom een natuurlijk veel gezelligheid en feestjes. Wij houden van deze maand! (op de kou na dan…)

Weet je waar wij nog meer van houden? Van JOU! Ja echt, wij zijn super blij met jou als onze volger. Elke like, reactie en (nieuwe) volger is voor ons een feestje. Wij zijn jou onwijs dankbaar voor het succes dat je ons het afgelopen jaar gegeven heb, want zonder jou hadden wij nooit bereikt waar we nu staan.
Daarom willen wij graag iets voor je terug doen en gaan we heel december lang een feestje met jou vieren! Let’s party!

We hebben voor jou de komende maand elke dag een perfecte december feestlook gestyled met de tofste kleding en natuurlijk de mooiste sieraden en accessoires. En dat is nog niet alles… want bij feestjes horen natuurlijk ook: cadeautjes!

“Gewoon omdat wij super blij zijn met jou als volger en iedereen a december to remember verdient!”

shootDe afgelopen maand zijn wij druk bezig geweest met het verzamelen van de tofste items voor de partylooks en maandag was het eindelijk zover: de fotoshoot! (Wie ons volgt op instagram, heeft maandag vast de speak peek in onze Instagramstory gezien!)
Tja, een fotoshoot in december is nogal een dingetje. Alle blaadjes zijn al van de bomen, alles ziet een stukje grauwer uit en het is koud, heel koud. Gelukkig hadden we het tofste foto item ooit geregeld (stiekem is dit iedereens droom): een lichtblauw volkswagenbusje van De Volkswagenbus! De zon scheen volop en ook hadden we een held van een fotograaf: Jeroen van Zwetselaar. Naast dat het volkswagenbusje ontzettend tof was voor de foto’s, was het rijden met de bus ook een hele belevenis op zichzelf. Het is zooo leuk om te touren in een perfect aangekleed busje. Het is ook grappig dat iedereen naar je kijkt als je met zo’n opvallende wagen op straat rijdt: lekker terug zwaaien en toeteren!

We hebben hele toffe foto’s kunnen maken met het busje, die je natuurlijk allemaal gaat zien de komende maand! Omdat het echt ijskoud was, (en ga nu maar eens in een jurkje, of in je ondergoed buiten staan. Want ja, omkleden in de kou was ook zeker geen pretje) zijn we uiteindelijk ‘gered’ met een fotostudio die beschikbaar werd gesteld door Muntz (dankjewel pap!). We hebben eerst even de tijd genomen om te ontdooien onder het genot van een grote kop thee en daarna hebben we de hele studio ongebouwd in feestelijke sferen. Glitters, kerstboom, champagne, camera: actie!

We zien er ontzettend naar uit om jullie deze maand te leukste partylooks te laten zien en hopen dat je er veel inspiratie uit kunt halen voor de feestdagen! Laat je ons weten als je fan bent van een look? 🙂

Ennnn natuurlijk Good Luck met alle toffe winacties!

Love, Edith & Joy

PS. Benieuwd waar onze toffe horloges op deze foto van zijn? Check www.katewoodoriginals.com <3.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.