Home / PARTYLOOKS / Partylook | The party goes on!

Partylook | The party goes on!

Hey girls!

Het is aftellen geblazen… na vandaag heeft 2016 nog maar 2 dagen voor de boeg! Gek idee is dat altijd hè? Dus meiden, jullie hebben nog 2 dagen de tijd om dit jaar als een feestje te eindigen (en om daarna natuurlijk feestend 2017 in te luiden!) The party goes on, dus ik heb weer een partylookje voor jullie vandaag! Kijk je mee? 🙂

 

Deze look bestaat uit een simpel grijs (maar super mooi!) shirtje van SiSiCELEM Fashion. Ik heb de look ‘opgefleurd’ met een choker van By Caitlin. Aan de choker hangt een Aquamarine steentje. En die heeft de volgende mooie betekenis:

Aquamarijn heeft een sterk kalmerende werking, zowel geestelijk als lichamelijk. Het maakt oprecht, eerlijk, tolerant, onbezorgd, ontspannen en vrolijk. Het helpt je in the flow komen en in het moment leven. Het bevordert communicatie en kennisoverdracht en helpt bij het goed verwoorden van ideeën en concepten en ondersteunt hierdoor bij spreken in het openbaar of bij het voor de klas staan. Het is een goede steen om te dragen als zaken afgerond moeten worden, want het maakt dynamisch, volhardend, doelgericht en succesvol. Het zorgt voor een heldere geest als je verward bent, verscherpt de waarneming en bevordert zelfexpressie.

Nadat ik de betekenis van de steen wist, vind ik het helemaal mooi om deze choker voor het einde van het jaar te dragen. Omdat het zorgt voor onbezorgdheid, ontspannenheid en vrolijkheid! Zo wil iedereen het jaar uitgaan, toch?!:) Daarnaast is het een dus een goede steen om te dragen als zaken afgerond moeten worden… net als aan het einde van een jaar. Perfect! Ben jij bijgelovig? Ik niet zo heel erg.. maar om een sieraad met een bepaalde betekenis te dragen, vind ik toch altijd wel heel mooi.

Om mijn pols draag ik een mooi goud met zwart gecombineerd armbanden setje van Blue Lemon JewelrySuper shiny!

Have fun met aftellen meiden, het is bijnaaa zover!

Liefs, Edith

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.