Home / DIY / Patches | De trend van 2016! DIY by Jet

Patches | De trend van 2016! DIY by Jet

Hey girls!

Je zou misschien niet zo snel zeggen dat een broek ook een accessoire kan zijn, maar bij de broek van mijn nichtje Jet kun je gewoon niet anders! Ze heeft namelijk een broek gestyled met patches: dé trend van 2016! Mijn mooie nichtje, ik ben zo trots op haar! Niet alleen vanwege deze broek, natuurlijk. Maar, in deze blog gaat het wél alleen over de broek. Kijken jullie mee naar wat meer foto’s?

Patches: is there anything more trendy?

Patches Trend Broek Lady Jewelry

Patches zijn natuurlijk alweer een tijdje helemaal hip, maar het lijkt wel alsof de trend steeds groter wordt. Overal waar ik ga zie ik broeken, jacks, tassen en shirts met patches. Ik vind het zelf het leukste wanneer iemand zelf patches verzamelt en er dan een broek van maakt. Dan is het eigen en dat is natuurlijk het leukste met zo’n soort broek!

Patches Trend Broek Lady JewelryJet heeft gekozen voor kleurrijke patches and I love them! Ze zijn groot en klein, groen en geel… Alles door elkaar maakt het toch weer één geheel. Wat ook leuk is aan het zelf maken, is dat je helemaal zelf kunt bepalen waar je welke patch bevestigd. Dat is natuurijk ook weer lastig, want er zijn ontelbaar veel mogelijkheden. Ook op de achterkant kun je natuurlijk verder gaan. Jet heeft gekozen voor het kleine vlindertje op de achterkant en dat is zó leuk: let altijd op de details!

Patches Trend Broek Lady Jewelry

De broek wordt hier gecombineerd met een simpel wit shirt en een donkerblauw jack. De kleur van het jasje komt weer terug in de schoenen (waar ik ook mega jaloers op ben, trouwens). Ik vind het een goede keuze om voor simpel te gaan, zo komt de broek nog beter uit! Sieraden zijn niet meer nodig, want de broek steelt de show. Zo zie je maar dat een broek ook een accessoire kan zijn!

Ik kan nog wel even doorgaan over deze ontzettend gave broek, maar dat hoeft niet. Mijn mond houden is een beter idee, want dan kun je rustig genieten van de mooie plaatjes. Nog één ding: wil jij zelf zo’n broek maken? Ga dan op zoek naar patches en strijk of naai ze op je broek, zo simpel is het. Enjoy the Jet Pant! 😉 

 

Wat vinden jullie van patches? En van de broek van Jet?

I just wanna thank Jet for her beautiful pictures!


Love, Joy

4 comments

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.