Home / Favorieten / Party Look + WINACTIE | Stylish Lips

Party Look + WINACTIE | Stylish Lips

Haaaaa ladies!

Heb je dat ook wel eens? Kledingstress? Ik had er deze week een aantal keer last van, maar kwam alle keren uit bij dát setje dat ik in het begin al in mijn hoofd had. Zo heb je dat vast en zeker ook wel eens: dat je stiekem al lang weet wat je wilt. Dat kan bij kleding zo zijn, bij je accessoires of de moeilijke keuze tussen 3 toffe tasjes. Natuurlijk kan dat ook bij wat belangrijkere zaken zo zijn… Welke studie ga je doen? Neem je ontslag bij je bijbaantje om meer te kunnen bloggen of ga je die langgerekte onzinnige ruzie met je verloren vriendin oplossen? We hebben allemaal wel wat waarover we nadenken, wikken en wegen en uiteindelijk uitkomen bij datgene dat als eerste in ons opkwam. Net als bij een toets, eigenlijk. Vul altijd je eerste ingeving in, die klopt meestal! Dat is me zo vaak gezegd en jawel: deze wijze les ga ik nog heel vaak toepassen.

Zo ook bij mijn volgende kledingcrisis, want ik heb zo veel leuks! Verschillende stijlen, van sportief tot net en van upper casual tot gala: kijk altijd eerst voor welke gelegenheid je iets uit je kast moet trekken en ga dan aan de slag met combineren. Voor de look van vandaag koos ik een nieuw jurkje van het merk AZUKA. Super tof, lekker casual, maar weer wat meer party-ish te dragen met hoge hakken. (Stiekem zijn die hakken die ik hier aan heb totaal niks voor mij, dus die zou ik nu weer verwisselen voor een ander paar.)

Het jurkje van AZUKA brengt me trouwens ook meteen bij iets anders: WINNEHHHHH! Je kunt namelijk €25,- shoptegoed winnen en daarop maak je wel 2 keer kans. Meedoen? Ga dan snel naar onze Facebookpagina óf bekijk onze Instagram. Meedoen kan tot 20 december, zodat de winnaressen hun bestelling nog vóór kerst kunnen doen. Snel kijken dus!

Naast mijn stylish lips dress, draag ik natuurlijk ook bijpassende sieraden. De details in de jurk zijn zilver, dus daarom ging ik ook voor zilveren armbandjes en ringen. Daarbij droeg ik ook een kettinkje met zwarte details, dat sluit mooi aan bij de jurk, is subtiel en als choker natuurlijk he – le – maal hip en trendyyy!

Voor de feestdagen (en eigenlijk alle andere dagen) is het ook erg belangrijk dat je haar een beetje fatsoenlijk zit en blijft zitten. Dat vooral, want eh, hoe vaak ga jij met het perfecte haar de deur uit om bij je feestje met coupe mislukt binnen te komen? Dat is tegen te houden door de juiste producten te gebruiken! Van l’Oréal Paris kregen wij haarlak en mousse om ons haar te stylen en daarbij ook een te mooi make-upsetje! We love it! 

Wat vind jij van mijn feestlook? Dit jurkje zit trouwens zooo lekker: aanrader!

XOXO Joy

* Jurkje: AZUKA.nl
* Zilveren bangle: Armcandy Bar
* Zilveren armbandje met muntje: Blue Lemonn
* Dubbele ring: May-Li Jewels
* Enkele ring: Label Kiki
* Choker: Guapa Summer Essentials
* Make-upsetje: l’Oréal Paris
– Limited Edition Feestdagen Kit
* Haarproducten: l’Oréal Paris / Elnett
Elnett Satin Extra Sterke Fixatie
– Elnett Crème de Mousse Volume
– Elnett Satin Luminize 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.