Home / Favorieten / Partylook | Brrrr.. It’s cold outside

Partylook | Brrrr.. It’s cold outside

Hi Girls,

It’s cold outsideeee… en ik weet dat ik eigenlijk niet mag zeuren omdat het in december eigenlijk kouder zou moeten zijn, er een laagje sneeuw zou moeten liggen en we zouden moeten schaatsen. Helaas mocht dat deze december niet zo zijn. Gelukkig is de winter nog niet voorbij, dus wie weeet. Maar hoewel het niet vriest: ik heb het alsnog koud. Nou ben ik best een koukleum, dus dat verklaart een hoop. (Of het komt omdat ik de afgelopen dagen gewoon weinig slaap heb gehad, haha) Ik besloot daarom vandaag gewoon een lekker warme look te laten zien. Misschien niet helemaal een echte partylook, maar december bestaat natuurlijk niet alléén maar uit feestjes 😉 Deze look is bijvoorbeeld perfect voor een dagje shoppen waarbij je geen zin hebt om een echte winterjas aan te trekken, maar om het toch lekker warm te hebben!

 

De look bestaat uit een lekker bontje die ik over een leren jasje draag én natuurlijk een opvallende armband. Deze armband komt van Sieraden voor Jou, leuk toch?:)

Zo en nu weer plof ik weer lekker op de bank met een kop thee en een chilloutfit. Brrrrr..

xoxo Edith

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.