Home / Favorieten / Party Look | Last minute Christmas Shopping!

Party Look | Last minute Christmas Shopping!

Hello ladies!

Bijnaaaaa kerst! En dat betekent dat het vandaag de laatste dag is om je online aankopen voor kerst te doen óf natuurlijk vanavond of morgen nog last time even te stad in te duiken. Ter inspiratie heb ik voor jullie vandaag een look met veel verschillende items! Met als échte eyecatcher: het houten horloge van KateWood Watches. Which is totaly my favorite for 2017!  Kijk je mee?

Laten we maar direct beginnen met de het opvallendste item van de look: het horloge van KateWood Watches! Het horloge is gemaakt van duurzaam (esdoorn) hout en heeft daarom een hele natuurlijk uitstraling. Het horloge heeft een wit klokplaatje met rosé gouden details. Echt een super mooie combinatie. Ik ben helemaal weg van het horloge en krijg ook vaak complimentjes als ik hem om heb. Het horloge valt natuurlijk ook op, omdat hij van hout gemaakt is. Je merkt dat met dragen trouwens niet, het zit gewoon als een ‘normaal’ horloge en hij is super licht 🙂 Ik ben in love.

Ik draag het horloge met rosé gouden en zilveren armbandjes. Verder heb ik daar geen kleurtje bij gecombineerd om de natuurlijke uitstraling van het hout zo veel mogelijk naar voren te laten komen.

Het eerste armbandje is een super mooie combinatie van rosé goud en zilver. Ik had eigenlijk nooit verwacht dat deze twee kleuren zó mooi bij elkaar passen. Maar het is Label Kiki gelukt, wat een tof armbandje! En zoo chique.

Het tweede armbandje is helemaal zilver. Een simpel armbandje (verkrijgbaar bij Armcandybar), maar een onmisbare in de hele armcandy van deze partylook!

Dear You maakt met deze drie toffe items de look compleet. De ringetjes zijn sinds dat ze mijn verzameling hebben aangevuld twee grote favorieten! Het armbandje trouwens ook, hoe mooi om twee natuurlijke elementen (hout en een blaadje) te combineren <3

Nog een natuurlijk element uit deze look komt terug in de ketting van De Schatkist. De goudkleurige halsketting heeft een hanger van witte howliet in de vorm van een halve maan. Prachtig!

Heel veel plezier en succes met het inkopen van jullie laatste dingetjes meiden!
x0x0x Edith

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.