Home / PARTYLOOKS / PartyLook | Nieuwjaarsborrel!

PartyLook | Nieuwjaarsborrel!

Hi partygirls!

It’s weeeekend again! En de kans is groot dat je dit weekend een nieuwjaarsborrel hebt. Dat is het nadeel (of voordeel natuurlijk, het is net hoe je het bekijkt) van als nieuwjaarsdag op zondag valt, dan komen de borrels vaak pas het weekend daarna. Nieuwjaarsborrels hebben altijd dezelfde struggles:

  1. ‘Pfff.. wat trek ik aan?’
  2. ‘Geef ik alleen een hand, drie kussen, of ook nog een knuffel?!’
  3. ‘Ik moet zorgen dat ik niet te veel drink, straks gaan mijn collega’s (of wie ook, tenzij het natuurlijk lekker informeel is!) nog raar naar me kijken!’
  4. Na 10x ‘gelukkig nieuwjaar’ te wensen ben ik maar over gegaan op ‘de beste wensen’… Ik voelde me net een robot.

Afgezien van deze dilemma’s is het vaak hartstikke leuk én jij hebt weer een momentje te pakken om te verschijnen in een toffe partyoutfit. Pak de champagne en wijn er maar bij: ik ga gewoon lekker chique!

Ik draag hier een jurkje van de Zara die ik een paar jaar geleden gekocht heb voor een gala van de middelbare school (feels like yeaaaars ago) Je ziet het op de foto niet, maar de jurk valt helemaal strak en tot op m’n enkels. Er zit trouwens ook een klein glittertje in de stof. Ik heb de jurk na dat gala nooit meer aangehad. Want wanneer draag je zoiets? Nou, bijvoorbeeld bij een nieuwjaarsborrel (wel eentje waar je enigszins een beetje netjes moet verschijnen). Met het gala droeg ik hier een hele grote, glimmende statement ketting bij. Die vond ik voor een nieuwjaarsborrel toch echt iets to much. Dus ik ben gegaan voor deze ketting van Sieraden voor Jou. Misschien niet direct mijn eerste keus als ik een ketting moet kiezen in een winkel, maar hé bij deze jurk vind ik het best tof staan! What do you think?

De ringetjes die ik bij deze look draag, komen je misschien bekend voor. En dat kan kloppen ik droeg ze bijvoorbeeld ook in één van mijn favoriete Partylooks van afgelopen december. De ringetjes zijn van Maylijewels en echt een van mijn allerlievelings geworden. Ze zijn zó mooi. En het liefst draag ik ze alle 4 zo als setje (ja, om m’n wijsvinger zijn twee ringetjes aan elkaar geschoven).

Aan mijn andere hand draag ik een ringetje van Gifts by Yalou. Het ringetje is een dromenvanger! Hoe mooi is dat zo aan het begin van het jaar. One which catches alll my dreams for this year. Super leuk dat die veertjes van de dromenvanger los aan het ringetje bungelen!

Natuurlijk draag ik ook armbandjes bij deze look! Want in mijn ogen is geen look af zonder een goed setje armbandjes! Deze twee leukerds komen ook van Gifts by Yalou. Mocht je je trouwens afvragen waar dit super schattige wijnflesje vandaan komt: HEMA! Vraag me niet hoe die smaakt… Ik vind um echt te tof om aan te breken, haha!

Last but not least: om mijn andere arm draag ik dit subtiele armbandje met een minimalistisch kraanvogeltje. I LOVE it. Ik ben echt weg van kraanvogels. Niet dat ik er ooit eentje in het echt heb gezien, maar ik kan ze wel vouwen! Misschien laat ik jullie ooit m’n origami skills nog wel eens zien 😉 Als ik ooit een tatoeage wil, dan denk ik dat die er zo uit moet zien als het kraanvogeltje van dit armbandje. Ik vind dat echt zo mooi. En natuurlijk niet alleen de vorm, maar het vogeltje heeft ook nog eens een hele mooie betekenis. En zoals jullie vast weten, ben ik dol op sieraden met een extra betekenis.

In Japan, China en andere Aziatische landen wordt de kraanvogel als gelukbrengend beschouwd en is de kraanvogel het symbool voor een lang leven, vrede, gerechtigheid en zijn kraanvogels de boodschappers van wijsheid. 

Oh, het armbandje is trouwens van LinYoli! Daar vind je nog veel mooie fijne, originele sieraden met een minimalistische look. Heel tof!

Wat trekken jullie aan naar een nieuwjaarsborrel?
En wat vind jij het mooiste item uit deze look?

Fijn weekend meiden!

Kus, Edith

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.